Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interesse Ajax in ‘zeldzaam talent’ blijkt onzinverhaal: ‘Er klopt niets van’

Laatste update:

Ajax heeft geen interesse in Giannis Konstantelias, zo beweert de Griekse journalist Antonis Oikonomidis. Dinsdag kwam SDNA met het gerucht dat de Amsterdammers belangstelling zouden hebben in de aanvallende middenvelder van PAOK Saloniki, maar dat verhaal blijkt dus niet op waarheid te berusten.

SDNA, een Griekse sportwebsite, leek vrij stellig in zijn berichtgeving. Zo zou scout Hans van der Zee Konstantelias hebben voorgedragen bij de technische leiding van Ajax. De middenvelder is een bekende van Michael Valkanis, die door John van 't Schip is toegevoegd aan de technische staf van Ajax.

Verhaal klopt niet
Oikonomidis, voormalig werknemer bij SDNA en tegenwoordig werkzaam voor Sport24, is heel duidelijk als hem door Voetbalzone gevraagd wordt naar de vermeende interesse van Ajax in Konstantelias.

"Het is een onzinverhaal, er klopt helemaal niets van. Ajax is niet op zoek naar een nummer 10, want er zijn andere prioriteiten. En ten tweede: de vastgestelde transfersom voor hem komt niet overeen met wat Ajax als een eerlijke prijs beschouwt."

Waarom SDNA Van der Zee bij de situatie heeft betrokken is niet bekend. De voormalige hoofdscout richt zich tegenwoordig vooral op de Braziliaanse markt. Hij staat onder meer bekend als de 'ontdekker' van Davinson Sánchez (2015), David Neres (2016) en Antony (2020).

Konstantelias doorliep de jeugdopleiding van PAOK, waar hij in 2021 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Sindsdien kwam hij tot 62 officiële wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en 7 keer aangever was. Twee keer kwam hij uit voor de Griekse nationale ploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Mooi, kan dat ook weer de prullebak in. Op 10 is Ajax voorzien qua talenten met Hlynsson en Misehouy (mits hij bijtekent).

Er is meer leiderschap nodig dan talent op het moment, een echte breker op het middenveld zou geen kwaad kunnen. Eventueel een echte rechtsbuiten en een rechtsback. Zie Gaaei toch eerder als een Kristensen alleen renderen als wingback in een 3-5-2 of 3-4-3 formatie.

1 november 2023 om 16:33

Denk jij dat Ajax nog heel veel lege flessen of blikjes heeft gespaard? want er is niks voor versterking

1 november 2023 om 16:51

Op 10 is Ajax voorzien? Eens dat Ajax ook leiderschap nodig heeft hoor maar er zit ook totaal geen voetbal in dit team. Hlynsson en Misehouy gaan dit team op korte termijn ook niet dragen. Taylor is voorlopig ook niet goed genoeg.

Allemaal degelijke middenvelders (Tahirovic, Mannsverk, Taylor, Vos, vd Boomen) met enkel loopvermogen of een redelijke pass. Die verstoppertje spelen omdat ze de technische skills niet hebben om de bal vast te houden of open te draaien. Niemand die de bal kan vragen met een man in de rug zoals Kudus, Frenkie, Ziyech etc.)

Het Ajax van Ten Hag had met Ziyech, Frenkie en Schone en Blind 4 spelmakers in het veld staan. Dit Ajax heeft er 0. (Een halve, Berghuis zou ook niet de man moeten zijn waar alles vandaan moet komen)

Als je 4-3-3 en dominant wil spelen hebben we volgens mij wel degelijk verbindingsspelers nodig die dit team aan het voetballen krijgen. Dan is een goede 10 echt een vereiste. Anders kan je toch helemaal niet zo spelen als Ajax wil?

Wel eens over leiderschap en rechtsbuiten. Daar hebben we ook 0 van. En je conclusie over het systeem klopt ook wel denk ik. Sosa en Gaaei zijn allebei spelers die als wingback prima zijn maar voor 4-3-3 niet goed genoeg kunnen verdedigen. Mikautadze en Akpom renderen ook enkel als tweede spits. Er is geen nummer 10 en geen rechtsbuiten in het team. Als ik naar de aankopen kijk heb ik echt het idee dat Mislintat het idee had dat 5-3-2 de Ajax filosofie is…

1 november 2023 om 16:53

Ajax heeft geen interesse maar hij weet wel te melden dat Ajax de vraagprijs niet als een eerlijke prijs beschouwd. Hier is echt wel meer aan de hand dan een roddel.

1 november 2023 om 17:55

Er werd 8 miljoen geopperd in het vorige artikel en dat ligt ver onder de vraagprijs.
Ik vermoed dat daar de verwijzing van de reporter naar is.
Ajax heeft hele andere spelers nodig en deze jongen een veel rustigere omgeving.
Lekker in de wandelgangen houden dit gerucht en door

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren