Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Engeland zonder aanvoerder naar EK

Laatste update:

Engeland moet het op het aankomende EK voor spelers onder de 21 jaar stellen zonder Steven Taylor. De verdediger van Newcastle United, aanvoerder van het nationale beloftenteam, heeft last van een achillespeesblessure en kan niet spelen in Zweden. Ook Manchester United-aanvaller Danny Welbeck heeft zich afgemeld bij Stuart Pearce.

Een knieblessure zorgt ervoor dat Welbeck komende maand niet in actie kan komen. Pearce heeft de afmeldingen inmiddels ontvangen en denkt na over mogelijke vervangers. De bondscoach heeft tot maandag de tijd om een definitieve lijst in te leveren bij de UEFA. Maandag 15 juni speelt Engeland haar eerste wedstrijd.

Ondanks de afmeldingen van Taylor en Welbeck zitten er nog voldoende bekende namen in de Engelse selectie. Zo reist Theo Walcott mee naar Zweden en doen ook spelers als Gabriel Agbonlahor, Joe Hart en Micah Richards mee. Engeland speelt in de groepsfase van het toernooi tegen Finland, Spanje en Duitsland. Titelhouder Oranje is niet geplaatst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oke Engeland valt gelijk af bij Kanshebbers jammer dat Nederland zich niet heeft geplaatst daar blijf ik bij!

31 mei 2009 om 16:18

Hoezo vallen ze al meteen af?

Mark Noble aanvoeder maken, fiere strijder!

Mag ik vragen waarom Taylor nog onder 21 speelt terwijl hij al 23 is? Is hij dispensatiespeler of is er een ander reden dat hij er speelt?

31 mei 2009 om 16:24

volgens mij is taylor een dispensatie speler dan, en mag je er max. 3 in je team

31 mei 2009 om 16:24

"to be eligible for the campaign ending in 2009, players need to be born in or after 1986" en om het nog duidelijker te maken: "players born on or after 1 January 1986 are eligible to play in this competition."

Steven Taylor is geboren in 1986, dus hij mag mee.

precies lamer, waarom vallen ze meteen af.
als je t mij vraagt nog voldoende kwaliteit in de selectie met Theo Walcot Michah Richards Gabriel Agbonlahor en Joe Hart.

Goeie sterke verdediger, moet nog veel leren natuurlijk. Heeft ook een goeie lengte voor een verdediger(1.88 ong). Had vorig seizoen al de interesse van Liverpool, zal zich nu wel op zijn hoofd krabben. Dit ging uiteraard over Steven Taylor.

Die aanvoerder ( Taylor) was toch die ene gast die eduardo van arsenal die trap had gegeven??

31 mei 2009 om 17:14

nee, dat was een oudere taylor, van Birmingham City.

31 mei 2009 om 17:14

Nee, man. Dat is Martin Taylor.

jammer voor ze nog steeds raar dat de titelhouder niet mee mag

Engeland heeft een goede jonge lichting nou maar hopen dat er ook een absolute topkeeper komt.hart is wel een aardige keeper maar niet voor de absolute top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren