Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kelly verlaat Liverpool na vijf lastige jaren voor nieuwe club in Londen

Laatste update:
/

Liverpool heeft besloten de samenwerking met Martin Kelly te onderbreken. De 24-jarige verdediger kwam de voorbije seizoenen niet zo vaak aan de beurt bij the Reds en mag het nu elders gaan laten zien. Crystal Palace neemt Kelly in huis, al is het nog onbekend of die club hem huurt of definitief overneemt van Liverpool.

Kelly bevestigt de overstap naar Londen via zijn eigen Twitter-account. “Ik wil al mijn trainers bij Liverpool die ik vanaf mijn zevende heb meegemaakt bedanken. Mijn wens om het eerste van Liverpool, één van ’s werelds grootste clubs, te halen is uitgekomen. Boven alles wil ik de supporters bedanken voor hun steun, sinds ik mijn thuisdebuut mocht maken tegen Olympique Lyon in 2009”, zegt Kelly.

De Engelse verdediger waardeert het dat de fans hem steunden door dik en door dun: door blessures stond hij er vaak naast. Al met al speelde Kelly in vijf jaar tijd maar 33 wedstrijden in de Premier League voor Liverpool. Crystal Palace hoopt meer van hem te zien.

Martin Kelly is niet goed genoeg voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een mooie stap voor hem. Hopelijk kan hij bij the eagles vrijuit zonder blessures voetballen

Spijtig maar misschien wel de beste keuze voor hem nu al die verdedigers erbij zijn gekomen.

Veel succes en nog een mooie carrière gewenst !!!

Komt ook tekort voor Liverpool, dus goede stap

14 augustus 2014 om 16:59

Precies ,en je zal maar kelly heten he . Deze man mag al blij zijn als ie bij een pec zwolle in de basis staat .

14 augustus 2014 om 17:12

Heb je niets beters te doen op een Donderdagmiddag?

Goede voetballer, jammer dat hij erg blessuregevoelig is.

14 augustus 2014 om 17:00

Jammer dat jij hem een goede voetballer vindt

14 augustus 2014 om 17:01

@londonwatcher: moet aardig frustrern

14 augustus 2014 om 17:02

Frusterend voor je zijn om iemand met de naam Kelly in 1 wedstrijd meer te zien verdienen dan jouw hele bruto jaarsalaris...

on: hopelijk gaat het beter met hem bij CP

14 augustus 2014 om 17:10

Neehoor geld kan mij niet veel boeien ,ben blij met wat ik heb . Tis maar dat zulke jochies zonder enig talent zo hoog kunnen voetballen,opmerkelijk.

Ik weet dat je piemeltje tegen het dak van je bureautje aantikt zodra je kelly in gedachten hebt maar dat is dan jou pakkie aan jonge man .

14 augustus 2014 om 17:12

Echt een ruige rakker hoor die londonwatcher...

Als die niet zoveel blessures had waardoor zijn plek niet werd ingepikt kon het de back van engeland zijn!

14 augustus 2014 om 17:21

When Dreams become .....

14 augustus 2014 om 19:03

Wat ben jij een kinderachtig mannetje.

14 augustus 2014 om 20:48

Ej killa zoek geen aand8 bij mij ga ff snel naar je hondje toe ofzo

15 augustus 2014 om 10:18

Niet zo stoer doen. Internetheld.

Die match tegen Lyon herinner ik me nog vaag, Liverpool verloor toen op Anfield van Lyon. Toen scoorde Gonalons als broekventje, nu is hij aanvoerder bij Lyon. Als Kelly een of twee jaar blessurevrij blijft kan hij misschien Glen Johnson opvolgen, tenzij Manquillo Johnson tegen dan al uit de basiself heeft gespeeld. Al is Wisdom net hetzelfde van plan als Kelly en heeft als voordeel dat hij drie jaar jonger is.

Hij is al 24 jaar en pas 70 wedstrijden in zijn carrière gespeeld dat gaat hem opbreken jammer van de blessures maar hij kan het top niveau schijnbaar dus niet aan ik heb hem al 2 jaar niet zien voetballen maar ik vond hem niet zo bijzonder eigenlijk evenals Jenkinson in het begin bij Arsenal maar die is inmiddels echt al beter geworden.

Ik hoop voor hem dat die zijn carrière nog een beetje kan redden door nu 2 seizoen blessure vrij te spelen vind het altijd zo sneu die voetballers die 180 wedstrijdjes in hun hele carrière hebben gespeeld maar het bedrag op zijn rekening zal hem wel troosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren