Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Klungelige’ Wout Weghorst moet het andermaal ontgelden in Engelse media

Laatste update:

Onder meer Wout Weghorst en David de Gea zijn de gebeten honden in Engelse media na de nederlaag van Manchester United tegen Manchester City (2-1) in de finale van de FA Cup. Voor the Citizens is juist veel lof. De ploeg van manager Josep Guardiola kan geschiedenis schrijven door dit seizoen de treble te winnen.

“Niemand in Engeland kan ze stoppen, zelfs de rare grillen van de VAR niet. Alleen Inter staat nu nog tussen Pep Guardiola, zijn team en historie”, schrijft The Times. Manchester City speelt volgende week zaterdag de Champions League-finale tegen Internazionale en als het wint, is de historische treble een feit. Man United was in het seizoen 1998/99 het enige Engelse team dat dat voor elkaar kreeg. ”Het was een demonstratie van pure honger en klasse van deze geweldige ploeg”, schreef de krant.

De Manchester Evening News constateerde dat Ten Hag met zijn ploeg weinig schade kon aanrichten met ‘een matige bank’. “United ging lovenswaardig de strijd aan met City, maar de kloof tussen beide teams was nog altijd veel te groot. Ondanks het kleine verschil in de eindstand zal United zich opnieuw realiseren dat het flink aan de bak moet op de transfermarkt.”

Roy Keane drukte Ten Hag zaterdagavond bij ITV als oud-Mancunian op het hart om door te selecteren. “Een topkeeper voorkomt die winnende goal van Ilkay Gündogan. Ze hebben een keeper van wereldklasse nodig en hij is dat niet. Sommige van deze spelers zijn niet goed genoeg voor United. Er moet geld uit worden gegeven om spelers te krijgen die United verdient.” Volgens The Daily Mail is de kans zeer aannemelijk dat Ten Hag bij het ingaan van de zomerse transferperiode op zoek gaat naar een nieuwe doelman en waarschijnlijk wel naar meer versterkingen.

The Guardian was eveneens kritisch op de selectie van Manchester United. Door de krant werd Wout Weghorst uitgelicht. “Zijn klungelige invalbeurt toont perfect aan wat voor kloof de topclub moet overbruggen. De spits kwam binnen de lijnen om de gelijkmaker te maken, maar onderstreepte alleen maar hoe groot het verschil is geworden. Manchester City bracht Phil Foden, Manchester United vestigde de hoop op Weghorst. Het verplaatsen van een groot en log object als Weghorst van de bank naar een voetbalveld is geen eenvoudige taak.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter terugkomen naar de Eredivisie. Een ploeg als Utrecht of Heerenveen zou goed bij hem passen

4 juni 2023 om 13:50

Haha daar is wout veels te goed voor. Kan makkelijk met de top mee van de eredivisie

4 juni 2023 om 14:00

Mwa denk dat een Twente of (weer terug naar) AZ prima clubs zijn voor hem. Ik zou hem niet bij Ajax willen zien en bij Feyenoord zouden ze er ook op achteruit gaan. Luuk of Wout maakt niet heel veel verschil denk ik, al zal Luuk met zijn status in Eindhoven wel een streepje voor hebben. De top in de eredivisie zal hem daarom denk ik ook niet worden.

4 juni 2023 om 14:04

Chelsea heeft nog een spits nodig, daar kan Wout direct inschuiven. Premier League proven enzo.

Makkelijk doelwit natuurlijk. We weten al langer dat Wout niet op dit niveau thuishoort.

4 juni 2023 om 13:52

Op de een of andere manier zag ten Hag het anders. Dus als ze dan toch willen zwarte pieten, is het eigenlijk niet fair om daar Weghorst op af te fakkelen. Die doet gewoon zijn best.

4 juni 2023 om 14:04

Ten hag zag het anders. Had een spits nodig en kon niets kopen. Zoveel goede spitsen voor dat niveau zijn er niet te huur hè? Dan kom je al snel in de categorie weghorst uit

4 juni 2023 om 14:08



Dat zal best. Maar dat veranderd mijn perspectief nog niet, dat Ten Hag de categorie Weghorst heeft binnengehaald en als die categorie niet voldoet (wat jij ook wist), dat je tegenvallende wedstrijden dan niet bij Wout moet gaan neerleggen.

4 juni 2023 om 14:14

Kon niets kopen?
Hij heeft 240mil uitgegeven…..

4 juni 2023 om 14:19

Hij had ook Gakpo, Malen of Memphis kunnen halen bv, en dat zijn alleen maar de Nederlanders.

4 juni 2023 om 14:23

Yoda

Als hij Belg of Duitser was, dan had Erik hem toch nooit gepakt. Kom op, zo iemand heeft niets te zoeken bij Man U.

Zou hem wel graag zien als breekijzer bij mijn club Ajax. Denk wel dat hij hier in NL meer op zijn plek is.

Bij Twente als spits is natuurlijk ook mooi. Komt volgens mij uit die regio

5 juni 2023 om 07:56



Dat hij daar niets te zoeken heeft, dat klopt. Dat vind ik ook. Maar mijn punt is dus dat de pers kritisch is op hem, maar dat ik vind dat de echte kritiek naar ten Hag moet die hem binnen haalt. Soccerfan verdedigde ten Hag omdat hij niet anders kon en dat vind ik te simpel geredeneerd en nog altijd geen reden om weghorst alle kritiek te geven.

Dus ik ben het met je eens Krillin. Wout zou voor elke eredivisie club nog wat kunnen betekenen denk ik.

5 juni 2023 om 13:51

Als er geen NL trainer was geweest had Wout nooit bij Manu gevoetbald, dat lijkt me duidelijk. En hij komt veel te kort, leuk als stormram

4 juni 2023 om 13:53

Tjah, dan betekent niet dat er niet over geschreven mag worden natuurlijk.

Nooir begrepen wat man u überhaupt in deze man zag.

Wat hadden ze dan verwacht bij MU, dat hij de pannen vh dak speelde en ala Messi of Ronaldo er even 20 in schoot dit seizoen.

4 juni 2023 om 13:47

Niemand had dat verwacht, maar 0 doelpunten in 17 wedstrijden als spits is nou ook niet echt om over naar huis te schrijven.

4 juni 2023 om 14:00

Onzin natuurlijk. Er zit een straatlengte tussen wat hij heeft laten zien en er 20 in leggen. De eerste wedstrijden werden er nog naar excuses gezocht dat Weghorst zo mooi vrij liep of gaten open trok voor de anderen. Daar kom je 2-3 wedstrijden mee weg en dan gaat het borrelen. De verwachting mag echt wel een stuk hoger liggen dan dat hij heeft laten zien. Of ook niet, als je Weghorst kent maar dat deden ze niet.

4 juni 2023 om 14:09

Nul goals is echt waardeloos, dan had je net zo goed Ronaldo kunnen houden.

Was je geen kampioen mee geworden misschien, maar wel een stuk grotere kans op de EL en FA Cup.

Hij zou elke topclub in NL sterker maken.
Bij PSV en Ajax lopen te veel mietjes weer rond. Ze zakken constant door het ondergrens, het niveau is soms gewoon niet om aan te gluren.

4 juni 2023 om 14:12

Hij is de mindere versie van Luuk de Jong en die komt op dit moment al amper mee. Top 3 speelt met moderne wingers, die niet op de voorzet spelen. Zowel Weghorst als de Jong hebben daar baat bij. Hooguit als stormram, maar daarvoor vind ik zijn kopkwaliteiten niet sterk genoeg.

4 juni 2023 om 14:16

Mag jij vinden, ik vind Weghorst niet eens oranje waardig, laat staan bij de top 4 van NL.
Hij heeft geluk dat Ten Hag bij ManU zit, anders had ManU hem nooit en never gehuurd.

6 juni 2023 om 17:47

Jij mag ook vinden wat je wilt maar met zaalvoetballers en straatvoetballers red je het niet op een grasveld. Wout Weghorst is geen mietje,als die wat extra arbeid moet leveren(elke wedstrijd).

Die 2-1... Die ziet de Gea pas als de bal over Varane z'n been heen stuitert. Het zag er lullig uit, maar hier naar naar mijn idee de Gea niet heel veel aan doen hoor. Had de Gea vrij zicht gehad, dan was de Gea wat aan te rekenen. Maar als de Gea vrij zicht had, had hij die bal wel gepakt...

Beetje lullig dat Wout het moet ontgelden. Hij kan het niveau niet aan, maar doet zijn stinkende best. Dat theater na een verlies kan hij beter achterwege laten. Gewoon boeltje pakken en lekker ergens anders aan de slag, want hij schiet er in een iets mindere competitie heus wel weer 10 binnen hoor.

Soort van Blaam geven aan Weghorst..wie dit heeft geschreven heeft de wedstrijd van gister niet gezien. Weghorst kwam de laatste minuten invallen, kon niet of nauwelijks iets betekenen evenals de hele wedstrijd van united.
City is gewoon een paar klasse beter en Ten Hag heeft t aardig gedaan hoor, maar de andere ploegen lieten het ook aardig liggen. Enne Weghorst was nog 2 weken geleden de held tegen Brighton met zn nare trekjes.. maar die tellen we niet mee..
ten Hag heeft gefaald.niet Weghorst

Haha, schaamteloos ook weer die Engelse pers. Een City, dat letterlijk de financiële regels aan hun laars lapt ophemelen alsof ze het volgende wereldwonder zijn, dat maar met 1 doelpunt verschil wint, van een United dat bij het wegvallen van (mogelijke) sleutelspelers puur en alleen door hun eigenaren, het sinds december moet opvangen en redden met 3e-rangs huurspelers. Ten Hag had zelf ook liever (zoals iedereen die ook maar met een beetje interesse United volgt) Yann Sommer, Alexis Mac Allister en Cody Gakpo in plaats van Jack Butland, Marcel Sabitzer en Wout Weghorst gehaald. En straks weer Jim Ratcliffe steunen bij zijn overname waar hij de Glazers bij binnenboord wil houden. Hypocriet zooitje.

5 juni 2023 om 13:53

City geeft al jaren minder uit dan de andere topclubs in de EPL, alleen ze kopen een Haaland voor 50m en Manu een Anthony voor 100M , ajax lacht zich nog steeds de broek aan flarden

Hoe is dit enigszins de schuld van Weghorst wat een onzin, komt er in de 70e minuut of zo in en doet gewoon wat Weghorst kan en dat is rennen en in de weglopen, dat united een niveau te hoog is wisten we al.

De gea was gewoon verschrikkelijk gisteren, dat was wel duidelijk

Ik zou voor Bono gaan als 1ste doelman. Heeft al bewezen een goeie doelman te zijn.

Klopt. Wout is een eredivisie spits. Thats it

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren