Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaan dient transferverzoek in: 'Arsenal? Er zijn meerdere opties'

Laatste update:

Alessio Cerci wil in de aankomende dagen nog een mooie transfer maken. De aanvaller heeft er een uitstekend seizoen op zitten bij Torino en wordt daardoor in verband gebracht met diverse grotere clubs uit binnen- en buitenland. Het bericht waar de supporters van de tweede club uit Turijn al voor vreesden is nu naar buiten gebracht: Cerci heeft een transferverzoek ingediend.

/

De dertienvoudig Italiaans international staat in de vermeende belangstelling van AC Milan, AS Monaco, Atlético Madrid en Arsenal. "Een transfer is nog steeds mogelijk en hij heeft een transferverzoek ingediend", zegt Urbano Cairo, de voorzitter van Torino, tegen Mediaset. "De markt is nog vier dagen geopend, dus laten we zien wat er gaat gebeuren."

"Ik heb hem beloofd dat we hem zullen verkopen, als het juiste voorstel arriveert", vervolgt Cairo. "Arsenal? Er zijn meerdere opties." Torino opent het nieuwe seizoen in de Serie A zondag met een thuiswedstrijd tegen Internazionale, maar coach Giampiero Ventura heeft al aangegeven dat Cerci in dit duel niet mee zal doen, omdat hij met zijn hoofd bij andere dingen zit.

Alessio Cerci is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe goed is deze Cerci? Heb niet Serie A gekeken vorig seizoen.

29 augustus 2014 om 20:17

Vorig jaar een goede tandem met Immobile, die naar Dortmund is.
Ben benieuwd of ie een stap hoger aankan

29 augustus 2014 om 20:31

Atletico is de perfecte club voor hem op dit moment, in Spanje heeft hij genoeg ruimte voor zijn acties en dribbels.

29 augustus 2014 om 21:18

Arsenal of Atletico zou perfect zijn voor hem!

Mocht Podolski alsnog gaan zie ik hem graag komen. We hebben niet zo veel linksbenige op de flanken en dit is een klasbak hoor.

29 augustus 2014 om 20:21

Alhoewel ik het wel een ben met je over het feit dat we weinig linksbenige flankspelers hebben, vind ik het geen top prioriteit. Een spits en een verdedigende middenvelder, dat is wat we echt nodig hebben.

29 augustus 2014 om 20:33

Beter iets dan niet, ik vertrouw er niet op dat die cvm komt en een spits.
Ik heb een slecht gevoel.

29 augustus 2014 om 23:23

Ik ook... Wenger denkt het allemaal wel te kunnen met Sanogo..

30 augustus 2014 om 04:14

Maar Ox en Santi zijn toch 2 benig. Ik zie deze Cerci ook graag komen beter iets dan niets inderdaad

Kom op Milan haal cerci ook nog maar binnen,een goede spits want ik geloof niet dat torres weer de pannen van de daken gaat spelen en Milan weer hogerop brengt,dus je bent een welkome versterking voor ons.

29 augustus 2014 om 20:22

Milan is niet meer in de race. Althans, in ditzelfde interview zegt hij eerst dat Milan niet meer mee doet. Vervolgens wordt gevraagd naar Arsenal en zegt hij de quote uit dit artikel. Maar VZ neemt niet de quote over waar hij zegt dat AC Milan gestopt is met Cerci.

Alsjeblieft kom naar Milan ipv koekenbakker Torres ! Ik snap Galliani echt gewoon niet...

Geweldige speler en een zeer welkome versterking bij de Nerazzurri. Heeft al aangegeven dat hij het liefst in Italië blijft dus ik hoop dat Inter vol voor deze man gaat. Hij is veelzijdig en heeft al bewezen bij Torino goed te kunnen functioneren in een twee-spitsen formatie zoals bij Inter ook vaak wordt gespeeld.

Milan zal hem wel binnenhalen. Uitstekende counterspeler wie belachelijk snel en vrij technisch is, in een dominanter systeem moet ik het nog maar zien.

29 augustus 2014 om 20:27

Na de wedstrijd van Torino gister heeft Cairo gezegd dat Cerci niet naar Milan zou gaan. Of we dat moeten geloven, zal de tijd wel uitwijzen.

Hopelijk komt cerci naar inter. Een nuttige speler die we goed kunnen gebruiken. Wel voordelig dat ie zondag dan niet speelt. Dan is het wat makkelijker voor inter

29 augustus 2014 om 21:43

Juist, en Milan speelt niet eens Europees voetbal

29 augustus 2014 om 22:23

Klopt maar vreemd genoeg hebben ze wel Torres kunnen binnenhalen. Dat spelers milan nu nog aantrekkelijk vinden. Het team is ook een beetje een puinhoop nog

30 augustus 2014 om 01:21

Nee inter niet ...wat een saaie elftal zeg

30 augustus 2014 om 09:19

Ze spelen in ieder geval Europees. En hebben meer te besteden.

30 augustus 2014 om 10:07

Mooi onderbouwt ook. Wrm vind je inter een saai elftal? En ze staan er op dit moment beter voor dan milan die idd geen Europees spelen

30 augustus 2014 om 16:57

Nee niet Europees maar Inter vliegt er ook gelijk uit. Milan heeft overall een beter elftal dan Inter en als er een Cerci en Van Ginkel bij komt is daar geen eens twijfel over. Ik weet niet of je de TIM cup hebt gezien maar daar speelde Milan echt heerlijk voetbal. Met een B team het A team van Juve met goed positiespel kapot gespeeld. Als je dat goeie positiespel wilt blijven spelen moet je eigenlijk Cerci niet halen. Ja je leest het goed. N I E T halen. Met Ménez als schaduwspits zit er zoveel meer voetbal in en komt El Shaarawy ook beter tot zijn recht. Honda die van rechts steeds naar binnen trekt zorgt ook voor goed combinatievoetbal. Natuurlijk kan dit weer compleet anders gaan als de Serie A begint en de tegenstanders ech serieus gaan doen maar op basis van de laatste verwikkelingen rond Milan op het veld gloort er in ieder geval weer hoop.

De beste club voor deze goede Italiaanse voetballer is inter, dat Europees speelt en zich goed heef verstrekt.

Prima voetballer!

Galliani haal hem nou dan!! Geen prutser als Lestienne of een renpaard als Biabiany maar kwaliteit, dus Cerci.

29 augustus 2014 om 22:40

Volgens deze zelfde Urbano Cairo is Milan niet meer in de race. Zal hem dus niet worden. Tenzij Galliani nog een xtje langs komt

Zou goed zijn voor Monaco als die hem binnenhalen. Hebben ze tenminste nog iets gedaan op de transfermarkt deze zomer. Tsjonge wat is het daar stil zeg terwijl ze nog 120+ kunnen spenderen.

De meest overschatte speler van de Serie A in mijn optiek.
Italianen zijn buitenspelers niet gewend, dé reden dat Mertens en Gervinho het goed doen in de Serie A. Zo ook dus deze Cerci.
Hij is snel dat is zijn enige kwaliteit. Dat die wordt opgeroepen in het Italiaanse elftal is al vreemd en nu ook belangstelling van grote clubs.
Hij zal echt door de mand vallen bij de clubs die worden genoemd. Misschien dat een Monaco wat voor hem is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren