Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interview zorgt voor verbazing in ESPN-studio: ‘Dit lijkt helemaal nergens op’

Laatste update:

Hugo Borst is zaterdagavond na afloop van AZ – PEC Zwolle (2-2) kritisch op Bruno Martins Indi. De aanvoerder werd na afloop van het Eredivisie-duel geïnterviewd, en daarbij kwam ook het ontslag van trainer Pascal Jansen ter sprake. De antwoorden die Martins Indi daarbij gaf, vindt Borst niet passen bij een aanvoerder, geeft hij aan in De Eretribune.

Jansen werd deze week na een reeks teleurstellende resultaten ontslagen bij AZ. Onder zijn opvolger Maarten Martens wisten de Alkmaarders zaterdag op de valreep een punt te pakken tegen PEC, door een treffer in de blessuretijd van Sven Mijnans.

Na afloop wordt Martins Indi door ESPN-verslaggever Hans Kraay junior onder meer gevraagd of hij door de clubleiding van AZ als aanvoerder is gevraagd naar zijn mening over Jansen en een eventueel ontslag. "Nee, wij zijn niet geïnformeerd daarover", aldus de verdediger. "Het is altijd verrassend. Ik denk dat we goed hebben gewerkt. We hebben ook een goed trainingskamp gehad, alleen we behaalden niet het gewenste resultaat tegen Twente. En het veldspel kon wel beter, ook daarvoor. Alleen is het natuurlijk een lastige situatie. "

"De trainer heeft heel veel betekend voor heel veel jongens in hun carrière", aldus Martins Indi, die beaamt dat Jansen goed in de spelersgroep lag. "Hij heeft heel veel jongens laten debuteren. We hebben heel lang goed samengewerkt, en daar is AZ ook voor uitgekomen. Maar dit is ook een realiteit in het voetbal, en de keuzes moeten dan gemaakt worden."

Reacties
In de studio bij De Eretribune wordt vervolgens gereageerd op het interview van Martins Indi. "Dit lijkt helemaal nergens op", ventileert Borst meteen duidelijk zijn mening. "Ga dit nou eens analyseren, zin voor zin. De man weet werkelijk niet wat hij moet zeggen. Zeg gewoon wat er is. Als je het zo voelt, vind ik best dat je kan zeggen dat het misschien beter is als de wegen scheiden."

Kees Luijckx, ook aan tafel, sluit zich daarbij aan. "Ik vind het een heel slecht interview. Ik vind hem heel weinig zeggen. Hij is duidelijk: hij is aanvoerder van AZ, en niet gekend door de directie van AZ hierin."

"Hij heeft de gave van het woord ook niet", gaat Borst vervolgens weer verder. "Hetzelfde met Bergwijn bij Ajax... Het zijn geen aanvoerders. Een aanvoerder moet het overzicht hebben op het veld, maar ook wat er in de club gebeurt. Dat kan deze jongen helemaal niet!"

Daar is Luijckx het niet helemaal mee eens. "Ik vind Bergwijn en Bruno Martins Indi echt wel een verschil in interviews. Bergwijn vond ik tenenkrommend, die wist echt niet wat hij aan het zeggen was. Die was ook een heel ander verhaal aan het houden, dat totaal niet relevant was voor die wedstrijd. En Bruno Martins Indi staat met z'n mond vol tanden, want die is duidelijk niet gekend in de beslissing van de directie", besluit de oud-speler van AZ.

AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een flauwekul joh, als Martens indi had gezegd dat het beter was dan kregen we nu een artikel voorgeschoteld dat die Jansen voor de bus gooit etc. Zeuren om het zeuren dit.

Vond het interview prima. Martins Indi benadrukte het positieve wat Jansen voor hen betekend had. En, ja, je kunt beargumenteren dat de chemie een beetje was uitgewerkt, maar dat betekent niet dat de AZ spelers vinden dat Jansen enorm onder een paard hangt.

Ik vond Martins Indi vrij helder, maar terwijl hij praatte wist je gewoon dat er eentje in de studio al op zijn stoel zat te wippen om alles wat hij zei (of eventueel zou zeggen) af te gaan kraken. En daar kwam Hugo, hoor. Zo doorzichtig. Martins Indi respecteert Jansen nog steeds. Mag het? Er is geen verborgen reden tot animositeit. En ik vind het gek dat Hugo Borst daar zomaar vanuit gaat. Maar dat zegt veel over zijn wereldbeeld, en weinig over Martins Indi.

Ik vond de vooringenomenheid en voorspelbaarheid van zijn statement na het interview trouwens werkelijk waar Johan Derkseniaans. En ik vraag me af of Hugo Borst die kant van primair reageren en onderbuiksimpliciteit op wil gaan. Ik ken hem als cynisch, en hyperkritisch, maar de laatste tijd is het toch veel meer zeiken om het zeiken. Dat siert niemand.

21 januari 2024 om 01:42

Kan hugo borst niet terug naar die steen waar hij over vandaan kwam.
Komt bijna allemaal maar onzin uit. Voegt niks toe aan het hedendaagse voetbal commentaar.

BMI is ook 1 van de problemen, ze moeten Clasie weer aanvoerder maken en tikkie terug/breed weer op de reserve bank plaatsen. Hij is veels te traag.

Ik was mij gisteren heel erg aan Borst aan het ergeren. Die man is continu alleen sarcastisch en negatief aan het praten. Ergste is nog dat hij volgens mij nooit een wedstrijd van AZ kijkt en daarna opeens allemaal kritiek gaat leveren waarvan ik echt dacht waar heb je het over. Dit was ook weer zoiets en dan haalt ie Kokcu als aanvoerder van Feyenoord erbij met die one love band. En de vergelijking van BmI met Bergwijn. Het sloeg helemaal nergens op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren