Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Dan zou ik ‘s werelds grootste idioot zijn omdat ik hem opstel’

Laatste update:

Loris Karius is dit seizoen een van de meest bekritiseerde spelers van Liverpool, maar zaterdag wordt de doelman bewierookt. De Duitser, die sinds januari de voorkeur krijgt boven Simon Mignolet, speelde volgens trainer Jürgen Klopp een cruciale rol tijdens de 2-0 zege op Newcastle United. Karius onderscheidde zich met een fraaie redding op een schot van Mohamed Diamé in de blessuretijd van de eerste helft.

Met één hand haalde Karius de bal uit de bovenhoek en verdedigde hij de 1-0 voorsprong. Na de pauze bepaalde Sadio Mané de eindstand op 2-0; in de eerste helft had Mohamed Salah al gescoord. "Die redding was heel, heel belangrijk. Het was voor Newcastle het perfecte moment om te scoren', blikt Klopp terug. "Voor ons zou het precies het tegenovergestelde zijn geweest. Maar dit voelde voor ons als een doelpunt."

Dit seizoen werd de doelman van Liverpool regelmatig onder vuur genomen door analisten. Ook Klopp krijgt de kritiek mee, maar vindt niet dat Karius kwaliteit tekort komt om bij Liverpool onder de lat te staan. "Hij is een buitengewoon bekwame keeper. Als hij niet goed zou zijn, zou ik 's werelds grootste idioot zijn omdat ik hem opstel. Misschien vinden sommigen dat ik dat inderdaad ben. Maar Karius had slechts tijd nodig. Nu speelt hij goed."

"Het was een zware wedstrijd, zoals we van tevoren al wisten", concludeert Klopp. "De jongens hebben het fantastisch gedaan. We maakten twee prachtige doelpunten. Dat hadden er meer kunnen zijn, maar ik ben gelukkig." De Duitser zegt dat hij hoopte op deze reactie van zijn ploeg in de competitie na het vertrek van Philippe Coutinho. "Hij is een speler van wereldklasse en we missen hem, maar dat zie je op het veld niet terug. Dat is ook de taak van de jongens: we mogen niet uitstralen dat we hem missen."

Loris Karius is een goede keeper voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Karius speelt sinds hij de echte nr1 is (pak m beet 1 januari dus) gewoon heel degelijk! ik heb er in ieder geval geen klachten over.

Lekker laten staan en in de zomer kijken of je een goede 2e keeper kan vinden (of als er een buitenkans is een betere 1e, maar dan praat je al gauw over een Oblak ofzo, die miljoenen gaat kosten)

Je kan het links of rechts om lukken maar sinds Karius in het goal staat en van Dijk gearriveerd is staat het gewoon beter achterin bij Liverpool. Lovren heeft na de zeperd tegen Tottenham echt weinig meer fout gedaan en is Matip voorbij gestreefd.

3 maart 2018 om 21:50

Lukken = lullen

Hij stond in Duitsland bekend als een groot talent. Ik kijk dan niet heel veel Liverpool wedstrijden, maar als ik de reacties hier mag geloven speelt hij de laatste maanden naar behoren. Getuigd toch wel van een sterke mentaliteit als je ziet hoe hij werd afgebrand in het begin.

3 maart 2018 om 22:14

Daar hebben we natuurlijk ook nog een Spaans voorbeeld van die tegenwoordig bij United staat te shinen. Man wat stond die een partij te grabbelen in zijn eerste seizoenen. Dus wie weet hoe ver Karius het nog gaat schoppen. Ben benieuwd.

3 maart 2018 om 23:08

Hij toont inderdaad gelijkenissen met De Gea dat was in zijn eerste seizoen ook echt helemaal niets. Voor Karius zou het natuurlijk geweldig zijn als hij het niveau van De Gea enigszins kan halen, maar als Chelsea fan hoop ik natuurlijk dat hij weer terug valt in zijn eerdere vorm 😬.

Heeft zich na alle shit die hij over zich heen heeft gekregen zich goed teruggevochten. Toffe kerel en als hij zo door gaat hebben we niet eens een nieuwe keeper nodig.

Ik vind het geen top keeper. Ik denk als Liverpool zijnde moet je gewoon echt iets beters halen als Karius. Liverpool blijft daarin iets achter bij de Engelse top clubs die allemaal top keepers hebben.

3 maart 2018 om 21:51

Liverpool moet een concurrent halen voor Karius. Mignolet is niet goed genoeg, Karius is pas 24 of 25 dus zijn beste jaren komen nog over een jaar of 3/4

3 maart 2018 om 23:27

Laat die jongen zich verder ontwikkelen, is nog jong en het is pas de eerste keer dat hij een langere reeks wedstrijden speelt. Voorlopig doet hij het goed.

Niet vergeten dat hij voor zijn komst naar Liverpool werd verkozen tot 2e beste doelman van de Bundesliga.

Wat ben ik blij dat Liverpool weer terug is zeg, een paar jaar terug was ik echt bang voor een Newcastle/nottingham scenario.

ze hebben nu in mijn ogen de meest spectaculaire selectie in de PL, gevolgd door Spurs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren