Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ivan Perisic maakt ondanks zware knieblessure een opvallende transfer

Laatste update:

Ivan Perisic ruilt Tottenham Hotspur in voor Hajduk Split. Dat meldt de Kroatische club via de officiële kanalen. Eerder op vrijdag werd al bekend dat de overstap nabij was, na berichtgeving van transfermarktexpert Fabrizio Romano. De 34-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van the Spurs, en maakt komende zomer de transfervrije overstap.

Daarmee keert Perisic terug bij de club waar hij ook al in de jeugd speelde. In 2006 vertrok hij vervolgens naar het Franse Sochaux. Hij was toen zeventien jaar, en kwam derhalve nog niet in actie voor het eerste elftal van de Kroatische club.

Behalve namens de Franse club kwam de 129-voudig Kroatisch international nog in actie voor verschillende andere clubs in Europa, zoals Borussia Dortmund, Inter en Bayern München.

Sinds de zomer van 2022 stond hij onder contract bij Tottenham, dat hem transfervrij overnam van Inter. Hij kwam tot vijftig duels namens the Spurs, waarin hij één keer scoorde en veertien assists gaf.

Dit seizoen speelde Perisic maar zes duels voor Tottenham. Dat heeft alles te maken met de kruisbandblessure die hij in september opliep, en waar hij nog niet van hersteld is.

De verwachting is daarom dat Hajduk Split voorlopig nog niet over hem kan beschikken, nu hij de overstap heeft gemaakt.

De middenvelder lag nog tot komende zomer vast in Londen. Doordat Hajduk Split hem na dit seizoen transfervrij overneemt, heeft hij zijn laatste wedstrijd al gespeeld voor de club van manager Ange Postecoglou.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem dan gewoon transfervrij gaan? Kan hij lekker terug en wanneer hij fit is meteen aansluiten en daar blijven en heb je als Spurs zijnde weer een ''slot'' vrij in je selectie en salaris vrij!

19 januari 2024 om 12:53

Tja voor Spurs zou dat lekker zijn, maar ik denk niet dat Perisic zijn salaris nog een half jaar wil opgeven. Hajduk Split zal nooit zoveel kunnen betalen als Spurs nu doet natuurlijk.

19 januari 2024 om 13:14

Ja dat denk ik ook. Naar wat ik vernomen heb verdiend Perisic bij Tottenham net iets minder dan 11 miljoen per jaar. Dus denk ook nier dat hij zomaar die 5.5 miljoen zou laten lopen.

19 januari 2024 om 14:30

Dat is wat nu indirect gebeurt. Hajduk betaalt zijn laatste halfjaartje salaris en daarna gaat hij alsnog transfervrij naar Hajduk. Enige verschil is dat Perisic nu nog een halfjaartje een Spurssalaris verdient ipv een Hajduksalaris.

19 januari 2024 om 16:01

En dan denk ik nieteens dat hadjuk het hele salaris overneemt, pas vanaf wanneer hij weer fit is ofzo. 5 miljoen voor een speler die niet op het veld staat is vrij veel geld voor hadjuk kan ik me voorstellen.

19 januari 2024 om 17:39

Perisic is de rest van het seizoen niet meer fit. Die moet heel veel geluk hebben als hij het EK wil halen. Denk inderdaad dat het maar een deel zal zijn en in ruil daarvoor kunnen zij hem precies klaarstomen zoals zij willen en kunnen ze de revalidatie op de voet volgen. Perisic is voor Split natuurlijk een geweldige speler, daar zullen ze zo voorzichtig mogelijk mee om willen gaan.

20 januari 2024 om 11:48

Had gewoon lekker naar Club Brugge moeten gaan, heeft altijd gezegd dat Club Brugge en de stad Brugge zijn 2de thuis waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren