Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jordania: ‘Andere clubs hadden niet door hoe goed Bosz was’

Laatste update:

Merab Jordania kocht zich in augustus 2010 in bij Vitesse en verving niet veel later trainer Theo Bos door Albert Ferrer. Dat bleek geen verstandige keuze en Ferrer hield het ook niet lang vol. Daarna koos de Georgische baas voor betere coaches: eerst John van den Brom, daarna Fred Rutten en vervolgens Peter Bosz. Dat die laatstgenoemde het nu tot hoofdtrainer van Ajax heeft geschopt, verbaast Jordania helemaal niets.

/

De oud-voorzitter van Vitesse zegt in De Telegraaf dat Bosz aanvallend denkt en initiatiefrijk is en dat de landstitel in het seizoen 2013/14 naar Arnhem had kunnen komen. In de winterstop stond Vitesse nog bovenaan in de Eredivisie. “Ik ga er niet meer op in wat er toen is gebeurd. Maar ik weet nu nog sterker dat we met hem kampioen zouden zijn geworden. Hij bracht het voetbal dat ik voor ogen had”, herinnert Jordania zich.

De Georgiër zegt dat hij in de zomer van 2013 blij was dat hij Bosz kon binnenhalen in Arnhem. Het was een echte coup. “Andere clubs hadden niet door hoe goed hij was. Ik ben echt blij voor Peter. Hij verdient het om nu bij een echte topclub te zitten. Ik ga hem maar eens gauw een bericht sturen om hem te feliciteren.”

Denk je dat Peter Bosz een kampioenswaardige trainer is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het vervelende is dat Bosz meteen onder druk komt te staan als ie de CL niet haalt en een keer verliest in de Eredivisie! Ik hoop dat hij slaagt,inzicht heeft hij iig wel

26 mei 2016 om 07:30

Welkom in het leven van een coach bij een topclub. Hopelijk wordt het wat!

26 mei 2016 om 08:01

Ik ga er wel vanuit dat hij de tijd krijgt van het bestuur. Iedereen weet dat Ajax het erg zwaar krijgt in de voorronde en de kans, ongeacht coach, minder dan 50% is dat je het haalt. Zeker gezien de Europese campagnes van de afgelopen jaren.
Bosz heeft bij Vitesse en Heracles laten zien waar hij voor staat en is in mijn ogen absoluut een geschikte kandidaat.

26 mei 2016 om 08:01

Als hij wel CL haalt kan hij meteen niet meer kapot

26 mei 2016 om 08:31

@insane voordeel is dat er maar weinig fans van uit gaan dat Ajax zo de CL binnen wandelt via 2 voorrondes.
Hij kan dus eigenlijk alleen maar stunten door het wel te halen en dan heeft hij gelijk veel krediet.

26 mei 2016 om 08:44

Inderdaad. Het zal alleen meevallen als Ajax er in de laatste voorronde uit gaat tegen een ploeg als Arsenal of Atletico Madrid (die moeten toch ook voorrondes spelen als ze niet de CL winnen?) op een eervolle manier. Dus niet met 4-0 dik klop krijgen..

Maar het is gewoon jammer als hij direct onder druk komt te staan. Wel lijkt hij mij eigenwijs genoeg om zich daar weinig van aan te trekken en z'n plan te trekken, wat in dat geval goed is. Het bestuur blijft dan ook hopelijk achter hem staan en als het dan daarna een heel stuk beter gaat nadat alle stukken in elkaar vallen speelt Ajax echt wel attractief voetbal onder Bosz.. Daar ben ik wel van overtuigd, dat hem dat lukt.. Waar ik niet van overtuigd ben is dat hij prijzen pakt.. PSV heeft ook een prima team natuurlijk.. Ajax zal toch ervaring nodig hebben in hun elftal, hopelijk zien alle technisch verantwoordelijken dat ook..

26 mei 2016 om 09:39

Atletico is al geplaatst. Villarreal bedoel je denk ik.

26 mei 2016 om 09:17

Als Feyenoorder heeft ie denk ik niet al teveel krediet. Maar hij is zeker een goede coach.

Hoe je het went of keert er zijn altijd voor en tegenstanders. Maar ii ben blij met vernieuwing. Ik had er niet aan moeten denken dat John van de Brom de tafeldanser in beeld kwam.

Mooie reactie van deze baws.

Jordania had anders ook niet door hoe belangrijk Theo Bos als trainer van Vitesse was. Vind het nog steeds jammer.

De manier waarop Bosz Heracles en Vitesse liet spelen was zeer aantrekkelijk om te zien, goed combinatiespel met de intentie naar voren!! Dit in tegenstelling tot veel andere clubs die positiespel spelen om in balbezit te blijven(in de breedte vooral). Bosz was soms weleens extreem in zijn spelopvattingen ik kan me een enorme nederlaag in de Kuip herinneren met Heracles omdat ie slechts drie verdedigers en een zeer aanvallend middenveld had opgesteld.
Of ie bij Ajax gaat slagen weet niemand, ik hoop dat ie de kans krijgt om zijn aantrekkelijke voetbalvisie in te brengen op ajax.
Het zou een enorme verfrissing zijn want het voetbal van ajax van de afgelopen seizoenen was louter gebaseerd op controle. De voorhoede spelers rendeerde moeizaam, spitsen werden op die manier dus ook vermoord, des te meer bewondering voor Milik afgelopen seizoen.

Klopt Ajax moet de handjes dichtknijpen dat ze Bosz hebben kunnen halen. Een geweldige trainer, die met zijn visie uitstekend past bij het spelletje wat ze voor ogen hebben in Amsterdam.

Elke club is al volop in beweging en bij ons in Arnhem blijft het akelig stil..... Damn !

Wie wordt de nieuwe trainer ?
Welke spelers buiten Foor kunnen we nog halen ?
En is de connectie met Chelsea er nog steeds of wordt die band minder en minder ?

Ik hoop, dat er nu in Arnhem ook wat meer duidelijkheid geschept wordt !

Leuk jordania....alleen had heracles het toen al veel langer door

Ik hoop dat hij de mogelijkheid krijgt om "verder" te bouwen aan het elftal en niet om "opnieuw" te moeten bouwen omdat Overmars daardoor meer centen heeft om te poetsen..

Bosz is pure middelmaat. Voor Ajax is het ook lastig om een toptrainer aan te stellen. Wat voor voetballers geldt geldt ook voor trainers. Champions league en een dik salaris. Ajax kan beide niet bieden. Wat salaris betreft is het vooral niet willen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren