Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kaarten voor de Champions League knock-outfase? Bezoek de ticketshop!

Laatste update:

De Europese topcompetities zijn alweer in volle gang en in de winterse transferperiode hebben diverse teams verrast door grote namen binnen te halen. Nog even en dan klinkt ook de Champions League-hymne weer door de stadions! In de knock-outfase van het belangrijkste Europese toernooi nemen de beste teams van het moment het tegen elkaar op voor een plaats in de volgende ronde. Het ultieme doel? De finale spelen in een uitverkocht Wembley!

Heb jij de ticketshop al bezocht? Bekijk hem hier!

De ticketshop van onze partner XS2Events biedt, net zoals tijdens de poulefase, jou de mogelijkheid om live de grootste sterren in actie te zien. Aan jou de keuze welke ster dat gaat zijn. Met wedstrijden van onder andere FC Barcelona, Manchester City en Inter is er volop keuze! De heenwedstrijden worden gespeeld op 13/14 en 20/21 februari terwijl de returns op het programma staan voor 5/6 en 12/13 maart. De winnaars mogen zich kwartfinalist noemen en nog dromen van de titel. Wanneer de wedstrijden voor de kwartfinales bekend zijn, zal het aanbod in de ticketshop worden vernieuwd. Houd de ticketshop dus in de gaten!

Om jouw plek in het stadion veilig te stellen, doorloop je eenvoudig de volgende stappen. Ga als eerst naar de juiste wedstrijd en kies het door jou gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Vul vervolgens je persoonsgegevens in om daarna af te rekenen. De tickets worden uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd via e-mail verzonden. Veel plezier bij de wedstrijd!

Champions League knock-outfase


14 feb Lazio vs Bayern München
20 feb Inter vs Atlético Madrid
21 feb FC Porto vs Arsenal
21 feb Napoli vs FC Barcelona
06 mrt Manchester City vs Kopenhagen
06 mrt Real Madrid vs RB Leipzig
12 mrt Arsenal vs FC Porto
12 mrt FC Barcelona vs Napoli
13 mrt Atlético Madrid vs Inter

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren