Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen ziet interview bij PSV en walgt van ‘lachwekkende filmster’

Laatste update:

Johan Derksen stoort zich enorm aan Joep Schreuder en zijn manier van interviewen, zo laat hij woensdagavond weten in Vandaag Inside. De Snor heeft vol ergernis gekeken naar een ongemakkelijk interview van de NOS-journalist met PSV-trainer Peter Bosz, dat werd uitgezonden in Studio Sport Eredivisie. Derksen is van mening dat het bij Schreuder enkel om zichzelf draait en geeft de publieke omroep een tip van de sluier. “Die man moet eens gecoacht worden, een cursus krijgen of je moet hem niet meer daarheen sturen.”

Presentator Wilfred Genee gooit de werkwijze van Schreuder als onderwerp op tafel, waarna Derksen leegloopt. "René (van der Gijp, red.), heb je dat interview gezien met Peter Bosz? Dan komt Joep binnen als een filmster, met wollige taal en overacting. Vervolgens komt hij met een hele lange vraag, waardoor de man die geïnterviewd wordt een figurant is, terwijl het eigenlijk een heel lullig vraagje is. Die Peter Bosz begon zich behoorlijk te ergeren. Die dacht: wat is dit voor idioot joh? Die man moet eens gecoacht worden, een cursus krijgen of je moet hem niet meer daarheen sturen. De NOS stuurt hem waarschijnlijk op pad zodat ze hem zelf kwijt zijn.”

De gezichtsuitdrukking van Bosz sprak boekdelen tijdens het interview met Schreuder.

Vandaag Inside kreeg van de NOS geen toestemming om het interview woensdag te herhalen. “Die beelden krijgen we heel vaak niet”, voegt Genee toe. Ook journalist Rutger Castricum doet zijn zegje over Schreuder. “Ik zie altijd alleen maar Carlo Boszhard in hem, het is gewoon een typetje. Het is een act. Hij is niet geïnteresseerd in iets, maar voert een act uit.” Derksen haakt weer in. “Hij wil duidelijk onderscheidend zijn, maar dat is hij niet. Het is lachwekkend.”

Castricum zegt dat hij ook wel weer om Schreuder kan lachen. “Maar ik kan me voorstellen dat als je echt van sport houdt, het je ook wel irriteert.” Derksen vindt het vooral irritant. “Zo’n Bosz moet een wedstrijd tegen Rangers spelen en wil volwassen ondervraagd worden, dat is zijn vak. Dan wil je niet die gekke kretologie van die idioot uit Breda horen. Schreuder is op het niveau van NAC TV blijven hangen.”

Heeft Derksen gelijk over de werkwijze van Schreuder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben het volkomen met Derksen eens. Schreuder wekt bij mij door zijn manier van zichzelf presenteren altijd irritatie op. Het is net als met Sierd de Vos als commentator. Ze vinden zichzelf kennelijk interessanter dan hetgeen wij naar willen kijken; een leuke wedstrijd en daar omheen ter zake doende commentaren van mensen die niet groter willen zijn dan de wedstrijd zelf.

31 augustus 2023 om 10:34

Tja, Derksen is wel een beetje de pot die de ketel verwijt dat ie zwart ziet. Hij heeft van zichzelf een gigantische karikatuur gemaakt. De opzichtige poging om relevant te blijven met shockerende meningen die altijd zorgvuldig tegen t randje aanzitten zijn wel heel duidelijk. En eens in de zoveel tijd een relletje creëren door iets echt schokkends te zeggen over kaarsen of zwarte piet.

Derksen is een persiflage, iemand die heel interessant wil zijn. Maar als hij echt iets moet onderbouwen over voetbal slaat t vaak helemaal nergens op.

31 augustus 2023 om 10:38

Vind het ook echt jammer, kon altijd lachen om VI. Zeg ook altijd datgeen VI echt is geworden wat ze in de prime VI jaren altijd belachelijk aan het maken waren. Zonde hoe het van luchtige kantinepraat is omgeslagen naar "wij vertegenwoordigen de zwijgende meerderheid van dit land"

31 augustus 2023 om 10:39

Tering wat een hoop aannames. Derksen is gewoon iemand die schijt heeft en zegt wat ie denkt en vindt. Zouden meer mensen moeten doen

31 augustus 2023 om 11:16

@keepertoob

Hij is net als Driessen. Hij weet wat hij moet zeggen om in t nieuws te komen. Het is een populist, die vooral goed weet welke toon hij aan moet slaan om zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat hij zegt wat hij denkt.

De beste man had regelmatig kritiek op mensen die over onderwerpen praten waar ze niets van weten. Nu heeft hij voetbal (zijn onderwerp) achter zich gelaten en lult ie de hele dag over onderwerpen waar hij eigenlijk niet zoveel over weet.

Derksen verwijt bijvoorbeeld Chris Zegers dat hij zijn mening verkondigt over Oekraine. Maar Derksen doet zelf precies hetzelfde. Gelijke monniken, gelijke kappen zeg maar..

31 augustus 2023 om 14:09

@keepertoob: je verwijt andere leden dat ze aannames doen, om er vervolgens zelf maar een aanname in te gooien? Sterk.

31 augustus 2023 om 14:25

@feye_88
Het enige waarin ze heel goed zijn bij VI is om het programma te verkopen en aandacht te genereren.

31 augustus 2023 om 14:54

Speed is fantastical man!

Rutger Castricum die iemand beticht van een typetje de ironie.

31 augustus 2023 om 10:22

Met de kanttekening dat Rutger zichzelf niet zo serieus neemt natuurlijk.

31 augustus 2023 om 10:47

Iemand die al 20 jaar ervaring heeft met het spelen van een typetje kan natuurlijk als geen ander dit herkennen. Soort herkent soort.

Hahahahaha. Zegt Johan Derksen.

Als er iemand is die zichzelf heel interessant en belangrijk vind is hij het wel.

Iemand maakte ooit de opmerking dat hij interviewt als een kinderlokker. T zit sindsdien gebrand in mijn geheugen…

Sorry mocht dit ongepast zijn, ik moest het met jullie delen

31 augustus 2023 om 10:20

Hahaha, nou je het zegt. Ik krijg ook altijd een onbehaaglijk gevoel bij hem. Deze vergelijking vat ik wel.

31 augustus 2023 om 10:40

Deze vergelijking is zo treffend dat hij nu ook nooit meer uit mijn hoofd gaat.

31 augustus 2023 om 12:00

@kees kniesoor,Mijn vraag is,hoe weet die gene hoe een kinderlokker klink?sorry mocht dit ongepast zijn aangezien je zoveel likes heb gekregen.maar ik ben benieuwd

31 augustus 2023 om 12:37

Nou bedankt Kees Kniesoor. Deze vergelijking krijg ik dus nooit meer uit m’n hoofd… :D

31 augustus 2023 om 14:07

Toch niet te geloven dat Helene het met hem gedaan heeft...

Wat is het toch een ouwe zuurpruim, altijd maar zeuren, zeuren en nog eens zeuren. Wordt echt tijd dat Johan met pensioen gaat.......

31 augustus 2023 om 10:29

Waarom zou hij met pensioen gaan als die formule nog steeds succesvol is? Hij 'zeurt' al jaren en er is een bepaald onderdeel van het volk dat dit graag ziet.

Nou in deze ben ik het 100% met Derksen eens. Wat een vervelende en zelfoverschattende kerel is die Schreuder toch.

Tenenkrommend was het. Zeker toen de vraag kwam of Peter al de namen van de spelers en staf uit z’n hoofd wist.

Al jaaaaaren stoort half Nederland zich aan deze man, vooringenomen, bevooroordeeld, open deuren intrappend, suggestief…. Persoonlijk schakel ik meteen weg als deze man op TV komt.

31 augustus 2023 om 12:53

En al jaaaaren vind de andere helft van Nederland het wel leuk, dikke prima toch?

31 augustus 2023 om 15:26

Heb je het nu over Derksen of Schreuder?

Voetbalanalisten die voetbalverslaggevers gaan analyseren en bekritiseren, los van wat je van Schreuder en Derksen en co. vindt heeft dit wel een heel hoog zelfbevlekkingsgehalte als 'sportverslaggevers'.

Ga het eens (op een positief kritische manier) hebben over waar het echt om gaat. Voetbal!

Joep Schreuder, Johan Derksen, een pot nat. Zelfde sop overgoten. Vinden zich belangrijker dan de hoofdrol spelers.

Vreselijke vent met tenenkrommende vragen.
Maar goed.... als arno vermeulen z'n baas is snap je wel dat er niks aan gedaan wordt

31 augustus 2023 om 11:01

Derksen heeft hier volledig gelijk. Die Schreuder is echt een verschrikking. Dat niemand bij de NOS tot die conclusie komt zegt ook veel over die organisatie.

31 augustus 2023 om 11:19

Jij bent dan ook een beetje partijdig, Johan

31 augustus 2023 om 11:38

Zeker Rutger, die 78 is niet meer dan een dekmantel voor de snor uit Grolloo 😁

Dat dit nu pas opvalt bij de heer Derksen, Joep Schreuder doet dit namelijk al vele jaren. De eerste keer dat ik hem op tv zag , dacht ik dat hij onderdeel was van seamstraat, zo kinderlijk hoe hij voor de camara staat

Als interviewer/commentator moet je onopvallend zijn, mensen kijken niet voor jou maar voor de wedstrijd of de geinterviewde in kwestie. Schreuder moet zichzelf altijd profileren en lollige vragen stellen. Vrij irritant ja. Sowieso wordt het bij Studio Sport (voetbal) tijd voor wat vernieuwing of verjonging

Eens. Al vind ik de meeste sport journalisten flapdrollen. Nemen zichzelf veel te serieus. Arno Vermeulen is er ook zo een. Noemt zichzelf specialist en nodigt zichzelf in z’n eigen programma uit….

Geeft een tip van de sluier? hoe moet ik dat zien?

verder heeft ie wel compleet gelijk, maar misschien ziet de snor ook wel iets van zichzelf terug....

@ Redactie: de term is: een tip van de sluier oplichten, en het wordt gebruikt wanneer iets gedeeltelijk wordt onthuld.

Derksen is al enkele jaren een grap die wel vaart bij media als VZ hoe hij 'walgt' van allerlei zaken om maar een beetje aandacht te krijgen. Hoe hij onzin de wereld in spuit voor wat aandacht om vervolgens een kerel te zijn 'die zegt wat hij denkt' en 'schijt heeft' vind ik enerzijds vermakelijk en anderzijds wat treurig.

@VZ, een taalverbetering van het huis. Je geeft geen 'tip van de sluier' als je iemand naar een cursus verwijst. Een tip van de sluier oplichten heeft een andere betekenis, namelijk het onthullen van voorheen onbekende informatie. Spreekwoorden zijn mooi, en ze worden nog mooier als je weet wat je opschrijft.

Johan Derksen wordt met de dag lachwekkender. Joep Schreuder had toch een relatie met Helene Hendriks. Dankzij Schreuder kon Helen haar carriere beginnen. Helene is een vriendje van Derksen . Dus er zal wel " iets" voorgevallen zijn.

31 augustus 2023 om 15:16

Joep Schreuder heeft wel smaak dan! Helene is top!

“Ik zit hier aan ons NOS tafeltje met dat rode cirkeltje en Pierre van Hooydonk. Hoe is ie Pierre? Wordt het wat Pierre?” 🤣😂🤣

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren