Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jodan Boys blij met loting: ‘Zorgen dat GelreDome voor het eerst vol zit’

Laatste update:
/

Jodan Boys kijkt uit naar de achtste finales van de KNVB Beker. De amateurclub uit Gouda werd donderdagavond tijdens de loting gekoppeld aan Vitesse. Het duel, dat op 13, 14 of 15 december zal worden afgewerkt, vindt in Arnhem plaats.

Jodan Boys werd dinsdagavond in het bekerduel met Go Ahead Eagles (1-2 winst) door liefst duizend fans gesteund. De club uit de Hoofdklasse zaterdag hoopt dat het ook in december weer storm gaat lopen.

"Hierbij roepen we alle Goudse fans op om te zorgen dat de GelreDome voor het eerst in de geschiedenis vol zit! #allemaalnaararnhem #vitjod", zo luidde een tweet van Jordan Boys in de nacht van donderdag op vrijdag. In GelreDome staat een plek in de kwartfinale op het spel.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja eigenlijk schandalig zo leeg het Gelredome altijd is. Toch wel leuk voetbal daar.

28 oktober 2016 om 07:49

Ik denk dat het stadion gewoon te groot is voor de club. Er komen nu rond de 14.000 toeschouwers, meer dus dan in een grotere stad als Nijmegen. Maar ja, er kunnen er nu eenmaal ruim 21.000 in.

28 oktober 2016 om 08:07

Beetje hetzelfde verhaal bij fc utrecht. Eigenlijk ook gewoon te groot.

28 oktober 2016 om 08:18

Het blijft een vermoeiende discussie. Gemiddelde komen er tussen de 16 a 18 duizend. De capaciteit ligt echter hoger. Er komen in het gelredome gemiddeld meer toeschouwers dan bij bijvoorbeeld FC Utrecht of AZ, echter valt het bij Vitesse meer op. Als je het objectief bekijkt trekt Vitesse een prima aantal voor een stad als Arnhem

28 oktober 2016 om 08:28

Ik heb het even opgezocht: in de eerste vijf volledige seizoen Gelredome kwamen er bijna 23.000 tot bijna 26.000 mensen gemiddeld. De laatste acht seizoen tussen de 15- en 19-duizend. En dit seizoen iets meer dan 13.000. Maar dat zal na zaterdag (psv) hoger liggen.

28 oktober 2016 om 10:18

Een stad als Enschede met een vergelijkbaar aantal inwoners trekt een Grolsch Veste met 30.000 mensen toch ook vol?

28 oktober 2016 om 10:53

Twente heeft ook een wat grotere omgeving met supporters. In Arnhem heb je Nijmegen en Doetinchem hartstikke dichtbij.

28 oktober 2016 om 12:13

Twente rukt wel op richting Doetinchem. Kun je zien aan de supportersverenigingen.

28 oktober 2016 om 15:54

En wageningen waar veel mensen echt een hekel hebben aan Vites.

28 oktober 2016 om 08:34

Ik waa laatst bij vit-gro. Viel alles mee. Ze verkleinen het stadion tot 20.000 en daar zaten bijna 18.000 mensen.
Prima sfeer ook. Viel niets tegen!

Voor de goed orde, hij is vaak genoeg uitverkocht geweest

28 oktober 2016 om 10:46

Vitesse -FC Groningen trok 15.000 mensen (zie site sv Vitesse). En de laatste jaren is het zelden uitverkocht geweest. Wel overigens toen Gelredome net open was en Henk ten Cate nog trainer was. De tijd van Machlas en Curovic, zeg maar.

28 oktober 2016 om 14:20

Je vergeet de Nijmegen en Tilburg echte studentensteden zijn. De steden zijn daardoor groter (qua inwoners) maar die studenten hebben vaak geen binding met de club en/of hebben het geld er niet voor.

Pfoeh, voor het eerst. Dan kennen ze Vitesse in de beginjaren van Gelredome niet onder Aalbers. Mjah, ook dat is weer een eeuwigheid geleden. Ik ben wel benieuwd wat mijn mede Vitesse supporters als hoofdreden zien voor dit probleem.

28 oktober 2016 om 08:23

Probleem is landelijk en niet alleen bij Vitesse. Al moet ik zeggen dat Vitesse wel een beleid hanteert om iedere vorm van sfeer of gezelligheid de kop in te drukken. Op de tribunes mag er helemaal niks meer.

28 oktober 2016 om 08:37

De prijs vam een los kaartje ligt gewoon veel te hoog (landelijk) het is totaal niet aantrekkelijk om een paar keer per jaar een wedstrijd te bezoeken.

28 oktober 2016 om 08:54

En met een los kaartje mag je ook niet mee met de trolleybus. Retour station is ook weer 9 euro. Belachelijk.

28 oktober 2016 om 09:17

Maar als Vitesse die trolley ook nog gaat betalen, hout Vitesse self dan nog wel wat over?

28 oktober 2016 om 10:31

Klopt niks van, Vitesse geeft hopeloos kaartjes weg aan amateurclubs om het stadion op oost en west vol te krijgen.

Justin Bieber had vorige week ook een vol gelredome

28 oktober 2016 om 13:50

Misschien moet Vitesse dan Justin Bieber een contract aanbieden.

Een mooi streven en laten we het hopen.

Er wordt altijd zo belachelijk gedaan over de toeschouwersaantallen, maar we trekken al jaren een vast publiek. Dat is mooi en het mooie is, dat er nog vã©ã©l meer mensen bij komen. Dus kom ook

On: uitstekende loting !

Alleen in nl tref je zulke types aan die zonder respect een profclub bejegenen. Maar dat zit in meerdere lagen van het volk. In engeland praat men heel anders over zodra die een grotere club aantreft in een bekertoernooi, maar in nl gaan we effe de popiejopie uithangen door zgn. Populaire teksten dr wereld in te gooien. Nou, hopelijk worden ze afgedroogd door Vitesse. Vermoeiend zulke mensen.

28 oktober 2016 om 09:15

Alleen in Nederland treft je mensen aan die zuur reageren op een grapje van een amateurclub

28 oktober 2016 om 09:16

Die club maakt gewoon een grapje. Tuurlijk respecteren ze Vitesse, maak er niet zo groot probleem van.

28 oktober 2016 om 09:18

In Engeland houdt met anders ook wel van zulk soort grapjes.

Het zal toch ook wel liggen aan het feit dat het nu een soort van vreemdelingenlegioen is? Ik bedoel in de tijd van Aalbers was het allemaal nog wat herkenbaarder wat er speelde. Nu wordt er (bijna) elk seizoen een nieuwe pot huurlingen open getrokken, iets wat genoeg uitdagingen met zich mee brengt maar misschien ook iets waar supporters zich niet meer mee kunnen identificeren?

28 oktober 2016 om 09:29

Ik herken ze allemaal nog als ik iedere thuiswedstrijd op mijn stoeltje zit. Misschien moet je er eens in verdiepen. Ik denk dat er onder Aalbers ongeveer net zoveel wisselingen waren per seizoen als in de afgelopen 2/3 jaar!

28 oktober 2016 om 10:10

Kom eens niet met die onzin. Baker en Nathan waren er vorig al. En tigha komt uit de eigen jeugd, net als Room, wolfswinkel, Lelieveld, van Bergen en Zhang en Osman. Zitten Kruiswijk(3), Leerdam(4) en bv al Kashia voor het 6e seizoen. Werff en Foor xijn Nederlands, dus als je die niet herkent, heb je ook totaal niets met voetbal. Dab moet je ook niet reageren.

28 oktober 2016 om 15:58

Haha echt he. Ik weet nooit of ik moet lachen of huilen bij zulke onwetendheid.

Stadion is gewoon te groot. Maar dat schijnt niemand te kunnen snappen. Snap ook niet dat het bij ons iedere week uitvergroot wordt en dat er bij andere clubs niks over gezegd wordt. Ik ga vrijwel iedere uitwedstrijd mee en bekijk zo veel mogelijk andere potjes in het stadion. En ik kan je zeggen dat het met uitzondering van de Kuip nergens meer vol zit.

Als ze een vol stadion willen zien moeten ze toch echt naar Qlimax of Hardbass gaan. Dan mag je ook nog eens over een betonnen veld rennen.

Vind het wel grappig. Ik zie elke week heel veel lege stoeltjes bii een AZ, Utrecht,Groningen, Twente, maar daar wordt nooit wat over gezegd. Dat Vitesse bashen gaat maar door. Terwijl, als je naar de feiten kijkt, Vitesse gewoon voldoende supporters heeft zitten. Zet ze in een stadion van Zwolle of Heracles en je hebt het stadion elke week bomvol zitten. Zet een Nec, of een graafschap samen in het Gelredome en je vult het stadion nog niet samen. Dat stadion was in de jaren 98 tot 2003 elke week uitverkocht. Ook in de mindere jaren toen we voor degradatie speelde zaten er rond de 20000 man. Ga de wedstrijden tegen Helmond, VVV en Sparta maar na, kijk wat het aantal toeschouwers waren. Ik vraag me af of al die mensen die vaak heel erg onzin reaageren, het echt niet weten, of dat het echr gewoon dommigheid is. Zomaar wat roepen om het roepen. Daarbij zijn sommige ook nog volwassen ook.

28 oktober 2016 om 12:20

Klopt bij Groningen gemiddeld 2500 lege plekken. Het uitvak is nooit vol muv Ajax Feyenoord en heerenveen. Maar er staan daar veel mensen op de omloop. En dat komt nu natuurlijk ook door de resultaten.

Dit vind ik echt humor! Dit moet absoluut kunnen. Veel beter dan die kwetsende teksten en dat knokken. Ik heb wel eens begrepen dat er vanuit de gemeente (of wie de eigenaar is van de Gelredome) maar een vergunning was uitgegeven dat als Vitesse thuis speelt er maar max 19 of 20.000 man in mocht vanwege veiligheid. Maar dat zal dan vast niet kloppen.

28 oktober 2016 om 10:54

Nee dat klopt ook niet, want in wedstrijden tegen bv Ajax, Feyenoord,PSV en Nec zitten er vaak rond de 20000 en zelfs vaak 25000. Stadion is gewoon veel en veel te groot

28 oktober 2016 om 10:59

Voorheen mocht de onderste rij nooit bezet zijn op laat van de brandweer. Nu kan het wel.

Het blijft inderdaad een probleem die niet zomaar op te lossen is. Toch (zoals hier al een aantal maal is aangegeven) valt het nog mee als je objectief kijkt. Arnhem is een relatief kleine stad en om Arnhem heen heb je ook geen grote reikwijdte. In dorpen als Huissen, Elst (waar ook veel mensen wonen die voor NEC zijn), Duiven, Rheden en Velp wonen nog mensen die op Vitesse afkomen maar veel verder dan deze dorpen gaat het ook niet. Een stadion met een capaciteit van 14.000 toeschouwers zou echt ideaal zijn geweest. Toch blijf ik respect hebben voor die 14.000 mensen die echt al jaar in en jaar uit op Vitesse afkomen. Een vaste kern hebben wij dus zeker wel.

Ik zou deze grap zowaar grappig vinden als ik hem niet al 10.000x eerder had gehoord. Net zo vermoeiend als het 'yes yes' in de stadions.

Wat lullen mensen toch onzinnige dingen. Vitesse is geen vreemdelegioen kashia room leerdam lopen er zeker 3 jaar. toen vites degradatie voetbal speelde zat het stadion ook vol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren