Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

19-jarige verdediger van Borussia Dortmund meldt zich op trainingsveld PSV

Laatste update:

Faroukou Cissé traint voorlopig mee bij Jong PSV, zo meldt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad maandag. De pas negentienjarige verdediger heeft een transfervrije status na zijn recente vertrek bij Borussia Dortmund. De in Ivoorkust geboren Cissé heeft een interland voor Duitsland Onder 18 achter zijn naam staan. Het is nog niet duidelijk of en wanneer PSV hem een contract zal aanbieden.

De 1.87 meter lange Cissé kwam in de afgelopen jaren tot 87 wedstrijden voor diverse jeugdelftallen van Dortmund. De technische leiding van BVB nam onlangs de beslissing om het aflopende contract van de verdediger niet te verlengen, waardoor hij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging elders. Cissé mag in de komende weken bij het beloftenelftal van PSV laten zien of hij een versterking is voor de achterhoede van de Eindhovense club.

Het is nog onduidelijk of Cissé, mits hij daadwerkelijk een contract in de wacht sleept, in aanmerking komt voor het eerste elftal, of dat hij ervaring mag gaan opdoen in de Keuken Kampioen Divisie. De nieuwe trainer Peter Bosz zag Jarrad Branthwaite na zijn verhuurperiode terugkeren bij Everton. Aan de andere kant keerde Timo Baumgartl terug na een seizoen als huurling bij 1. FC Union Berlin.

De in mei vertrokken Ruud van Nistelrooij koos afgelopen seizoen geregeld voor Branthwaite en André Ramalho in het hart van de PSV-defensie. Diens opvolger Bosz kan nog steeds een beroep doen op laatstgenoemde en ook Olivier Boscagli en Armando Obispo zijn kandidaten voor de plaatsen in het centrum van de verdediging. Het is niet bekend of PSV naast Cissé nog meer verdedigers in het vizier heeft.

Vind jij Faroukou Cissé een versterking voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kans om de jongen even te bekijken en beoordelen. Daarna een keuze maken. Prima constructie.

Hij is dus gewoon op een stage. Nou ja, wie weet is het wat. Maar bij Dortmund transfervrij vertrekken zegt ook wel wat, lijkt mij. Dan moet hij duidelijk nog groeien. Dat hij voor een beloftenteam van Duitsland is uitgekomen spreekt wellicht uit dat ze in hem wel potentie zien en vooruit kijken op een speler voor het Duitse elftal.

3 juli 2023 om 18:09

Kan ook gewoon opvulling voor jong PSV zijn aangezien er 2 verdedigers vertrokken zijn Leysen en Seelt, waar PSV best wel mee door wilde volgens mij. Ken deze speler verder niet maar speelde wel bijna alles bij Dortmund u19, wat in principe wel aangeeft dat het niet een of andere wisselspeler is.

3 juli 2023 om 22:24

Psv wilde niet echt door met die jongens toch, althans dat is nergens toch uit gebleken de afgelopen maanden?

3 juli 2023 om 23:49

Nou Seelt is verkocht, dus in die zin heb je misschien gelijk. Leysen kon een nieuw contract tekenen als je de berichten mag geloven, maar hij is naar Union vertrokken. Ook Piedfort is bijvoorbeeld vertrokken die laatste 2 zijn ook Belgisch jeugd international dus in principe meer dan goed genoeg voor PSV.

Seelt en Leysen zaten ook verschillende keren bij de selectie.

3 juli 2023 om 18:24

Naja of er lopen al hele goede verdedigers daar of is dit ineens een laatbloeier. Valt niks over te zeggen nog. Prima keuze van PSV, is het niks dan zwaai je hem meteen uit.

3 juli 2023 om 18:29

1.87 is toch lang genoeg?

Grappig om de stemmen op ja te zien. Ben benieuwd waar dit op gebaseerd is. Lijkt me sterk dat er veel mensen zijn die hem daadwerkelijk (regelmatig) aan het werk hebben gezien.

On: Natuurlijk een prima kans voor PSV om hem goed aan het werk te zien en te kijken of er potentie in een eventuele samenwerking zit. Mocht dat niet het geval zijn is er nog niks aan de hand.

3 juli 2023 om 18:05

Waarop mijn stem op ja gebaseerd is? Hoop 😃

3 juli 2023 om 18:33

Een dikke ja nog slechter dan Teze kan gewoon niet

Ik zie dat Julian Rijkhoff ook nog steeds bij Dortmund rondloopt. 15 goals in 15 wedstrijden in de O19... Daar zou ik ook snel werk van maken.

Kost weinig zou ik zeggen. Even de kans geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren