Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus lijkt beet te hebben: ‘We hebben een akkoord’

Laatste update:

De krant Il Resto del Carlino meldde begin juni dat Domenico Berardi op het punt zou staan om voor 25 miljoen euro de overstap te maken naar Juventus en Giorgio Squinzi, de voorzitter van Sassuolo, bevestigt dat de 21-jarige aanvaller naar Turijn gaat.

/

“Ik heb zoveel geruchten gehoord, maar de realiteit is dat Internazionale geen bod heeft uitgebracht en dat wij vorig jaar zomer een akkoord hebben bereikt met Juventus. De transfer is alleen met een jaar uitgesteld. Zo zit het”, aldus Squinzi in de Italiaanse media.

Juventus nam in september 2013 voor vierenhalf miljoen de helft van de eigendomsrechten van Berardi over, maar verkocht die vorig jaar zomer weer voor tien miljoen aan Sassuolo. De Oude Dame heeft nu dus besloten dat de ex-aanvoerder van Jong Italië toch echt in Turijn moet voetballen.

Een goede aanwinst voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaaaaaa!! Hoop het echt met heel mijn hart, Mimmo eindelijk Juventino, die jongen gaat harten veroveren, wat een talenten heeft Juventus toch ook in combinatie met ervaren toppers. Ben echt benieuwd hoe ze hem gaan gebruiken, aangezien hij bij Sassuolo toch vooral als winger speelde, maar dan wel eentje die duidelijk liever centraal komt lopen om vanuit die positie meer betrokken te zijn in het spel, echt een jongen die zowat alles kan en bovendien makkelijk scoort. 90 wedstrijden, 38 goals en 22 assists. Bovendien geen typische winger zoals zovelen, maar echt een polyvalente alleskunner met rendement. Wat vooral opvalt aan zijn spel zijn zijn Del Piero'eske balletjes met de hak en buitenkant voet, die jongen tovert bij wijlen de heerlijkste hakjes en lobjes uit zijn sloffen.

Forza Mimmo! Mimmo Juventino!

23 juni 2016 om 19:51

Waar gaan jullie hem spelen dan? Vindt hem te aanvallend in het systeem van Juventus als rm. Gaat hij dan spits spelen gok je als een soort vervanger van Morata?

23 juni 2016 om 20:33

Hij gaat toch dit seizoen nog met Sassuolo Europa in? Squinzi zei dat de optie van 25 miljoen euro die ze deze zomer op Berardi hadden een jaar wordt uitgesteld en dat Berardi aan het einde van komend seizoen voor 25 miljoen euro naar Juve zal komen. In dit artikel lijkt het net alsof hij deze zomer al komt.

23 juni 2016 om 20:38

Ahzo, jammer! Dacht dat hij deze zomer al kwam, maar vond het ook al raar nieuws vlak nadat hij had gezegd Europa in te willen met Sassuolo.

23 juni 2016 om 20:56

Vind ik inderdaad ook erg jammer. ik hoop dan ook dat hij met Sassuolo komend jaar nog kan groeien. Eigenlijk had hij al lang een stap omhoog moeten maken voor zijn ontwikkeling, maar Sassuolo maakt elk jaar echt stappen. Kwamen in de Serie A als degradatiekandidaat en gaan nu gewoon Europa in.

Ik hoop dan ook dat ze het goed gaan doen in Europa en Berardi ook in Europa een goede ervaring opdoet. Ik dacht al aan een aanval van Sansone-Lapadula-Berardi voor Sassuolo wat echt waanzinnig zou zijn voor ze, echter lees ik net dat er een plottwist in de transfersaga van Lapadula is gekomen; hij gaat waarschijnlijk naar AC Milan. Ben benieuwd.

23 juni 2016 om 19:55

Als goed is terug naar Chelsea..

23 juni 2016 om 19:57

Die gaat terug naar chelsea, conte houd echt van een spelers zoals cuardado, en hij was gehuurd. Conte wil denk ik gewoon weer 3-5-2 gaan spelen en dan is cuardado echt een ideale speler denk ik.

Dus hij was van Juventus en toen niet meer van Juventus, maar toch van Juventus?

Tsja, deze stap was er een die er een tijdje aan zat te komen. Ben blij dat het eindelijk gaat gebeuren.

23 juni 2016 om 20:03

Juve verhuurde hem eerst gewoon aan Sassuolo, daarna kocht Sassuolo hem over maar kreeg Juventus de eerste optie op Berardi en mochten ze hem voor een vastgestelde som terugkopen indien Juventus dat wenst. Beetje zoals bij Morata, alleen gespreid over 3 seizoenen.

Edit:neen, zoals Juvedeef zegt zo is het, was gezamenlijk "eigendom".

23 juni 2016 om 20:06

Hij was eerst gezamelijke eigendom van juve en sassuolo. Daarna heeft juve hem verkocht aan sassuolo met eerste optie tot koop.

Erg goede aankoop. Ik volg Juve niet zoveel waar gaar hij spelen in het 352 systeem?

23 juni 2016 om 21:10

Juve speelt met 2 spitsen. Een echte diepe spits en een valse. Mandzukic/Zaza en Dybala/Berardi.

Apart, eerst voor 4,5 miljoen 50%, dan voor 10 miljoen diezelfde 50% verkopen. Vervolgens voor 25 miljoen 100% kopen. Zegt dat wat over de ontwikkeling van de speler of is dit slecht gehandeld? Of is het logisch dat 100% niet per se het dubbele moet kosten van 50% omdat je als verkopende partij dan helemaal niks meer hebt...

Vraag me af wat er door het hoofd van deze jongen gaat. Hij kan eigenlijk twee hele mooie kanten op: Een internationale sterspeler worden bij een Europese topclub of een clublegende bij zijn Sassuolo. Bij die laatste komt waarschijnlijk zijn volle potentie er nooit uit, maar het zou ook iets zijn om enorm te respecteren.

ik weet niet waar voetbalzone deze informatie vandaan haalt, maar volgens meerdere bronnen gaat berardi zeker niet komen deze zomer naar juve. Zelfs marotta had vorige week als iets dergelijks verteld in de media.

23 juni 2016 om 23:45

Klopt, de tekst is wat onduidelijk, maar zoals ik het heb begrepen, komt hij volgende zomer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren