Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jones en Darri in een ‘UFC-wedstrijd’: ‘Tot hier en niet verder’

Laatste update:

Feyenoord wist zaterdag met 2-4 te zegevieren op Heracles Almelo, maar fans van de Rotterdammers moesten nog even billenknijpen, aangezien de mannen van John Stegeman van een 0-3 achterstand terugkwamen tot 2-3. Brahim Darri baalt dat zijn ploeg geen punten aan het duel heeft overgehouden en blikt in gesprek met Voetbal Inside terug op een akkefietje met Brad Jones.

De middenvelder annex aanvaller kreeg het met de doelman van Feyenoord aan de stok toen Darri in de tweede helft naar de grond ging in het vijandelijke strafschopgebied. "Ik ben niet iemand die ruzie maakt", zegt de spelmaker. "Het was geen bewuste schwalbe, want ik kon ook niet blijven staan. Ik wist ook dat het geen penalty was. Op een gegeven moment werd ik bij mijn nek gegrepen. Ik dacht: 'tot hier en niet verder. We staan al achter.' Het leek wel een UFC-wedstrijd."

Darri is blij dat Heracles het de regerend landskampioen zo moeilijk heeft gemaakt en weet dat de pupillen van Giovanni van Bronckhorst fit moeten zijn voor de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City komende woensdag. "Dan mogen ze wel even een shakie nemen om te herstellen", zegt Darri. "In de tweede helft waren wij aan het stormen en creëerden we kansen. We hebben ons in de tweede helft tekort gedaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord dacht bij 3 0 het zit wel goed want als ze zo door zouden voetballen zou Heracles alsnog niks te vertellen hebben

11 september 2017 om 05:26

Maar dat deden ze niet, dus wat is je punt? Als Feyenoord het niveau had gehaald wat ze vorig jaar tegen man united haalden was het 8-0 geworden. Zo ken ik er nog wel een paar.

11 september 2017 om 06:54

Toch overdrijft Darri wel een beetje. We hebben onszelf tekort gedaan.. oké Feyenoord werd terug gedrongen maar het niet dat er kans op kans op kans werd gecreëerd door Heracles.

11 september 2017 om 07:40

Het punt is dat Heracles niet ineens heel erg goed werd, maar dat Feyenoord het in de tweede helft gewoon liet liggen.

11 september 2017 om 08:00

Nouja, Heracles schakelde wel een tandje bij in de 2e helft. 1e helft zat daar totaal geen strijd en beleving in.

11 september 2017 om 09:02

Ik heb de 2e helft niet live kunnen kijken maar bij de samenvattingen zag ik in de laatste 10-12 minuten toch wel flink wat kansen op de 3-3 voorbij komen hoor, en tot die uitbraak die tot de 4-2 leidde geen verdere kansen voor Feyenoord. Het was het laatste kwartiertje dus wel kans op kans voor de Almeloërs maar Feyenoord heeft het weer volwassen uitgevoetbald en de marge zelfs nog terug op 2 gebracht.

11 september 2017 om 09:35

Een 0-3 voorsprong weggeven tot 2-3 en ook nog eens meerdere kansen op de 3-3 toestaan, noem ik niet volwassen uitvoetballen. Feyenoord liet Heracles te veel doen, zonder daar zelf iets tegenover te stellen. Gelukkig liep het goed af.

11 september 2017 om 10:56

Feyenoord heeft de hele 2de helft gezwijnt en Gio zat met het zweet op tussen ze billen op de bank. Ik verheug me op woensdag want Man C gaat Feyenoord toch voetballes geven en ze echt slopen. Ik voorspel 1-5 en zet me tot er ook op. Aquero en Jesus zullen de verdediging met Sane , Bernard Silva helemaal aan gort spelen. Daarnaast ben ik benieuwd hoe de spitsen het gaan doen tegen die monsters achterin. Mendy en Kyle Walker die echt op de brommer zitten zullen geen spaan heel laten van die kleine en die Berghuis die naar mijn mening beetje arrogant begint te worden. Maar hij zal echt niks te zeggen hebben tegen deze backs. Ik ga der voor zitten.
Feyenoord zal niet meer dan 2 punten totaal in de CL poule verscharen.

11 september 2017 om 13:18

Ik als feyenoord supporter heb een andere conclussie dan die jij schetst. Ik heb het al te vaak meegemaakt namelijk. Ik denk dat we blij mogen zijn dat Heracles pas laat wakker leek te worden en de best gingen doen. Denk dat wanneer ze zo begonnen waren dat we dan met lege handen hadden gestaan.
Dat had zelfs nu al kunnen gebeuren wanneer ze de kansen afgemaakt hadden.

Ben natuurlijk blij dat het goed is afgelopen, maar het moet wel beter dan afgelopen weekend, anders zie ik zomaar voor me dat het van de week zwaar zou kunnen worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren