Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kippenvel: Marokko wint van Burkina Faso en viert doelpunt op emotionele wijze

Laatste update:

Marokko heeft dinsdagavond in een emotioneel beladen wedstrijd gewonnen van Burkina Faso. Het vriendschappelijke duel eindigde in 1-0. Marokko werd vorige week getroffen door een zware aardbeving, waarbij honderden tot duizenden mensen om het leven kwamen. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden en ook werden de spelers toegezongen door de Marokkaanse fans die aanwezig waren.

Bijzonderheden
Marokko - Burkina Faso werd een wedstrijd die nog maar eens liet zien dat voetbal vaak een bijzaak is. De minuut stilte, de spandoeken, het zingen van de fans: er werd op veel manieren stilgestaan bij de verschrikkelijke gebeurtenissen in Marokko. De enige treffer kwam uiteindelijk op naam van Azzedine Ounahi, die in de eerste helft wist te scoren. De spelers van Marokko vierden de goal gezamenlijk, inclusief iedereen die op de bank begon.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mazraoui strijder. Man of the match.
De gehele opbrengsten gaan naar de slachtoffers van de aardbeving . Respect atlasleeuwen

Mooi om te zien! Wat een talenten lopen daar weer rond zeg, Marokko zal in de toekomst nog alleen maar beter worden.

12 september 2023 om 23:01

Marokko heeft sinds mensenheugenis talent, op een of andere manier lukt zelden om een geoliede machine van te maken en na het WK zie je ook weer dat ze het niet kunnen vast houden en vanavond ook weer, veel balbezit maar veel te weinig rendement!

12 september 2023 om 23:19

Scoren is niet hun vak, maar dat is een probleem wat al jaren speelt. Echter is de organisatie en de resultaten veel beter de afgelopen jaren.

12 september 2023 om 23:22

Klopt zeker, alleen hebben deze leeuwen weinig voorbereiding gehad, dus het kan daaraan liggen.

12 september 2023 om 23:23

Nog pas gewonnen van Brazilië toch?

12 september 2023 om 23:27

Klopt 2-1 in maart. U23 anderhalf week geleden ook 1-0 van Brazilië (met Vitor Roque) gewonnen. Future looks bright

12 september 2023 om 23:28

Denk dat je vanavond niet als graadmeter moet nemen. Die gasten zijn met hun hoofd ergens anders.

Yep voetbal is bijzaak, pray for Maroc

Was inderdaad wel een kippenvel moment, zeker in het stadion. Mazraoui als cvm echt heel sterk gespeeld. Ounahi en Aguerd ook weer klasse 👌🏼

Saibari, Adli en Richardson gedebuteerd. Harit weer terug. Ounahi was weer de beste op het veld. Elzalzouli ongelukkig. Al met al prima. Het draaide vandaag niet om de uitslag. De saamhorigheid was het mooist. Burkina Faso ook heel sportief trouwens.

Mooie beelden, kippenvel. Hopelijk is er een mooi bedrag opgehaald tijdens deze ‘benefietwedstrijd’ voor de slachtoffers van de aardbeving!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren