Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman versterkt achterhoede met 'degradatie-expert'

Laatste update:

Florin Gardos staat zes tot zeven maanden buitenspel door een zware blessure en Ronald Koeman heeft aangegeven dat hij nog twee nieuwe verdedigers naar Southampton wil halen. Virgil van Dijk van Celtic wordt genoemd, maar the Saints hebben de achterhoede eerst versterkt met Steven Caulker, die is overgenomen van het gedegradeerde Queens Park Rangers.

Southampton meldt via de officiële kanalen dat Caulker een jaar wordt gehuurd van QPR. De 23-jarige verdediger moet gaan concurreren met aanvoerder José Fonte en voormalig VVV’er Maya Yoshida, de enig overgebleven centrumverdedigers in de selectie van Koeman. Naast Gardos is ook Toby Alderweireld weggevallen: hij speelt komend seizoen bij Tottenham Hotspur.

Caulker komt uit de jeugdopleiding van Tottenham en speelde in het seizoen 2012/13 achttien competitiewedstrijden voor de Londenaren. Vervolgens vertrok de verdediger naar Cardiff City, waarmee hij degradeerde uit de Premier League, en vervolgens gleed Caulker ook af met QPR. Koeman houdt de verdediger nu alsnog op het hoogste Engelse niveau.


Denk je dat Steven Caulker een aanwinst is voor Southampton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler voor southampton lijkt me , hij kan een mooi duo voor de komende jaren gaan vormen met Van Dijk als hij ook komt.

29 juli 2015 om 16:23

jo ehm... hij wordt gehuurd he....
voor zover ik weet geen optie tot koop.
dus die blijft maar 1 jaar.

29 juli 2015 om 16:40

Hij lijkt me goed voor de basis, maar ik zou v Dijk ook graag daar zien, maar dan in een duo met Fonte. Fonte is naast een uitstekend verdediger, inmiddels ook een soort cultheld geworden daar

Gardos, de Roemeense Beer, zal dus vervangen worden door een andere Beer.
Steven Caulker.
Zeer interessant maar had toch liever Virgil gezien.

29 juli 2015 om 14:38

Lees je wel goed?

29 juli 2015 om 14:44

@veer23 Lijkt er niet op he haha.
@ivanovicfc Southampton wil Virgil van Dijk wel, maar die hebben ze nog lang niet binnen. Caulker daarentegen komt dus waarschijnlijk wel naar 'the Saints' mits hij door de medische keuring komt.

Prima aanwinst voor Southampton. Ik heb Steven Caulker redelijk vaak zien spelen bij Cardiff City en Queens Park Rangers en bij die clubs maakte hij wel 'n prima indruk.

Als Virgil van Dijk dan ook nog eens wordt overgenomen, dan heeft Southampton twee prima centrale verdedigers voor de toekomst. Van Dijk is het niveau van Celtic inmiddels ontgroeid en Southampton lijkt mij een prima vervolgstap voor hem.

Daar komt niet alleen bij dat Florin Gardoș geblesseerd is en Toby Alderweireld vertrokken is, maar ook dat José Fonte in december ook alweer 32-jaar wordt, dus misschien kan van Dijk op den duur dan de plek van Fonte overnemen.

Stekelenburg
Soares
Caulker
José Fonte
Bertrand
Clasie
Wanyama/Prow
Mané
Tadic
Rodriguez
Pellé
29 juli 2015 om 15:35

Prima opstelling om in het linker rijtje te eindigen komend seizoen. Denk dat Caulker wel zal slagen bij Soton en dat ze hem aan het einde van het seizoen overnemen.

29 juli 2015 om 17:08

Opnieuw linkerrijtje zou zo goed zijn en het zit er ook dik in. Je kunt Southampton dan zowat een structurele subtopper noemen.

Lijkt me een goede deal. Heeft Southampton er ook een optie tot koop bij bedongen?

29 juli 2015 om 14:54

Ja, ik dacht te hebben gelezen dat ze een optie tot koop hebben voor 8 miljoen pond, omgerekend bijna 11 miljoen euro.

Hele slechte keuze imo. Caulker is een hele matige verdediger die het vooral moet hebben van zijn fysiek, maar tactisch en technisch past hij totaal niet bij Southampton.

Wat me ook opvalt is ondanks al het geroep om van dijk in oranje hij nog steeds bij celtic speelt. Ondanks dat we op dit moment drie Nederlandse trainers uit verschillende lagen van de bpl hebben is er geen een concreet in van dijk geweest. Dat terwijl alle drie de clubs geintereseerd zijn in centale verdedigers. Dus zou het ook aan van dijk kunnen liggen dat hij nog steeds bij celtic speelt en nooit voor oranje wordt opgeroepen???

29 juli 2015 om 15:09

Nee hij is goed genoeg, zodra hij naar de premierleague verhuist zit hij meteen bij Oranje, naar de Eredivisie zie ik hem al helemaal niet terug gaan.

29 juli 2015 om 15:30

Nouja. Tactisch en fysiek niet altijd belangrijk. Op de velden in Engeland moet het ook Engels blijven qua verdedigen. Het hoeft niet altijd gaan zoals in Spanje waarbij de bal niet eens van de grond komt. Prima keuze. Hopelijk komt Virgil ook nog. Er staat een mooie selectie daar in Southampton. Veel willen daar nu spelen!

29 juli 2015 om 15:42

Dan zie jij Southampton niet veel spelen die spelen gewoon goed positie spel onder koeman.

29 juli 2015 om 16:54

dat bedoel ik niet. ik bedoel dat je juist ook spelers nodig hebt die er ook echt de beuk in gooien. dan doet Southampton wel alleen dat lelijke zit er ng niet in. iemand die de bal gewoon wegtrapt als er echt gevaar is.

Goede aankoop weer hoor van Southampton en de Koemannen. Ik hoop echt dat Van Dijk ook nog gaat. En dan hebben ze met Rodriguez eigenlijk ook een versterking nu die blessure vrij is. Benieuwd of ze nog een aanvaller gaan halen.

Fonte speelt, mits fit, alles dit seizoen. Vorig jaar ook een goed seizoen gedraaid en zoals hierboven reeds genoemd inmiddels een ware Cultheld. Yoshida zal dus moeten concurreren met Caulker. Fysiek wint Caulker dat, opbouwend is hij echter niet sterk. Met de komst van de Clasie is het 'opbouwende' ook minder nodig. Het is de bal inleveren bij Clasie die vervolgens de opbouw verzorgd.

Wel ben ik bij de wedstrijd Feyenoord - Saints geweest en vond ik de rechtsback Cedric Soares enorm tegenvallen. Verdedigend en opbouwend zeer slordig. Denkt alleen aan aanvallen. Ik vrees dat het gemis van Clyne zich behoorlijk gaat laten voelen dit jaar. Koeman is alleen tijdens deze wedstrijd al een keer of 5 de dug-out uitgesprongen om hem 'op scherp te zetten'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren