Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman raakt geblesseerd en mist waarschijnlijk topper PSV - Feyenoord

Laatste update:

Joey Veerman gaat mogelijk het duel met Feyenoord missen, zo laat Rik Elfrink donderdag weten via X. De middenvelder van PSV miste de openingsfase van de tweede seizoenshelft al en nu lijkt er opnieuw een belangrijke wedstrijd aan hem voorbij te gaan.

“De inzetbaarheid van Joey Veerman bij PSV in de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord is hoogst twijfelachtig”, zo schrijft Elfrink.

Veerman heeft een spierblessure opgelopen op de training van donderdag en de kans is groot dat hij niet zal aantreden in de topper van komende zondag. Over de inzetbaarheid van de middenvelder voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund op 13 maart, zegt Elfrink niets.

“De situatie met Veerman komt voor PSV enorm ongelegen. Er is wel hoop dat de blessure niet al te ernstig is en dat hij snel weer in actie kan komen. Wat er precies aan de hand is, wordt door niemand officieel gedeeld.”

“PSV zelf kan op dit moment niet reageren, maar trainer Peter Bosz vertelt vrijdag in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord wel over de staat van zijn ploeg”, aldus Elfrink.

Naast Veerman zal PSV waarschijnlijk ook niet kunnen beschikken over Ismael Saibari. De middenvelder is nog altijd niet fit genoeg om in actie te komen.

Verder krijgen de Eindhovenaren wel goed nieuws over Guus Til, die zondag juist wel weer inzetbaar is. Ook Malik Tillman en Jerdy Schouten kunnen naar alle waarschijnlijkheid spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mogelijk is wel wat anders dan definitief missen

Edit: titel nu aangepast

29 februari 2024 om 18:35

Deze is pijnlijk voor Psv ook met Dortmund in het vooruitzicht.

29 februari 2024 om 18:39

Spierblessure. Die is er niet bij hoor.

29 februari 2024 om 18:47

Dat denk ik ook niet helaas. Nu 2 keer punten verloren en beiden keren was hij er niet… specifieke kwaliteiten

29 februari 2024 om 21:47

Ja, dit is wel een flinke domper vooral als hij er niet tegen Dortmund bij kan zijn. Zeer belangrijk voor de opbouw en het gevaar van PSV. Hopelijk kunnen ze hem opknappen voor het duel, want we moeten gewoon winnen.

1 maart 2024 om 08:38

Jammer voor Veerman. Die mis je wel als hij niet speelt. Hopelijk weer terug tegen Dortmund

Volgens titel mist hij Topper,
zin 1: Veerman mist mogelijk…..

Knap staaltje clickbait voer

29 februari 2024 om 18:40

Classic Voetbalzone

Is verder toch een weinig interessante pot. Psv heeft de eerste plek, Feyenoord de tweede.

29 februari 2024 om 18:41

In principe heb je daar wel gelijk in. Maar als Twente nog wat wilt dan moet psv winnen en als feyenoord nog wat wilt moeten ze winnen. Ik zie het als soort laatste kans aam beide kanten

29 februari 2024 om 18:46

Ja wel een aderlating voor PSV tegen Dortmund en eventueel ook als ze voor een ongeslagen seizoen gaan.

29 februari 2024 om 19:20

Natuurlijk is het wel een interessante pot. Wint PSV, dan wordt het verschil 13 punten en dan is de competitie wel beslist. Wint Feyenoord, dan wordt het verschil 7 punten en is er eigenlijk nog maar 1 uitglijer van PSV nodig om het misschien toch weer een beetje spannend te maken.

29 februari 2024 om 20:47

* grrr bewerken van een reactie op de telefoon werkt echt zeer matig..

29 februari 2024 om 21:49

PSV heeft in 23 wedstrijden 2x gelijk gespeeld en 21x gewonnen. Als ze 2x verliezen kan het volgens jou misschien een beetje spannend worden. Dus in 11 wedstrijden moeten ze 4x verliezen en Feyenoord 11x winnen om de titel mis te grijpen. Tuurlijk is het wel gespeeld. Het is en blijft een topper, maar er staat weinig op het spel.

Sowieso ligt de top-4 redelijk in een plooi. Iedereen staat een beetje in niemandsland en gevoelstechnisch kunnen ze elkaar niet echt aanvallen of de druk erop zetten

29 februari 2024 om 21:49

Een gelijkspel zie ik ook als winst voor PSV. Als ik nu Feyenoord zie spelen tegen Groningen verwacht ik wel winst van PSV. Alleen zonde dat Veerman er niet bij is.

Precies die ene speler die heel moeilijk blijkt te vervangen dit seizoen. Wedstrijden na de winterstop gingen een stuk stroever zonder Joey. Hopelijk wel op tijd fit voor de wedstrijd tegen Dortmund…

29 februari 2024 om 22:21

Veerman alleen is nog op te vangen maar als ook saibari er nietbij is wordt het lastig. Feyenoord is niet in vorm maar deze wedstrijden maken in beide teams vaak iets los

Dan wint Feyenoord. Psv met of zonder Veerman scheelt wel heel veel.
Psv heeft ook een jasje uitgedaan; geen Noa, geen Vertessen, geen Veerman
Feyenoord mist Bijlow, maar ik begin me af te vragen of Wellenreuter minder is

29 februari 2024 om 18:47

Welke eredivisie wedstrijden heeft PSV dit seizoen dan zonder Veerman verloren?

29 februari 2024 om 18:48

Met die logica kan iedereen geblesseerd raken en maakt het niks uit

29 februari 2024 om 18:54

?? Het gaat hier specifiek over Veerman. Niet over iedere willekeurige speler.

29 februari 2024 om 19:08

Psv speelt wel tegen een team dat nauwelijks voor ze onder doet. Dat vergeet je even

29 februari 2024 om 19:26

En dan een doelsaldo van +25 op Feyenoord hebben in minder dan 25 wedstrijden. Dan krijg ik toch het idee dat Feyenoord meer voor PSV onder doet dan jij doet blijken.

29 februari 2024 om 20:03

Tegen Ajax thuis werd Veerman in de rust gewisseld en liepen we in de tweede helft over ze heen.

29 februari 2024 om 20:40

Was dat niet door onder andere Saibari? Saibari is ook nog steeds niet inzetbaar!

1 maart 2024 om 18:03

Helaas is Ajax geen graadmeter dit seizoen.
Ik moet wel zeggen dat ik Feyenoord gisteren heb gezien. Niet om aan te zien.
Zonder Slot spelen ze om plek 5, 6 net als Ajax

Benieuwd wat Bosz in dat geval gaat doen. Mauro, Land en Tillman op het middenveld en Schouten centraal achterin zou mijn voorkeur hebben (als Saibari en Til ook nog niet volledig fit zijn)

29 februari 2024 om 18:40

Een middenveld met Mauro, Land en Tillman kan natuurlijk echt niet in zo'n wedstrijd. Ik zou gewoon Schouten Tillman Babadi doen. Ramalho achterin.

29 februari 2024 om 18:42

Ramalho achterin kan echt niet in zo'n wedstrijd

29 februari 2024 om 18:51

Mauro én Land natuurlijk ook niet. Het is even niet anders.

29 februari 2024 om 19:01

Maar als het allebei niet kan: verliezen we dan liever door de honderdste fout van Ramalho of met spelers als Mauro, Land of desnoods Babadi die in ieder geval geprobeerd hebben om er wat van te maken?

Het past niet in het seizoen van Bosz om zondag voor zekerheid te kiezen. We weten wat we aan Ramalho hebben en dat is niet genoeg. Dan maar een gokje wagen met andere spelers

Wat ik nog wel een optie vind: Mauro rechtsback en Teze samen met Boscagli centraal. En dan middenveld met Schouten, Land/babadi en Tillman. Maar Ramalho opstellen moet je gewoon echt niet meer doen in dit soort wedstrijden

29 februari 2024 om 21:52

Jou optie is zeker geen hele gekke optie. Zelfs van Aanholt op links, Dest naar de rechterflank en Teze centraal achterin met Boscagli zou ik een betere optie vinden. Dan houd je Mauro eventueel beschikbaar voor het middenveld. Ben benieuwd waar Bosz mee komt, ik heb hoe dan ook vertrouwen in zijn keuze.

29 februari 2024 om 18:43

Ik ga er ook vanuit dat Saibari niet fit genoeg is, maar Til volgens mij wel. Dan denk ik dat hij gewoon met Ramalho gaat spelen, want zonder Veerman en Saibari mis je een echte 8. Bosz gaat dan ook niet Schouten weghalen op het middenveld, want dan verlies je zoveel kwaliteit daar. Ik ga uit van een middenveld met Schouten op 6, Tillman of Mauro op 8 en Til/Babadi/Tillman op 10

29 februari 2024 om 20:37

Voor de beker uit bij Feyenoord waren Veerman en Saibari er ook niet bij, toen bestond het middenveld in het begin uit Tillman-Schouten-Til inderdaad.

29 februari 2024 om 19:02

Je kan niet zonder Schouten en Veerman op het middenveld. Dus Schouten in ieder geval met Tillman en dan heb je Til, Mauro of Babadi (mits verlengd). Land zou ik gewaagd vinden, maar is wel de enige die de stijl van Veerman heeft.

29 februari 2024 om 19:24

Land is nog maar net 18 en heeft precies 8 minuten in PSV 1 gespeeld. Die gaat natuurlijk nooit van z'n leven nu een basisplek krijgen tegen Feyenoord.

29 februari 2024 om 19:49

Cocu liet Mauro jr ooit zjin basisdebuut maken in een volle Kuip. Hij was toen 18 of 19. Hij was de beste man aan PSV-zijde.

Fijn toch voor hem. Was zo lullig geweest om helemaal kleurenblind gespeeld te worden door Timber en Wieffer na alle lof.

29 februari 2024 om 18:53

Ik zie het eerder als een gemiste kans om nog maar een keer aan de bondscoach te laten zien dat hij verreweg de beste middenvelder in Nederland is.

Elke topper/klassieker hetzelfde.. en uiteindelijk staan ze er allemaal gwn in de basis.

29 februari 2024 om 20:56

Laatste keer Was Veerman er ook niet bij tegen Feyenoord (beker), Ajax uit etc. vanwege een blessure die hij daarvoor had opgelopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren