Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kamp Rusnák kijkt raar op van mededeling Groningen: ‘Niets getekend’

Laatste update:

FC Groningen maakte donderdagmiddag via de officiële kanalen de komst van Albert Rusnák wereldkundig. Het lijkt erop dat de Groningse club momenteel de enige partij is die ervan overtuigd is dat de twintigjarige middenvelder vanaf 1 januari in de Euroborg gaat spelen. Zelfs het management van de Slowaak kijkt op van het communiqué van FC Groningen.

/

Zaakwaarnemer Aidy Ward maakt vrijdag in De Telegraaf duidelijk dat de toekomst van Rusnák allerminst een uitgemaakte zaak is. “Groningen kan een akkoord hebben met Manchester City, maar van onze kant is er nog niets getekend en is alles nog mogelijk”, zo benadrukt de belangenbehartiger in het dagblad. FC Groningen verzekerde donderdagmiddag dat Rusnák een contract voor 3,5 seizoen gaat tekenen; een mededeling die ook sc Heerenveen de wenkbrauwen deed fronzen.

Heerenveen is namelijk nog altijd in gesprek met Manchester City en heeft geen signalen ontvangen dat een overstap van Rusnák naar Groningen in kannen en kruiken is. De Slowaak zelf doet er vooralsnog het zwijgen toe. “Hij wil pas over de toekomst praten ná aanstaande zaterdag, dus na de wedstrijd tegen PEC Zwolle", laat een woordvoerder van Cambuur aan het Friesch Dagblad weten. Cambuur is zelf geen partij in deze hele kwestie omdat Rusnák maar tot 1 januari voor de club uit Leeuwarden speelt, op huurbasis van Manchester City.

Denk jij dat Albert Rusnák na 1 januari voor FC Groningen gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint toch wel een beetje raar te worden. FC Groningen zal het toch niet zomaar op hun website zetten als het niet waar is...

Groningen verzekerde donderdagmiddag dat Rusnák een contract voor 3,5 seizoen gaat tekenen. Dat Kamp Rusnák nu zegt dat er nog niks is getekend klopt dus met wat Groningen zegt..
In de media wordt er uitgelegd dat er eigenlijk al is getekend omdat Groningen heel zelfverzekerd is op hun website.
Zo creëer je een soap.

19 december 2014 om 09:11

Waar, maar slim is het niet. Je kunt er nooit zeker van zijn dat iemand gaat tekenen. Je ziet dat ook bijna nooit op doe manier gecommuniceerd worden.

19 december 2014 om 15:40

Groningen had dit nooit op de website moeten zetten. Je gaat af als een gieter mocht hij ergens anders tekenen.

Erg amateurisrisch van onze kant als dit bericht waar is. Al denk ik nog steeds dat wij de beste papieren hebben. Hopelijk is dit verhaal snel rond. Lijkt me beter voor alle partijen.

19 december 2014 om 11:04

Ben ik met je eens, begin mij zolangzamerhand een beetje te ergeren aan de manier waarop Groningen de laatste twee jaar te werk gaat.

Dat zogenaamd open zijn komt zoals nu soms amateuristisch over.
Daarnaast speelt het je niet echt in de kaart, als Heerenveen of iemand anders er met Rusnak vandoor gaat heeft Groningen zichzelf flink in de vingers gesneden.

Hmmm.. ik vind dit maar raar? Groningen doet dit toch niet zomaar? of? Als ik Heerenveen was zou ik hier van profijt proberen te halen, maar ik denk inderdaad ook dat Groningen nu de beste papieren heeft, en ze zetten het niet zomaar op de site neem ik aan.

Wat een theater allemaal. De jongen speelt in jan gewoon voor Grunn. Of er moet al iets spelen met een Engelse club waar hij dik geld kan verdienen oid

Groningen iets te voorbarig geweest? Wat een soap begint dit te worden. En aan wie ligt het nu? Speler of de club(s)?

Zou mij totaal niet verbazen dat het Groningen Niet wordt. Wie wel......??

had die hansie nijland voor de verandering eens gelijk toen hij zei dat er niks rond was

19 december 2014 om 10:10

eerst tekenen dan pas is het rond,denk dat Groningen voor zijn beurt heeft gepraat om de concurrentie af te schrikken.

Begint de vormen van een soap aan te nemen. Zou het management van Rusnák soms nog ergens geld ruiken?

Tuurlijk is het al rond hij wilt de fans van cambuur gewoon nu nog niks zeggen begrijp ik ook wel zit toch vlakbij ( cambuur en groningen )

Axh ja, zelfs getekende contracten zeggen niets. Kijk nog naar het verhaal destijds van Guidettie bij twente. Het is één grote speeltuin die spelershandel

Tuurlijk is dat nog niet rond! Zo lang Ajax, Twente en eventueel anderen nog in de markt zijn tekent zo'n speler zeker geen contract. Dat zou wel heel erg dom zijn. Alleen als hij zeker is dat die clubs hem niet willen hebben en als er geen interessante engelse club voorbijkomt dan beslist hij zelf ook om naar Groningen te gaan. Dat zal dan pas eind januari zijn. Of is al bekend geworden dat die clubs geen interesse in hem hebben?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren