Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus-salaris van Gianluigi Donnarumma ligt op straat

Laatste update:
/
Maurizio Sarri blijft de favoriet om volgend seizoen de nieuwe trainer van AS Roma te worden. De club wil ondanks het bereiken van de halve finale van de Europa League afscheid nemen van Paulo Fonseca. (La Gazzetta dello Sport)
/
Manchester United wil Luke Shaw belonen voor zijn uitstekende seizoen. De linksback kan bijtekenen tot medio 2026 en ziet zijn jaarsalaris dan worden opgewaardeerd van 172.000 naar 218.000 euro per week. (Daily Star)
/
Juventus waagt een poging om Gianluigi Donnarumma weg te kapen bij AC Milan. De doelman, wiens contract afloopt, kan in Turijn tien miljoen euro per jaar gaan verdienen, vier miljoen euro meer dan zijn huidige salaris. (Diverse Italiaanse media)
/
Onder meer Barcelona toont belangstelling, maar Gremio de Porto Alegre heeft goede hoop Victor Bobsin langer te behouden. De middenvelder is in gesprek met de Braziliaanse club om voor drie jaar te verlengen tot eind 2024. (Diverse Braziliaanse media)
/
Joachim Andersen heeft zich in de kijker gespeeld bij de Engelse top. De verdediger van Olympique Lyon imponeert op huurbasis bij Fulham en wordt nadrukkelijk gevolgd door Arsenal en West Ham United. (The Mirror)
/
Atalanta heeft zich gemeld bij Fiorentina voor Bartlomiej Dragowski. Er is een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod, want Atalanta wil slechts de helft van de vraagprijs van dertig miljoen euro betalen. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Weer een voorbeeld van hoe slecht United met geld omgaat. Het is het eerste seizoen dat Shaw zijn geld waarmaakt maar hij verdiende reeds 172000! Ongelofelijk gewoon. Een verhoging van 4 mil euro is wel een moeilijke om af te slaan voor Donnaruma vind ik. Gezien de topploegen in Italië regelmatig spelers uitwisselen zie ik dit nog best wel gebeuren. Zou echt een 'diefstal' zijn voor Milan en zit Juve goed komende 15 jaar.

25 april 2021 om 10:13

10 mln per jaar vind ik nog steeds wel leip veel voor een speler als Shaw. Dat is bijvoorbeeld fors meer dan bijvoorbeeld De Ligt en De Jong verdienen. Als dat het standaard salaris is van een selectiespeler dan ben je als club niet handig bezig volgens mij.

25 april 2021 om 10:17

De Jong verdient 10, de Ligt 8 miljoen, dus fors meer valt wel mee. Is wel veel geld, maar een speler die je transfervrij kunt ophalen, heeft ook een sterkere onderhandelingspositie en in dit geval ook Raiola, wat nog eens extra helpt.

Daarnaast is 10 miljoen salaris sowieso een absurd bedrag voor een voetballer, maar goed, dat is een hele andere discussie .

25 april 2021 om 11:25

Een speler van het niveau Shaw hoort geen miljonair te worden. Het moet over zijn met die waanzin.

25 april 2021 om 10:00

Juve zit goed de komende 15 jaar, maar ook vast aan een jaarsalaris van minimaal 10 miljoen en Raiola.

25 april 2021 om 10:13

Ach, zodra Ronaldo, Ramsey en eventueel nog een speler vertrekt is er meer dan genoeg salarisbudget vrij.

Zijn Arsenal en West Ham United Engelse top?

25 april 2021 om 10:53

Arsenal in elk geval niet, dat is een middenmoter die steeds verder afzakt, en met het voorstel van vaste deelname aan we Super League een hilarische wanhoopspoging deed om aan de Championship te ontkomen. West Ham doet dit jaar wel bovenin mee, dus is een moeilijker geval, maar ik zou toch zeggen ‘mwah, nog niet’.

25 april 2021 om 11:27

Ik begreep dat Arsenal bezig is met een Super league 2.0 . Ze hebben aan tafel gezet met Montpellier, Huelva, Osnabruck en Verbroedering Geel.

25 april 2021 om 12:18

West Ham doet het toch heel aardig. Ze draaien al heel het seizoen bovenin mee en dat wordt wellicht beloond met CL voetbal.

Voor mijn gevoel neemt Roma altijd afscheid van hun trainer, maakt niet uit hoe goed of slecht die vent het doet. Vind ik opmerkelijk.

Het zou wel ontzettend pijnlijk zijn om Donnarumma bij Juventus te zien zeg.. Ik hoop dat ze met hem af kunnen spreken om nog één keer te verlengen voor bijvoorbeeld twee/drie jaar en als Milan dan nog niet serieus mee speelt voor de prijzen hij mag vertrekken. Dan is hij nog altijd jong en zijn er no hard feelings als hij vertrekt, want je gunt een van de beste keepers ter wereld ook team om hem heen waarmee hij prijzen kan pakken en records kan verbreken.

25 april 2021 om 12:57

Laten we vooral juventus straffen dat ze een speler van een andere club willen aantrekken. Dat kan toch niet want dan wordt Milan te zwak... o nee dat doen we alleen bij de super league ideeën. Hou toch op. Als donnarumma wil gaan moet die dat doen, ik zou het jammer vinden maar we vinden wel weer een andere keeper.

25 april 2021 om 13:07

Waar reageer jij op met je straffen? Dat schrijft hij toch niet?

Het lijkt me logisch dat Juventus op zoek is naar een nieuwe keeper. Sczeczny is absoluut niet van het niveau van Juventus die maakt veel te veel fouten. Is een leuke reservekeeper voor een topclub of anders moet hij bij een kleinere club eerste keeper worden

Ik kan met niet voorstellen dat de prioriteit van Juventus ligt bij een keeper, Donnarumma is natuurlijk een topkeeper maar het is toch vrij duidelijk dat de problemen op het middenveld liggen. Ze zouden beter kunnen kijken of ze een type Bruno Fernandes weg kunnen kapen, een middenvelder die creatief is en doelpunten kan maken en snelheid in zijn spel heeft.

25 april 2021 om 13:03

mij verbaasd het me niets; Juve wilt Donnarumma als sinds zijn debuut voor Milan

25 april 2021 om 13:18

Je snapt toch dat men vooruit moet kijken en over de toekomst moet nadenken?

Een 22 jarige topkeeper die transfervrij is. De volgende keer dat dit, heel misschien gebeurt, is over 4-5 jaar wanneer hij 26-27 jaar gaat zijn.

Dan moet je nu all in gaan om hem te halen. Daarnaast is dit financieel allemaal te doen, net omdat je geen 50-80 miljoen euro moet betalen om hem te halen.

25 april 2021 om 16:04

Volgens de geruchten zou Raiola ook nog 20-25m in zijn zak willen hebben bij een eventuele overgang, dus wel transfervrij maar niet gratis.

26 april 2021 om 09:10

@Medellin
Die transfervrij spelers die Juve de afgelopen tijd hebben gehaald zijn alles behalve gratis, die jongen gaat terecht een salaris opeisen waar je u tegen zegt en ome Mino gaat ook een leuk bedrag in zijn zak steken. Dat Juventus dik voor Ronaldo en De Ligt moet betalen aan salaris, prima. Maar tegenvallers als Ramsey en Rabiot zijn ook al erg prijzig. Die CL positie begint wel heel belangrijk te worden anders komt de FFP ook ineens weer om de hoek kijken.

Milan bied 8 mil. Juve 10 mil, zou je voor slechts 2 mil meer een grote opschudding willen veroorzaken? ik hoop dat hij blijft of naar het buitenland, of naar een middenmotor of subtop van italie, dat vind ik ook prima hahaha, maar naar inter of Juve is een dikke No-go. natuurlijk zijn spelerswisselingen dus die 3 clubs geen zeldzaamheid, maar dat een wereldtopper op zijn hoogtepunt en al zolang voor de huidige club, vertrekt naar de concurrent is maar zeeeer weinig gebeurd, wellicht nooit. vaak gebeurd het bij spelers die mogen vertrekken, in hun nadagen of niet presteren. maar een wereldtopper op zijn hoogtepunt die alles speelt en niet weg hoeft? ik kan er eigen geen een bedenken. Figo,pirlo,de Slicglio,rui Costa,bonucci,seedorf etc al die spelers waren of in hun nadagen of rendeerde niet bij hun vorige club.

Ik heb nooit iets te klagen gehad over Szczęsny maar dit seizoen heeft ie toch wel steken laten vallen. Daarnaast is Donnarumma buitencategorie en zo’n kans krijg je niet snel meer. Zou mooi zijn mocht Juve dit voor elkaar krijgen, maar ik vrees dat het niet lukt.

26 april 2021 om 09:12

Vorig jaar had Szcesny ook veel minder te doen, Rabiot en Ramsey zijn geen spelers die vuile meters maken en bezorgen hun verdediging erg veel werk. Ik denk dat je die miljoenen beter kunt stoppen in het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren