Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter bindt international langer: 'Velen willen naar Engeland, maar ik niet'

Laatste update:
/

Yuto Nagatomo en Internazionale gaan langer met elkaar door. De Japanse verdediger, die de laatste periode vaak in verband werd gebracht met andere clubs, zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis in Milaan. Hij staat nu tot medio 2019 op de loonlijst van de Italiaanse grootmacht.

Nagatomo, die in 2011 overkwam van Cesena, heeft inmiddels 172 wedstrijden (11 goals) achter zijn naam staan en is langzaam maar zeker vergroeid geraakt met de club. “Ik ben erg blij, ik hou van Inter. Dit is de club waar ik altijd heb willen spelen en ik voel me hier thuis”, zegt hij op de website van Inter. “Ik wilde niet weg en ik ben blij dat ik kan blijven.”

“Het is een grote eer voor mij om dit shirt te mogen dragen, een vertrek is nooit een serieuze optie geweest”, vervolgt de 29-jarige linksback. “Ik ben hier al vijf jaar en ben altijd goed behandeld. Veel spelers willen tegenwoordig graag naar Engeland, maar ik niet. Ik hou van Italië en heb het prima naar mijn zin binnen deze ploeg.”

Ook coach Roberto Mancini is blij met de verlenging van de 87-voudig international van Japan. “Yuto is een goede speler en uiteraard een fijne jongen. Hij heeft mooie clubs afgezegd om bij Inter te kunnen blijven. Ik wil hem feliciteren, want hij verdient deze beloning. Hij is een toonbeeld van verbondenheid met de club.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik moet zeggen dat inter deze speler gewoon moet laten gaan, haalt zelden het niveau dat inter wil nastreven

8 april 2016 om 12:25

Indd een zeer matige speler , maar in iedergeval een back up voor de lb positie

Deze Nagatomo zou normaal gesproken een interessante back zijn voor hoogstaande eredivisieclubs. Leuke speler vind ik het, net iets te min voor de top, maar een parel voor in de eredivisie. Had deze knul wel bij Feyenoord willen zien.

9 april 2016 om 12:40

zou een mooie stap zijn geweest

Het enige waar ik aan denk als ik z'n naam hoor, is Materazzi die een beetje ouwehoert met hem in de kleedkamer. Naga nagatomo

Nagatomo heeft nooit meer het niveau gehaald van het seizoen 13/14 en zijn tweede seizoen bij Inter (11/12). Had toen een paar wedstrijden gezien en toen speelde hij echt goed. Snel, verdedigend sterk en kon goed voorzetten. Ik dacht hij dat hij zijn treetje hoger ging zetten, maar hij gaat dit niet meer overtreffen. Zonder, want ik zag wel een potentiële top linksback in hem, van Aziatische afkomst.

Dat ik werkelijk geen enkele speler kan opnoemen van Inter zegt een hoop over mijn Italiaanse voetbalkennis geef ik toe maar zegt toch ook een hoop over Inter tegenwoordig. Ook AC weinig overigens.

Nu net iemand waar ik van hoopte dat hij ging vertrekken. Verlengen ze zijn contract ook nog..

8 april 2016 om 15:41

het beleid is soms gewoon kansloos. met telles en d'ambrosio hebben we betere spelers voor zijn positie

11 april 2016 om 09:42

@zanetti44

Ja maar Mancini maakt de keuzes wel en zet da Jap er steeds in. Telles moet gewoon blijven

8 april 2016 om 17:56

Eens! Ik vind het persoonlijk vrij schokkend dat Inter met dit soort spelers verlengt! Nagatomo is prima voor een kleinere club ala Genoa of Palermo, maar niet iets voor Inter. Hij heeft 1 leuk seizoen gehad.

11 april 2016 om 09:43

Mick1988

Mee eens Mick.

Jemig, van alle inter spelers had ik toch wel verwacht dat hij zou vertrekken. Heeft piekjes gehad maar ook diepe dalen gekend. Als AC fan vind ik het prima wanneer hij in de basis staat..

een van de slechtste spelers bij inter mag dus langer blijven.
ik hoopte echt dat hij en felipe melo deze zomer vertrekken

Waarom zijn mensen zo negatief over Yuto? Vind het een speler die hard werkt, snel en een goede voorzet heeft, geen Marcelo, Alex Sandro of Rodriguez maar wel gewoon een goede back...

9 april 2016 om 12:40

over inzet niet te klagen maar komt gewoon te min voor het niveau van inter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren