Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Ik ben heel blij, heel tevreden dat hij heeft bijgetekend’

Laatste update:

Southampton bracht vrijdagmiddag naar buiten dat Maya Yoshida een nieuw contract aangaat met de club. De verdediger verruilde VVV-Venlo in de zomer van 2012 voor the Saints en tekende toen voor drie seizoenen. Yoshida kreeg nu de kans voor nog eens drie jaar te tekenen en ging in op het voorstel. Ronald Koeman zegt erg blij te zijn, dat hij Yoshida ook de komende seizoenen tot zijn beschikking heeft.

/

Koeman gebruikte Yoshida dit seizoen in elf wedstrijden, afwisselend als rechtsback en centrale verdediger. De veelzijdigheid van de Japanse achterhoedespeler is mede wat hem zo nuttig maakt. “Daar zijn we erg blij mee. Het is een voorbeeld van hoe je om moet gaan met je rol als profvoetballer”, doceert Koeman op de clubwebsite. “Hij doet het erg goed en is een belangrijke speler voor ons.”

“We hebben achterin flinke concurrentie, maar Maya doet het goed en ik ben heel blij, heel tevreden dat hij heeft bijgetekend. Voor een trainer is het altijd prettig om spelers tot je beschikking te hebben, die op verschillende plekken uit de voeten kunnen. Yoshida heeft dat dit seizoen aangetoond”, aldus Koeman, die het jammer vindt dat hij de ex-VVV’er sinds donderdag voorlopig moet missen. “We raken hem drie weken, of misschien langer, kwijt vanwege de Asia Cup. Maar dat wisten we ver van tevoren.”

Maya Yoshida is perfect op zijn plek bij Southampton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie had dat gedacht eerst VVV en nu speelt ie bij de huidige #4 in de PL

2 januari 2015 om 21:54

Wat dacht je van honda? Die kwam ook van vvv

2 januari 2015 om 22:03

Maar daar zag ik veel meer potentie in dan Yoshida

2 januari 2015 om 22:04

Honda wist iedereen dat die het haalde en maya was nou niet echt iemand waarvan je dacht nou die speelt binnenkort in de top van de engels, eerder ergens bij degradatie kandidaat of top championship

2 januari 2015 om 22:08

En doet het nu beter dan Honda

2 januari 2015 om 22:12

jongens, vergeet niet musa he! doet het ook prima! kwam ook van vvv

2 januari 2015 om 23:05

Wat is er eigenlijk gebeurd met Nwofor?? Die ging toch ook weg of speelt hij nog steeds bij Vvv? Er was in ieder geval een andere Nigeriaan die ook met Musa had gevoetbald. Die bedoel ik.

2 januari 2015 om 23:12

Die grote?

2 januari 2015 om 23:21

Nwofor speelde inderdaad bij Vvv! De Nigerianen op Musa na waren niet zo'n succes. Nwofor werd vorig seizoen verhuurd aan Heerenveen waar hij welgeteld 3 wedstrijden speelde in een heel seizoen. Hij wilde niet in de JL spelen dus heeft hij in samenspraak met VVV zijn contract laten ontbinden. Hij "speelt" nu bij Lierse SK waar hij zo nu en dan mag invallen. Lierse staat dik onderaan in de Jupiler Pro League dus.. Misschien bedoel je Uchebo dat is die lange van VVV haha. Hij is na 2 seizoen vertrokken bij Vvv, speelde afgelopen 2 seizoen voor Cercle Brugge waarna in de zomer Brugge verruilde voor Boavista in Portugal. Om het plaatje compleet te maken speelde er nog een Nigeriaan genaamd Nkume, waar hij is gebleven is een groot vraagteken!

2 januari 2015 om 23:38

Ja ik bedoelde eigenlijk toch Nwofor Uchebo was die andere Nigeriaan haha. Die naam kan ik me nog wel herinneren. Geen idee hoe het ervan is gekomen, maar elke keer als ik met vrienden een toernooitje Fifa speel en we elkaar willen uitschelden noemen we elkaar Uchebo :

Maar bedankt voor de informatie in ieder geval!

Vegeet die omhaal tegen PSV nooit meer!

Ot: zo zie je maar weer dat hard werken en discipline ook loon. Mooi voor hem!

Als ik me niet vergis had Buttner ook naar Southampton kunnen gaan. In plaats daarvan ging hij naar Man Utd en is nu in de vergetelheid geraakt. Verkeerde keuze...

2 januari 2015 om 22:26

Joh wees nou eerlijk.. als Yoshida toen naar Man Utd kon had ie het ook gedaan. Zo'n kans krijg je gewoon niet erg vaak

3 januari 2015 om 02:23

Maar zou jij de eeuwige loser willen zijn die bij United het nooit, maar dan ook nooit, gemaakt heeft, of bij een prachtige club als Southampton 6 jaar lang potjes heeft gespeeld? Ik wist het wel.

Ik snap er nog steeds niets van dat ze niet vol voor Lasse Schöne gaan, die gast is nu bijna gratis en kan prima op dit niveau mee. Daarnaast, aannemende dat ze volgend jaar Europees spelen, moeten ze bijna wel in de breedte gaan met de selectie want een dergelijk schema houden ze anders nooit vol.
Maar goed, zal wel aan mij liggen ofzo.

2 januari 2015 om 22:50

welke positie had je dan in gedachten??

2 januari 2015 om 23:07

Ze kunnen beter eerst de verdediging versterken en daarna verder kijken. Ze hebben vorig seizoen een aardige kapitaal injectie gekregen dus hopelijk kunnen ze nu veel spelers behouden en langer laten bijtekenen. Hoop ook dat Alderweireld blijft bij Soton.

2 januari 2015 om 23:21

Rechtsvoor of rechtshalf, ik denk zelfs dat hij bereid is om als bankzitter te beginnen, net zoals bij Ajax.

Volgend jaar spelen ze waarschijnlijk om en nabij de 55 wedstrijden, die komt heus wel aan spelen toe hoor

2 januari 2015 om 23:15

Die moet lekker naar Gladbach gaan. Zal de ideale club voor hem zijn. En die willen hem volgens mij ook hebben.

2 januari 2015 om 23:25

Soton heeft ook nog een geweldige spits/nummer 10 die binnenkort weer fit is. Zijn naam is Jay Rodriguez en raakte vorig seizoen ernstig geblesseerd! Koeman heeft dan voorin echt een brede goede selectie.

2 januari 2015 om 23:52

Dat is ook wel nodig bij de dikke 50 wedstrijden van volgend jaar en dit is allemaal aannemende dat er niemand vertrekt. Verder kan Schöne ook op het middenveld uit de voeten.

2 januari 2015 om 23:58

Klopt je hebt ook gelijk! Schone zou geen verkeerde zijn voor Soton. Maar Koeman moet oppassen. Dat Pelle en Tadic het goed doen betekend niet dat Schone het ook goed gaat doen. Maar is wel een speler die dat niveau zeker aan kan. Toen Schone werd gehaald was het ook eigenlijk meer een speler voor de breedte, hij heeft zich geweldig ontwikkeld bij Ajax.

3 januari 2015 om 10:18

Ja, maar Pelle en Tadic kostten 20 miljoen bij elkaar, Schone kan gratis naar binnen wandelen. Dus zelfs al faalt Schone nu plots hopeloos dan nog is het jammer, maar niet echt weggegooid geld. Desnoods verhuur je hem weer zodat hij zelfs aan salaris weer weinig kost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren