Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jason Cummings bezorgt Liverpool overwerk in overvol speelschema

Laatste update:

Liverpool moet binnenkort op herhaling in de vierde ronde van de FA Cup. The Reds gaven op bezoek bij Shrewsbury Town een 0-2 overwinning weg. Door twee doelpunten van Jason Cummings stond er uiteindelijk na negentig minuten spelen een 2-2 stand op het scorebord, waardoor beide ploegen op korte termijn in een replay op Anfield moet uitmaken wie er verder gaat in de FA Cup.

Manager Jürgen Klopp bracht op bezoek bij Shrewsbury Town, de nummer zestien van de League One, een tweede garnituur binnen de lijnen. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zaten niet eens bij de wedstrijdselectie voor het FA Cup-duel, terwijl Mohamed Salah en Roberto Firmino wel op de reservebank zaten. Na mogelijkheden voor Takumi Minamino en Divock Origi kwam Liverpool al binnen een kwartier op voorsprong in het New Meadow. Pedro Chirivella bracht Curtis Jones in stelling met een splijtende pass, waarna er koelbloedig werd afgerond.

Dat Shrewsbury Town niet snel alweer op gelijke hoogte kwam, was te danken aan Liverpool-doelman Adrián. De stand-in van Alisson Becker kwam als winnaar uit de strijd toen Shaun Whalley voor zijn neus opdook. Mede daardoor hielden the Reds de minimale marge tot de rust vast. Al na 33 seconden in de tweede helft leken de aspiraties van Shrewsbury Town de prullenbak in te kunnen. Donald Love werkte een voorzet van Neco Williams achter zijn eigen doelman Max O'Leary, waarmee de marge van Liverpool verdubbeld werd.

Met 65 minuten op de klok bracht Liverpool Shrewsbury Town echter terug in de wedstrijd. Yasser Larouci vloerde Josh Laurent binnen het strafschopgebied, waarna Cummings vanaf de strafschopstip de spanning terugbracht in de wedstrijd. Nadat O’Leary op knappe wijze een schot van Origi stopte, kwam de thuisploeg een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Cummings passeerde Dejan Lovren en schoot vervolgens raak: 2-2. Shrewsbury Town meende drie minuten voor tijd nog recht te hebben op een strafschop na een vermeende handsbal van Fabinho, maar de bal ging uiteindelijk niet op de stip. Mede daardoor kwam er in de gelijke stand geen verandering meer.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En nog helemaal terecht ook dat we niet hebben gewonnen. Wat een wanvertoning zeg, en nu moet je nog ongewenst een returnwedstrijd spelen ook. Achterin zonder Van Dijk zie je weer gelijk wat voor een gatenkaas het kan zijn met Lovren en Matip, al hadden ze weliswaar geen wedstrijdritme. Wel alle respect naar Shrewsbury, hebben hun hart en ziel in deze wedstrijd gelegd en het heel goed gedaan.

Nou gefeliciteerd Shrewsbury met het welverdiende gelijkspel. Lovren weer back to his best. Maar even wat anders. Ik snap die hele onzin van die herhaling spelen als het gelijk is geëindigd niet. Wat is er mis met extra tijd en penalties. Want de FA lijkt hiermee gewoon een middelvinger op te speken naar spelers die gemiddeld 2 tot 3 wedstrijden per week moeten spelen.

26 januari 2020 om 23:24

Zal wel weer met de Engelse cultuur te maken hebben. Ik vind het inderdaad ook ronduit belachelijk

Volledig aan Liverpool zelf te verwijten dit. Verdedigende fouten en nu weer een extra wedstrijd in het loodzware programma

27 januari 2020 om 06:11

Ocharme liverpool, de titel is binnen. De beker boeit klopp al jaren niet. Dus er is geen stress of gejank nodig. Die extra wedstrijd is een formaliteit.

Knap van Shrewsbury, zeker na 2-0 achter. Krijgen ze de kans om te spelen op Anfield, da's toch wel een mooie gelegenheid voor ze.

Klopp heeft al aangegeven het advies van de FA van afgelopen April te volgen. Toen is namelijk door de FA gezegd, of Liverpool aub geen vriendschappelijke wedstrijden wilde spelen en de winterstop te respecteren. Dit gaat Klopp nu dus ook doen en stuurt de O23 het veld in in de return omdat dit in de "winterstop" valt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren