Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert polst Bacuna: ‘Mijn gedachte erover is eigenlijk niet veranderd’

Laatste update:

Leandro Bacuna is door adviseur en trainer Patrick Kluivert benaderd om international van Curaçao te worden. De verdediger annex middenvelder van Aston Villa staat er niet per se negatief tegenover, maar hij wil de deur richting het Nederlands elftal liever niet dichtgooien. Dat laat de 23-jarige ex-speler van FC Groningen weten aan Voetbal International.

/

“Ik ben vorig jaar ook al benaderd. Toen heb ik gezegd dat ik wilde nadenken, dat is eigenlijk niet veranderd. Waarschijnlijk hak ik pas later de knoop door. Dat Kluivert aan de staf is toegevoegd, geeft natuurlijk wel wat extra's aan de uitnodiging”, aldus Bacuna in gesprek met he weekblad.

Bacuna is zeker niet de enige speler van naam die benaderd is door Kluivert. Keeper Eloy Room van Vitesse is gevraagd om het doel te verdedigen en volgens het Brabants Dagblad is ook Charlton Vicento van Willem II opgeroepen. Room heeft al te kennen gegeven dat hij er net als Bacuna over na moet denken.

Denk je dat Leandro Bacuna ooit in aanmerking komt voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Room en Vicento hebben geen kans op Oranje maar Bacuna sluit ik niet uit. Speelde vorig seizoen een aantal goede wedstrijden en als hij gewoon meer speeltijd krijgt vind ik hem een prima kandidaat voor het Nederlands Elftal.

11 maart 2015 om 20:29

Heeft wel veel concurrentie, denk dat hij niet als eerste wordt opgeroepen.

11 maart 2015 om 20:47

Room zie ik met de dag beter worden dus hem zie ik nog enigszins een kans maken

11 maart 2015 om 20:54

Hij is sowieso beter dan Zoet, die ik echt dramatisch vind dit jaar, erg onzeker en veel blunders. Maar Krul,Vermeer, Cillessen, vorm,stekelenburg, zijn sowieso beter en dan komt er nog een rijtje met Hahn, van de hart, die keeper van Groningen, Mulder,Velthuizen en Room. In dat rijtje schaar ik Zoet trouwens ook.

11 maart 2015 om 21:44

Je bedoelt Padt denk ik. (keeper van Groningen)

11 maart 2015 om 23:06

Haal Velthuizen en Mulder maar uit het rijtje van je, de rest zijn prima keepers. Je kunt de Ruiter er wel aan toevoegen.

Zal toch nooit in aanmerking komen voor het Nederlandse elftal.

11 maart 2015 om 21:48

Als Nederlandse voetballer is toch 1 van je dromen om in Oranje te spelen? Ook al vinden veel mensen hem niet goed genoeg, moet hij dan wel een streep door zijn eigen droom zetten.
Dat lijkt me best wel een moeilijke stap, ook al zal jezelf ook al misschien wel weten dat oranje er niet in zit.
Gun hem het persoonlijk wel maar zal dan nog wel veel moeten groeien......

11 maart 2015 om 22:32

Ik geef je ook wel gelijk dat het me een moeilijke stap lijkt. Al zie ik hem zelf niks toevoegen. Al mag je blijven dromen als voetballer.

Hij zegt dus: Als het niet anders kan dan zal ik het accepteren, anders zoeken jullie het maar uit. Gelijk doorgaan met andere opties.

11 maart 2015 om 20:44

Hij zal echt niet de enige zijn die zo denkt. Bacuna speelt wekelijks in de Premier league dus het is niet zo gek dat hij nog enige ambitie heeft om voor Oranje uit te komen.

Ik denk dat als één speler het doet, er velen zullen zorgen. Zal het niveau van Curaçao opkrikken. Ik hoop wel dat Nederland 'in de breedte' redelijk sterk blijft.

11 maart 2015 om 20:40

Edit: zorgen moet volgen zijn.

Het zegt toch eigenlijk al genoeg dat zoveel spelers er over moeten nadenken.
Dat ze niet allemaal direct ja zeggen.

Niet elke speler zit erop te wachten om telkens zover te moeten vliegen voor hun interlands.
De velden daar zijn ook vaak niet van hoge kwaliteit waardoor je toch extra kans hebt op blessures. Laat staan de kans om ooit op een WK te komen.

Een goed Surinaams elftal, het lijkt mij wel wat! Snap goed dat Bacuna de komende tijd nog voor het Nederlands elftal wil gaan. Maar Room en Vincento zouden ervoor moeten gaan. Zij gaan vette kwalificatiewedstrijden spelen, mooi man!

@sjihab, tjonge jonge jonge.

11 maart 2015 om 23:51

Dit gaat om de Antillen. Suriname is iets anders en heeft niks met elkaar te maken!

12 maart 2015 om 08:43

Even beter verdiepen en lezen voordat je zinloze comment plaats, gaat over Antillen en niet Suriname.

Ik sluit niet uit dat Bacuna voor Nederland gaat spelen. Het zou maar zo kunnen dat hij opeens geselecteerd word. En dat moet ook gebeuren met Donk en van Dijk zulke jongens heb nodig centraal achterin groot sterk en voor niemand bang. En straks speelt Donk voor Turkije. En dan is het te laat. Ik snap zoiezo de keuze voor Turkije niet. Ze zullen voorlopig geen prijzen pakken denk ik. Waarom kiest Donk dan niet voor het land waar zijn roots liggen het land wat grote plannen heeft. Suriname heeft Donk nodig. Als ze echt wat wilen bereiken. Bacuna, Donk, Van Dijk moeten in Oranje.

11 maart 2015 om 23:52

Sjonge jonge! Suriname en de Nederlandse Antillen zijn twee totaal verschillende landen! Bacuna is een Antiliaan dus die gaat niet voor Suriname uitkomen

11 maart 2015 om 23:58

Hey doe is rustig man. Ik zeg toch niets verkeerds? Ik zeg dat Bacuna, van Dijk en Donk voor Oranje moeten spelen. En ik had het over Donk dat hij voor beter voor Suriname kan kiezen dan voor Turkije als hij niet in aanmerking komt voor Oranje. Omdat Donk een Surinamer is. Dus je hebt waarschijnlijk niet goed gelezen. En trouwens het is geen Nederlandse Antillen meer maar Curaçao.

Als Room, Vincento en Bacuna nou alledrie voor Curaçao kiezen kan Patrick Kluivert er misschien nog wat moois van maken. Prima spelers, maar niet voor het NL11tal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren