Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale meldt zich voor Gosens; Newcastle ziet bod worden afgewezen

Laatste update:

Internazionale opent de onderhandelingen met Atalanta over Robin Gosens, zo meldt onder meer Fabrizio Romano. De regerend kampioen van Italië wil voorkomen dat de 27-jarige linkervleugelverdediger vertrekt naar Newcastle United, dat enkele dagen geleden zijn openingsbod van tafel zag worden geveegd.

Atalanta wil Gosens liever niet laten vertrekken, maar de Duits international heeft aangegeven zijn medio 2023 aflopende contract niet te verlengen. Gosens weet bovendien dat bij Newcastle een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro klaarligt, drie keer zoveel als het huidige jaarloon van de voormalig speler van Heracles Almelo, zo meldde Sky Italia eerder. Gosens kan op St. James Park voor drieënhalf jaar tekenen.

Inter heeft een groot financieel nadeel ten opzichte van de concurrentie uit Newcastle: i Nerazzurri kunnen Gosens alleen op huurbasis met een eventueel verplichte optie tot koop inlijven, terwijl de steenrijke Engelse club direct kan betalen. Atalanta vraagt 35 miljoen euro voor de Duits-Nederlandse wingback en wees eerder een bod van 20 miljoen euro van Newcastle af.

Gosens is een belangrijke schakel in het elftal van trainer Gian Piero Gasperini, die als linkervleugelspeler in een systeem met drie centrumverdedigers ook veel aanvallende bijdrage heeft. Sinds zijn komst van Heracles in 2017 was Gosens in 157 wedstrijden goed voor 29 goals en 21 assists. Bij de Duitse nationale ploeg kwam hij tot 13 officiële duels (2 goals, 4 assists).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Best veel geld voor wat hij brengt. Dan kunnen ze beter gewoon verlengen met Perisic (als die dat wil natuurlijk) of zelfs Dimarco de volledige kans geven. En ook de piste Kostic is een betere vind ik persoonlijk.

25 januari 2022 om 12:15

Kostic zou idd een goeie optie zijn. Is volgens mij ook niet zo duur, Echt een onderschatte speler die ook veel assists geeft. Ging toen bijna naar Lazio maar dat ging toen op het laatste moment niet door

25 januari 2022 om 12:25

Kostic zou zeker een goeie versterking zijn! Marcos Alonso vind ik ook een goede optie. Goedkoop en presteert altijd uitstekend in een 5 mans verdediging.

25 januari 2022 om 13:48

Ik denk dat Dimarco best een prima optie is, mits hij het volledige vertrouwen geniet.

Peresic was ik altijd fan van maar sinds hij liever bij Bayern wilde blijven en toen maar tegen heug en meug terug moest naar Inter omdat de Duitsers hem niet wilde hebben, ben ik niet zo fan meer van hem.

Als je niet wilt was ik je liever gisteren al kwijt.

Kostic zou overigens inderdaad een goede zijn!

25 januari 2022 om 14:21

Kostic en gosens 1 van 2 is een perfecte aankoop voor inter.
Denk all1 dat kostic niet komt en denk dat gosens niet gaat vanwege hem niet naar een concurrent te late gaan..
35 mil vind ik ook teveel voor gosens
Hoeveel moet kostic kosten dan?

25 januari 2022 om 14:30

Ik snap het anderzijds ook wel. Als je kan kiezen tussen inter en Bayern dan zal de stap snel gemaakt zijn voor velen.

25 januari 2022 om 14:48

Vanuit neutraal oogpunt gezien snap ik het zeker maar laten wij nu niet helemaal neutraal zijn

25 januari 2022 om 14:50

@elchino Volgens mij is Kostic een millie of 20 waard toch? Zal in ieder geval wel goedkoper zijn dan Gosens.

25 januari 2022 om 18:05

Gosens heeft zich wel bewezen in de Serie A. Er zijn veel speler vanuit Duitsland mislukt in de Serie A. Dat heeft Kostic weer tegen.

25 januari 2022 om 12:26

Ja voetbal is kapot het draait allemaal om geld helaas. Ik snap ook niet hoe je een club aan zo iemand kan verkopen en dat zoiets überhaupt mag. Alleen heeft Chelsea bijv ook een clubeigenaar die dubieus is. Het is niet nieuw. Helaas..

25 januari 2022 om 12:37

Ja ben het hier mee eens echter is het probleem dat de vorige eigenaar al een aantal jaar van de club af wilde en het telkens maar niet lukte, die zal daarom gewoon voor het geld kozen hebben ipv het morele.

25 januari 2022 om 12:54

@tete: geld, daarom.

Met heel veel geld is ontzettend veel mogelijk.

25 januari 2022 om 13:02

Omdat Bin Salman ook een stroman kan neerzetten. Er zijn altijd loopholes waardoor dingen mogelijk zijn en wanneer je veel geld hebt is dat alleen maar makkelijker.

25 januari 2022 om 13:33

Nouja.... "de Club" kun je vrij weinig verwijten. Het is niet zo dat de club à la een bedrijf dat investeerders zoekt met de pet is rondgegaan en de zak geld van Bin Salman heeft uitgekozen. De kritiek moet vooral naar de vorige eigenaar, die besloot de boel aan Bin Salman te verkopen.

25 januari 2022 om 14:05

Moreel besef verdwijnt bij een aanbod dat niet geweigerd kan worden. Iedereen heeft zijn prijs, jij en ik ook.

25 januari 2022 om 17:27

Het is natuurlijk walgelijk dat zoiets mogelijk is, maar als het ergens mogelijk is dan is het wel in de voetballerij. Vorige week werd Rai Vloet nog binnen de lijnen gebracht na de aanrijding en dood op een kleuter, Quincy Promes werd nog doodleuk voor het Nederlands elftal opgeroepen terwijl er een rechtszaak liep. Nee, er gebeuren onwijs veel schimmige dingen in de voetballerij, dus uiteraard mag het niet mogelijk zijn maar het zou je niet meer mogen verbazen.

Gosens is dit bedrag lang niet waard
dan kan je beter kijken of je zelf nog iets rond hebt lopen in je selectie
en voor inter vind ik hem niet geschikt
want bij Atalanta is het al niet altijd even uitstekend

25 januari 2022 om 12:23

Maar Goossens is natuurlijk wel paar klassen beter dan Bakker. Dus voor NCU een betere oplossing en wat grotere naam.

25 januari 2022 om 12:35

voor NCU is Goossens inderdaad een betere oplossing dan Bakker
maar Goossens is niet rijp genoeg voor Inter

25 januari 2022 om 14:56

John Goossens is inderdaad niet rijp genoeg voor Inter. Robin Gosens daarentegen, vind ik wel dergelijk het niveau aantikken van Inter en past precies in het systeem van Inzaghi als linkerwingback. Hij is fel, heeft scorend vermogen en kan combinaties aangaan. Echter, vind ik dat Inter gewoon met Dimarco verder moet gaan. Jongen van de club, speelt al bij de club en heeft zeker potentie op de linkerflank.

Op zich past Gosens wel perfect bij het systeem van Inter. 35 miljoen is wel een fors bedrag. Maar ja zo is de transfermarkt nou eenmaal. Hij is wel gewoon Duits international en ook in zijn prime op dit moment met zijn 27 jaar. Perisic wordt dit jaar 33 dus die moeten ze sowieso wel vervangen. Dan vind ik Gosens geen slechte optie. Als je hem voor rond de 25-30 miljoen kan krijgen heb je op zich een goeie deal.

25 januari 2022 om 12:39

Nou ja, denk dat buiten Newcastle niemand 35mil voor hem gaat neerleggen. Zo zie je weer hoe zo'n olieploeg de markt verziekt. Het begon op dezelfde manier bij Chelsea, dan City en PSG.

25 januari 2022 om 12:56

Ik denk dat je vooral de Engelse ploegen mag aankijken... United betaalde toch ook 60 miljoen voor Martial? Of Arsenal dat destijds 35 miljoen betaalde voor Reyes of 20 miljoen voor een 16-jarige Walcott...

Het zijn niet heus alleen de olieclubs die waanzinnige bedragen betalen voor spelers, ze doen het alleen vaker;-)

25 januari 2022 om 14:53

Je mist het punt. Voorheen waren grote bedragen voor topspelers en ploegen als United, Real etc gaven dat uit. Ploegen als Chelsea en City deden exact wat Newcastle nu doet. Koste wat het kost een speler kopen en overbetalen dus. Daardoor werd heel de markt ontregeld. Een Goossens is geen 35mil waard maar door Newcastle wel en Inter moet nu mee met de trend. Hetzelfde was door Chelsea en City. Alle ploegen moesten mee en United, Barça, Arsenal en nu ook Bayern moeten mee want dat is het nieuwe normaal.

25 januari 2022 om 15:36

Hoezo is Gosens geen 35 miljoen waard? Hij is een van de beste backs van de Serie A, is Duits international (mits fit), en speelt bij Atalanta. Die laten spelers echt niet voor een dubbeltje gaan als je naar hun transferhistorie gaat. Emerson koste 20 miljoen toen hij van Roma naar Chelsea ging, Marcos Alonso is voor 23 miljoen gegaan vanuit Fiorentina. En die waren lang niet zo goed/belangrijk ten opzichte van Gosens bij Atalanta.

25 januari 2022 om 15:43

@busby: exact, voor topspelers.

Vond jij een 19-jarige Martial een topspeler toen United 60 miljoen betaalde? Dat was evengoed een 'marktontwrichtende' transfer hoor. Want als Monaco 60 miljoen kan krijgen voor een speler, waarom zou Wolfsburg of Lazio dat dan niet kunnen?

Bijgevolg gaat Monaco, dat net 60 miljoen ontvangen heeft, op zoek naar een andere speler en moeten ze automatisch meer betalen omdat ze zelf net 60 miljoen ontvangen hebben. En zo gaat dat door...

Het ligt dus heus niet alleen aan Man City, Chelsea of PSG hoor. 25-30 jaar geleden al betaalde godbetert Real Betis al 25 miljoen euro voor Denilson... wat hem toen zelfs even de duurste speler ter wereld maakte ( Betis was toen ook geen topploeg en Denilson nog geen topspeler)

25 januari 2022 om 18:58

Nee, Martial was dat niet waard maar het gaat erom dat de markt reeds ontregeld werd 10 jaar voor de transfer van Martial. Martial en zoveel anderen zijn het gevolg van wat er ingang is gezet door Chelsea en City. Een Real Betis kon zich eenmalig van een aankoop van 25mil permiteren. Dat is helemaal anders dan een leger aan spelers die Chelsea en City begonnen aan te trekken.

Juve haakt Vlahovic, Inter Misschien Gosens, en wij (Milan) vinden Botman al te duur en zijn op dit moment bezig met een 18 jarige spits uit Servië… tja kan niet doen alsof dat niet beetje steekt.. ik hoef geen toppers, maar niveautje Gosens moet Milan ook gewoon binnen halen.. maarja, geld..

Zou wat zijn! Sterke speler hoor Gosens. Past echt perfect in het aanvallend ingestelde 352 van Inzaghi. Heb je de vervanger van Perisic ook meteen in huis.

Ik ben echt verbaasd hoe weinig iedereen betaald krijgt bij Atalanta. Had even de lonen opgezocht nouuuu voor het geld hoef je het daar zeker niet te doen! De Room verdiende bijv bij middlesbrough, in de championship in 2017, dubbel zo veel als nu in de serie A.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren