Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus plaatst zich in blessuretijd dankzij magistrale actie Douglas Costa

Laatste update:

Juventus heeft woensdagavond drie punten overgehouden aan het treffen met Lokomotiv Moskou in de Champions League. De formatie van trainer Maurizio Sarri was bij een overwinning zeker van de volgende ronde van het miljardenbal en wist een zege uiteindelijk in blessuretijd klaar te spelen: 1-2. Juventus staat zodoende met elf punten bovenaan Groep D, met zeven punten voorsprong op nummer drie Lokomotiv Moskou.

Sarri moest het woensdag stellen zonder Matthijs de Ligt. De verdediger hield lichte enkelklachten over aan de competitiewedstrijd van afgelopen weekend tegen Torino (0-1) en is uit voorzorg achtergebleven in Italië. Juventus ging zonder de Nederlander uitstekend van start door een blunder van doelman Guilherme. De sluitpost van Lokomotiv Moskou taxeerde een vrije bal van Cristiano Ronaldo verkeerd en liet de bal door zijn handen en benen glippen. Aaron Ramsey was er vervolgens als de kippen bij om het leer het laatste tikje te geven: 0-1.

Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want tien minuten later stond het alweer 1-1. Aleksey Milanchuk wist een voorzet knap naar de lange hoek te gidsen, waar de paal in eerste instantie nog redding bracht. Daarna was het een koud kunstje voor de aanvaller om de rebound in te tikken. Een interessant schouwspel volgde na de gelijkmaker, waarbij Lokomotiv Moskou zeker niet onderdeed voor de Italiaanse topclub.

De thuisploeg wist bij tijd en wijle gevaarlijk te worden met onder meer counters. Ook Juventus kwam tot mogelijkheden, onder wie Gonzalo Higuain. De poging van de aanvaller werd echter vakkundig tegengehouden door Guilherme. In de allerlaatste seconden was het Douglas Costa die de wedstrijd nog in het voordeel van zijn ploeg besliste door prachtig tot scoren te komen met een formidabele solo: 1-2. Groepsgenoten Bayer Leverkusen en Atlético Madrid komen later op de avond nog in actie.

Verwacht jij dat Juventus dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe is het toch mogelijk dat ie er telkens in de 90ste min in vliegt? Dit kan niet goed blijven gaan. Dramatische pot, gelukkig wel een overwinning.

Hoe reageerde cristiano op zn wissel?

6 november 2019 om 20:54

Gewoon normaal, Geen irritatie of een rare reactie. Hij speelde gewoon slecht en heeft überhaupt gewoon te accepteren als die gewisseld word

6 november 2019 om 21:08

De laatse keer dat ik mijn kan herinneren dat hij gewisseld werd,was toen hij volgens mij 4 x had gescoord en odengaard zijn debuut kon maken en zelfs toen baalde hij...

6 november 2019 om 21:16

Ik heb de beelden terug gezien zo normaal was het niet,hij maakte een gebaar met twee vingers ,van steek maar nog een sigaret op aangezien de trainer een fervent roker is...

7 november 2019 om 00:25

Vrij boos op Sarri, maar niet over de schreef zover ik kon beoordelen. Gezonde frustratie als je gewisseld wordt

Matige pot, Geen tempo, Maar vooral voorin gewoon te weinig snelheid en diepgang. Rabiot vond ik zoals altijd wel sterk spelen, Hele goede speler die ook fysiek heel sterk is. Doet me een beetje denken aan Pogba in zijn Juve tijd, Speelt met een lakse houding maar komt overal voetballend goed uit. Dit Juve is nog niet zo sterk maar dat is logisch nieuwe trainer met wat nieuwe spelers en nog niet echt een vast elftal. Goede actie van Douglas Costa wat altijd lekker is als je net terug bent van een blessure

6 november 2019 om 21:59

Rabiot sterk? Foei foei, hij was zo verschrikkelijk slecht.

Costa is terug en gelijk vuurwerk. Juventus is veel sterker met hem in het team.

6 november 2019 om 22:03

Gelijk vuurwerk is een beetje overdreven, een prachtige actie voor de rest een beetje slechte wedstrijd van juve, gisteren chelsea - Ajax dat was vuurwerk.

Pff was een lange zit. Was blij dat Sarri kwam afgelopen zomer. Maar van zijn 'aanvallende' voetbal is niet veel te zien. Je kan een mooie voorhoede maken met dyabala op 10. Maar hij blijft spelers verkeerd positioneren. Ramsey op 10 is niks. Khedira kan niks. Rabiot speelt wel leuk maar is er nog lang niet. Ik zou met Ramsey, bentancour en pjanic starten. Dan zit er genoeg loopvermogen en creativiteit in.

Alweer geen sprankelend voetbal maar dat was wel te verwachten in Rusland. Ik had op voorhand een gelijkspel verwacht maar Douglas besliste er anders over. Op naar de volgende ronde!!! Hopelijk winnen we de groep.

Hoe speelde Rugani? Vind het nog steeds ongelooflijk dat Demiral geen minuten krijgt.

6 november 2019 om 21:08

Degelijk; sprong een keer eronderdoor maar kon geen kwaad.. Bonucci was slechter maar had wel bal van de lijn

Wederom een zeer teleurstellende wedstrijd van Juventus. Het blijft mij een raadsel dat ze nog ongeslagen zijn... Het voetbal onder Sarri is om te janken. Allegri was zeer verdedigend ingesteld, maar ze speelde wel compact en als ploeg. Zeer veel balverlies, slechte passes, concentratie verlies en ons paradepaardje (de verdediging is lachwekkend dit jaar). Toch frustrerend om te zien dat zelfs Sarri zijn eigen geloof niet meer toepast... Ramsey wisselen en Khedira laten staan? Ronaldo eruit voor Dybala? Laat CR7 toch staan en zet Dybala er gewoon bij. We mogen van geluk spreken dat er een flits van DC voldoende was en een geluk van jewelste. Ik vrees dat we op deze manier weer langs de CL grijpen.

Het is gewoon onder Sarri nog slechter dan onder Allegri.. Hoe durf je met zo een ploeg te starten? Een nummer 10 die geen 10 is, Gonzalo en Cristiano voorin (geen van beide veel creativiteit), dat middenveld ook maar mwah en dan alsnog Rugani ipv Demiral? Sarri stelt mij zwaar teleur..

6 november 2019 om 21:10

Gewoon ramsey Pjanic en Bentacur en daarvoor Dybala Ronaldo Higuain. Demiral gewoon niet goed genoeg blijkbaar

6 november 2019 om 21:33

@capitanojuve en costa dan op de bank dan maar? ik geloof dat jij iets gemist hebt vanavond

6 november 2019 om 22:14

Buiten de goal om was het weer de oude Costa. Geen bal kwam aan en liep zichzelf vast

7 november 2019 om 06:12

Costa is een blind paard.. soms briljant en soms frustrerend. Rendement van een aardappel. Deze actie was geweldig maar daarvoor had hij niet veel laten zien. Goed om hem te laten invallen, als iedereen moe is en met zijn snelheid

6 november 2019 om 21:32

kwalificatie na 4 wedstrijden en op kop in de serie a, kan slechter voor een debuterende coach, tuurlijk kan het spel wel nog beter.maar qua resultaat kan je toch moeilijk van een teleurstelling spreken toch

6 november 2019 om 22:15

Het loopt precies hetzelfde als vorig jaar. Spel is te matig om de CL te winnen. Serie A is totaal niet interessant. Of die gewonnen word of niet.

Zullen wel net als in Italië de scheids hebben omgekocht:-)
Dat is Juventus hahaha

7 november 2019 om 06:13

Leg uit.. wat was er controversiël vandaag

7 november 2019 om 07:09

Geschiedenis van deze club is controversieel. Geen enkele kampioenschap is legaal en eerlijk geweest van Juventus...En dat weet de hele wereld....dus jij ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren