Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Bakayoko maakt basisdebuut én eerste interlanddoelpunt voor België

Laatste update:

België heeft zich dinsdagavond herpakt na het puntenverlies tegen Oostenrijk. Het won de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Estland met 0-3. Door een eigen doelpunt van Rasmus Peetson werd de score aan het einde van de eerste helft geopend, waarna Romelu Lukaku en Johan Bakayoko de voorsprong uitbreidden. Door de zege blijft België op plek twee in Groep F, met zeven punten uit drie duels. Oostenrijk, dat won van Zweden (2-0), behoudt de koppositie, terwijl Estland vierde blijft.

België begon met vijf andere basisspelers dan zaterdag tegen Oostenrijk (1-1). Matz Sels stond onder de lat bij de Rode Duivels, nadat Thibaut Courtois het trainingskamp dit weekend verliet omdat hij het er niet mee eens was dat hij geen aanvoerder was tegen Oostenrijk. Daarnaast maakte PSV’er Bakayoko net als voormalig Eredivisionist Mike Trésor Ndayishimiye zijn basisdebuut voor de Belgen.

In het eerste half uur werden de kansen gelijkmatig verdeeld. Lukaku schoot de bal recht op doelman Karl Jakob Hein af, terwijl Vlasiy Sinyavskiy zijn inzet aan de andere kant van het veld via Wout Faes in het zijnet zag belanden. In de 37ste minuut opende België de score: Aster Vranckx zette voor richting Lukaku, maar uiteindelijk ging de bal er via de ongelukkige Peetson in. De bezoekers hadden de smaak te pakken, want drie minuten later stond het 0-2. Deze keer kwam de goal wél op naam van Lukaku, nadat hij een lage voorzet van Arthur Theate binnentikte.

In de tweede helft domineerde België, maar grote kansen werden er nauwelijks nog gecreëerd. Via Trésor (naast via verdediger), Timothy Castagne (schot in zijnet uit corner) en Michy Batshuayi (poging net naast) waren de bezoekers nog enigszins gevaarlijk, maar het leek bij 0-2 te blijven. Toch bepaalde Bakayoko anders: vlak voor tijd zorgde hij voor de 0-3, door de bal op aangeven van Yannick Ferreira Carrasco en na een goede actie binnen te krullen. Het was het eerste interlanddoelpunt voor de PSV’er.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Bakayoko.
Mooi moment in een carrière, het eerste interlanddoelpunt.
Hopelijk groeit hij door naar het niveau Madueke of Gakpo.

20 juni 2023 om 23:15

Volgend seizoen wordt zijn seizoen. Dan kan die voor 80 miljoen naar de Premier League

Ben ik de enige die zich al langer irriteer aan Courtois? Hij is echt de overtreffende trap van Cilissen..

Mooie overwinning voor België ook mooi dat Lukaku er 2 scoorde zal Courtois maar niks vinden. Die uit de kluiten gewassen huilebalk

21 juni 2023 om 06:55

Met als belangrijk verschil dat Courtois de beste keeper ter wereld is op dit moment en Cillessen daar nooit bij in de buurt is geweest en ook niet zal komen.
Wel irritant, egoïstisch gedrag van Courtois als waar is wat geschreven wordt

Lekker Bakayoko. 1 goal en 1 assist in 4 interlands (170 min) en net 20. Alle vertrouwen in hem volgend seizoen.

Top voor Baka dit. Geeft hem ongetwijfeld een flinke boost.

20 juni 2023 om 23:13

Zeker. Volgend seizoen is die 80 m waard

Bakayoko echt een speler waarvan ik zelf oprecht kan genieten. Hopelijk pakt die door met wat rendement bij PSV en dan is het echt een complete speler. Had echt een geweldig seizoen met Jong PSV. Wat een genot

Die Bakayoko word echt flink gehyped. Is veel te wild en ongecontroleerd om ooit een echte topspeler te worden. Madueke was echt veel beter.

21 juni 2023 om 14:32

Hij is ook nog jong, kan echt wel in de loop van jaren wat rustiger aan de bal worden. Daarnaast heeft hij een goede voorzet, een goede trap en een sterke passeer beweging. Hij heeft echt wel talent en kan een goede speler worden. Madueke was inderdaad beter, maar je weet nooit hoe spelers zich ontwikkelen. Sommige spelers bloeien eerder op dan de ander.

21 juni 2023 om 17:14

Hij was gisteren ook onrustig en had ruzie met de bal maar hij heeft wel een goeie dribbel, versnelling, voorzet en schot. Ik heb hem graag in mijn team, als hij nog wat aan zijn handeling werkt wordt hij een grote

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren