Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘José Mourinho is mijn vriend, maar hij zit nu bij Manchester United’

Laatste update:

Chelsea speelde afgelopen dinsdag nog tegen Barcelona in de Champions League en heeft zondag opnieuw een zware wedstrijd op het programma staan. De regerend Engels landskampioen gaat dan op bezoek op Old Trafford om het op te nemen tegen het Manchester United van José Mourinho. De Portugees was in het verleden actief bij the Blues en een flink aantal van de huidige spelers werkten toen met Mourinho.

“Hij is mijn vriend. Ik heb een geweldige tijd onder hem beleefd, maar ik speel voor Chelsea en hij zit nu bij Manchester United”, gaat Willian in gesprek met Reuters in op de relatie met zijn voormalige coach. “Dit zijn lastige wedstrijden. In de Premier League spelen is totaal anders dan spelen in de Champions League. Ik denk dat als we hetzelfde niveau als tegen Barcelona halen, we opnieuw een goede wedstrijd kunnen spelen.” Chelsea staat momenteel op de vierde positie in de Premier League en heeft drie punten minder dan nummer twee Manchester United.

Willian hoopt dat zijn ploeg na zondag op gelijke hoogte staat met the Red Devils en blikt ook vast vooruit op de ontmoeting met koploper Manchester City van een week later: “We moeten op eenzelfde manier spelen. Ik denk dat we het goed kunnen doen tegen Manchester United. Tegen Manchester City wordt het eenzelfde soort wedstrijd als tegen Barcelona, zij willen ook graag de bal hebben. We moeten compact blijven spelen en hetzelfde plan hanteren als tegen Barcelona.”

Denk jij dat Chelsea gaat winnen van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb altijd een hoge pet opgehad van mourinho maar sjonge jonge jonge
Wat speelt die man met manu saai tikkie breed terug
1-0 wedstrijdjes voetbal zeg.
Ipv als supporter te gaan kijken kan je beter iets anders gaan doen.
Pfff
Chelsea gaat winnen en denk ruim ook

Deze keer gun ik jullie de overwinning.
Zo dat M.City snel kampioen worden en kunnen gaan richten op CL.

23 februari 2018 om 11:44

Als city een van de gevestigde clubs loot (real Madrid, Barcelona of Bayern München) is het einde verhaal. City is net als PSG opgehemeld en spelen leuk voetbal alleen ik zie ze echt geen CL winnen. Zelfs als de CL de enige competitie is waarop zij zich richten.

23 februari 2018 om 12:25

Nou ik heb ze ook tegen Napoli gezien etc. Zij speelden erg mooi voetbal en Guardiola kan een wedstrijd goed bestuderen.

23 februari 2018 om 12:52

Met alle respect voor Guardiola. Hij is een van de meest beste coaches ter wereld. Het voetbal dat hij nastreeft is heel erg mooi maar om daar de CL mee te winnen moet het perfect zijn. Met Xavi, Iniesta en Messi was dat perfect.

City zal in de volgende ronde zijn waterloo vinden tenzij de loting gunstig is.

Vroeger zou ik deze wedstrijd gaan kijken. Nu heb je 2 mannen die een bus kunnen neerzetten. Ik ga liever naar verf kijken dat droogt.

23 februari 2018 om 11:30

Goed plan. Als je niet kan genieten van de strategische kant van het voetballen en alleen de bus ziet kun je inderdaad beter naar het drogen van verf kijken!

23 februari 2018 om 11:46

Eerlijk gezegd is het weinig strategisch aan. Zoveel mogelijk man achter de bal en het liefst zo min mogelijk de bal hebben.

23 februari 2018 om 11:52

Heeft Naku ongelijk dan? Buiten dat ik wél gewoon ga kijken hebben beide ploegen geen enkele intentie om te voetballen. Jij noemt het strategisch, ik noem het angst om te verliezen. En daar zijn die twee laffe trainers de schuldige van.

23 februari 2018 om 14:46

Kan zijn dat het strategisch is, maar de uitvoering is, in ieder geval van MU tegen Sevilla, niet best.. dat was ook een draak van een wedstrijd. Moet zeggen dat ik Chelsea al een tijdje niet meer heb zien spelen.. zijn die alweer wat meer in vorm? (1-1 tegen barca is netjes natuurlijk)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren