Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jenner: 'Het is jammer hoe het allemaal gelopen is bij Vitesse'

Laatste update:
/

Julian Jenner kijkt met teleurstelling terug op zijn meest recente periode in de Eredivisie. In de zomer van 2008 werd hij samen met Rogier Molhoek verhuurd aan Vitesse en aan het einde van het seizoen namen de Arnhemmers beide spelers over van AZ. Jenner werd echter al vlot uitgeleend aan Rot-Weiss Ahlen en na een rentree bij Vitesse mocht hij uitwijken naar NAC Breda. In de winter nam Jenner weer de wijk.

Omdat nieuwe kansen bij Vitesse uitbleven, ging Jenner stagelopen bij Burnley. “Het staat nu even in de koelkast en ik hoor half mei hoe het verder gaat. De trainer was in ieder geval erg positief. Het is jammer hoe het allemaal gelopen is bij Vitesse, want ik geef me altijd honderd procent voor de club. Ik zit nu alleen op een dood spoor”, zegt Jenner tegen Voetbal International. De 28-jarige vleugelaanvaller ligt officieel nog tot de zomer vast.

“De trainer is duidelijk geweest maar van basisspeler plotseling naar de bank, natuurlijk is dat raar. Ik wilde in eerste instantie niet verhuurd worden, omdat ik had verwacht dat mijn kans nog wel zou komen, maar die bleef uit”, stelt Jenner. In de tenues van NAC, AZ en Vitesse speelde de tienvoudig jeugdinternational in totaal 141 competitieduels; daarin maakte hij vijftien goals.

Ik zie Julian Jenner graag nog eens terug in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Reacties

Deze speler is gewoon weg niet goed genoeg voor de Nederlandse subtop. Misschien dat hij naar een mooie Jupiler club kan maar daar zal hij zichzelf wel te goed voor voelen.

Het ga je goed Julian. Helaas was het te vaak net niet en dat breekt je uiteindelijk altijd en overal op. Na je carrière zou ik een rol van burgemeester overwegen want je kan prima met scharen overweg.

Dat vind Bennie (maakt mij niet uit) ook....hij had nog wel zo'n mooi spandoek gemaakt met zijn zoon voor Jenner :-)

Ik vond het altijd wel een leuke en sierlijke speler....

Nou, er was een tijd dat meneer Jenner nog wel een aardig groot talent was, maar daar heb ik de laatste jaren niet veel van teruggezien.

Misschien dat hij voor een lage middenmotor in de Eredivisie nog wel wat kan betekenen, maar ik zou het wel snappen dat Vitesse met hun torenhoge ambities van deze man af willen. Die voegt namelijk niks meer toe atm.

Kom maar naar Vvv? vind het trouwens echt lachwekkend dat nac berghuis wil halen, heeft wel potentie maar laat erg weinig zien bij vvv!

Jaa Jenner... Wat moet ik hier als vitessenaar van gaan zeggen. Gewoon eigenlijk nooit goed genoeg geweest zelfs niet in de tijd zonder Merab. Ik kon me altijd ergeren aan de voorspelbaarheid in zijn spel. eerst 4 á 5 scharen en dan balverlies en totaal geen omschakeling.

Het ga je goed Jennert maar niet bij Vitesse Arnhem.

Ben ik niet met jullie eens. Is een speler die dat niveau makkelijk aan zou kunnen, alleen is Jenner gaan geloven dat hij een vleugelspits is en zit hij nu knel omdat daar zijn kwaliteiten niet tot hun recht komen. Hij is niet alleen snel en getruct, maar het is een speler die het eigenlijk moet hebben van zijn overzicht en anticipatie. Ik hoop dat hij snel erachter komt dat hij achterop het middenveld moet spelen, dan kan hij zich snel ontwikkelen tot een sterspeler bij Vitesse.

Ik vond zijn scharen altijd wel fraai om te zien. Jammer dat het er nooit echt is uitgekomen bij hem.

Is dit niet de speler met een tattoo: Beste rechtsbuiten van Nederland:

Hij overschat zichzelf wel erg, niet goed genoeg voor de Eredivisie want menig persoon kent je 4/5 scharen.

Misschien een leuke Jupiler League club voor hem.

Het is ook jammer dat meneer Jenner al twee jaar als een zoutzak op de zijlijn staat, en iedere bal die hij krijgt terug speelt.

Best een aardige jongen die ook betrokken is bij de jeugd (techniektrainingen enz.) maar ik zal blij zijn als hij en zijn salaris weg is en hij geen jeugd meer in de weg loopt. Idem voor Drost, Aborah, Piiroja. Snijders en Van Diermen.

26 april 2012 om 16:01

Van Diermen is toch ook nog best wel jong? Die is heel zwaar geblesseerd geweest/geraakt, dat weet ik nog wel, maar ik vond hem -toen hij nog in de basis stond- best prima spelen voor zijn leeftijd..

26 april 2012 om 16:06

Van Diermen (22) en Snijders zijn nog vrij jong inderdaad. Maar ze hadden destijds het niveau al eigenlijk niet, en na hun blessures al helemaal niet meer.

De clubs staan echt niet in de rij voor deze jongens.

26 april 2012 om 16:20

Als ze nog doorlopende contracten hebben, is het misschien wat ze dan volgend jaar te verhuren, wie weet kunnen ze weer een beetje teruggroeien naar het niveau waar ze waren voordat ze een blessure hadden. Zeker als er zoals je al zegt niemand in de rij staat voor deze jongens.

26 april 2012 om 17:10

Alle spelers in het rijtje dat ik net opnoemde zijn in het bezit van een aflopend contract en zullen vertrekken bij Vitesse.

Dat ligt aan jou instelling, wat een pruster zeg. Maarja als je geeneens een contract kunt verdienen bij Burnley zegt dat wel genoeg over je voetbal kwaliteiten!

26 april 2012 om 16:10

Mij verbaast het juist dat deze jongen in de belangstelling staat van zo'n dergelijke club. Vergis je niet de championsship is niet zo slecht als de jupiler league maar sluit juist perfect aan op de PL. Kijk maar waar de clubs staan die vorig jaar zijn gepromoveerd. Allemaal in de middenmoot!

Gewoon een lastige jongen. Had destijds naar Utrecht gekend, maar koos voor AZ. In de domstad zijn ze nog steeds blij dat ie niet gekomen is.

Julian Jenner kijkt met teleurstelling terug op zijn meest recente periode in de Eredivisie

Volgens mij is zijn hele periode een teleurstelling geweest, maar goed.

Naar het schijnt richt hij zich nu op een maatschappelijke carriere als kapper. Aangezien hij goed is met scharen......

Je kan je wel 100% geven, maar als je de kwaliteiten niet heb, dan houdt het snel op..
Hij had altijd talent, maar dat is altijd bij talent gebleven.
Heeft het niet kunnen waarmaken bij AZ, jammer.

ach ach jenner, gelukkig ben je hier weg want zo goed was je ook niet.

Zeer slechte speler waar het plafond VVV of RKC is. Zijn grootste probleem is dat hij zelf denkt goed te zijn, wat hij niet is.
Wanneer hij dat opzij zet, kan hij een aardige rechtsbuiten zijn voor de onderste regione die op de counter spelen of er snel uitkomen( RKC).
Hij zal dan 5 wedstrijden per seizoen een leuke wedstrijd neer zetten.

26 april 2012 om 16:14

Ben het volkomen met je eens. Altijd die uitstraling op het veld dat ie wel even het mannetje van de dag zou worden. Conclusie: zonder zelfoverschatting had hij misschien nog iets bereikt.

leuke voetballer voor fc zwolle daar kan hij nig wel van waarde zijn, voor hoger op komt hij gewoon te kort

tja. een jongen die niet veel liet zien! tuurlijk, hij had soms een leuke actie maar vrijwel alles mislukte bij hem.

Hij zet zich idd in voor de club. Maar was daarintegen ook een kwal van een kerel om in je groep te hebben als trainer zijnde.

Zonde dat hij te vroeg de over stap heeft gemaakt van NAC Breda naar Az..
Stond toen der tijd ook in de belangstelling van AFC Ajax, had achteraf een betere keuze geweest voor een Rechts buiten met een goede voorzet als hij!!

Wij van Julian Jenner adviseren Julian Jenner. Man heeft geen inzicht in zijn eigen functioneren. "de trainer van Burnley was erg positief over mij" aldus Jenner. Als hij echt zo positief was geweest had hij je wel gelijk willen overnemen zonder aarzelen. "natuurlijk is het raar, van de basis naar de bank". Dat is helemaal niet raar, gebeurt wekelijks tientallen voetballers alleen wil hij niet inzien dat hij niet goed genoeg is.

Jenner weet zelf natuurlijk ook wel dat hij bij Vitesse nooit basisspeler is geweest. Het enige dat jammer is, is dat een speler met zijn kwaliteiten het het nooit tot vaste waarde heeft gebracht. En daar is Jenner zelf hoofdverantwoordelijk voor. Zelfinzicht - en kritiek zijn, mild uitgedrukt, echter niet z''n sterkste punten.

Jenner is niet het talent dat ik dacht te zien in het begin van zijn carriere, eenzeidig met een zelfde trucje veek kappen en dan meestal slecht inschieten

Hij is ook te lang bij vitesse gebleven jah dan vergooi je je carriere wek weg

de man met een tattoo op zijn arm met de tekst. De beste rechtsbuiten van Nederland. Dan weten we wel ongeveer hoe hij in iedergeval over zichzelf denkt. Dan is t idd heel vreemd voor hem dat ie op de bank is beland!

lijk mij een leuke speler voor VVV

verspeelde talent. speelde paar superseizoenen bij nac.jammer voor jenner, hij deed het eigenlijk nog goed in zijn eerste seizoen bij az, maar bleef vast zitten in zijn ontwikkeling en werd eigenlijk alleen maar slechter. bij vitesse zag je heel soms een voortuigang maar plotseling zakte het weer af. zag half jaar terug nog een interview van hem, is best wel een sympathieke kerel die toch wel het een en ander heeft meegemaakt, hij raakte ook echt erg gehecht aan arnhem, denk niet dat hij zou willen verhuizen maarjah misschien zou zo club als vvv wat aan hem hebben

Jenner is gewoon niet goed genoeg. Speelde in zijn eerste periode bij NAC wel goed. En stond te boek als een groot talent. Hij ging naar AZ en maakte het daar niet waar. Daarna ging hij naar Vitesse waar het ok niet van harte ging. Hij kwa, nog een half jaar terug bij NAC en deed het niet bijzonder(op een geweldig doelpunt in de laatste minuut bij Willem II uit)

Jenner heeft zijn karakter niet helemaal mee maar we kunnen Jenner nu gaan lopen afzeiken maar daar heb ik weinig zin in. Tenslotte is hij wel 1 van de weinige die wel een bal voor kon geven in tegenstelling tot bijv. Hofs of Chanturia die weer andere kwaliteiten hebben.
Een avontuur in het buitenland zou niet verkeerd zijn want hij loopt misschien wel net iets te lang mee op de Nederlandse velden.

Als je wel of niet het talent hebt daar valt over te twisten. Maar het minste dat je kunt doen is werklust tonen, en dat heb ik in zijn carriere nog niet gezien. Wat ik wel waardeer is zijn toewijding in alle nevenactiviteiten zoals coachen van de jeugd en bezoeken aan ziekenhuizen, ed.
Dus Julian, eerst inzet en dan trucjes, dan kan het nog altijd lukken...

Van mij mag hij terugkeren in de eredivisie, maar het liefst niet bij Nac. Ik zou hem wel willen zien bij een mede-degradatie kandidaat. 11 - 1 = 10, of niet soms?

De eerste keer dat hij bij NAC kwam spelen was hij een aardige voetballer met een komische schaarbeweging. De laatste keer dat hij een seizoen (of was het een half seizoen?) bij NAC aanwezig was, was zelfs die beweging vergeten.

@don_c
Van diermen?
Dat is egt een topverdediger hoor.
Voor zijn leeftijd...
Jammer dat ie zware blessure heeft gehad.
Is mijn neef, en gaat waarschijnlijk helemaal niet weg.
Hij kon naar clubs in Engeland (championsschip) kon naar Ajax, kon naar Utrecht.
En laatst was er intresse uit rotterdam van sparta...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren