Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'In 2009 deden we al een poging om hem naar Real Madrid te halen'

Laatste update:
/

Real Madrid maakte aan het einde van afgelopen seizoen een einde aan de samenwerking met Carlo Ancelotti, ondanks een doorlopend contract tot volgend jaar zomer. Florentino Pérez koos voor Rafael Benítez als opvolger. In gesprek met Cadena SER onthulde de voorzitter van Real Madrid dat hij jaren geleden al heeft geprobeerd om de ex-jeugdtrainer van los Merengues voor de A-selectie te zetten.

"Dat was al in 2009, we deden Rafael ook een voorstel", memoreerde Pérez. "Uiteindelijk was het niet mogelijk. Hij had net zijn contract met Liverpool verlengd en hij wilde de club niet in de steek laten. Benítez is een Spanjaard, madridista en heeft hier al eerder gewerkt. Rafael is de beste optie voor Real Madrid. Hij kent de cultuur, de normen en waarden en heeft hier zijn opleiding genoten."

Pérez erkent dat hij al maanden niet meer met Ancelotti heeft gesproken. "Ik neem aan dat hij in Vancouver zit. We stonden volledig achter zijn vertrek, we waren van mening dat we een nieuwe impuls nodig hadden. Dat was vanaf januari al zichtbaar. Voor mij was het makkelijker geweest als hij was doorgegaan. Maar na een analyse kwamen we tot de conclusie dat de komst van een nieuwe trainer noodzakelijk was."

Hoeveel prijzen gaat Real Madrid dit seizoen pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het toch wel jammer, zo'n behoudende trainer voor Real Madrid. Ook jammer dat Benitez direct weer begint te rotzooien met de opstelling. Dat deed Ancelotti toch veel minder. Hij zette 10 van de 11 spelers eigenlijk altijd op een logische positie.

4 september 2015 om 11:22

Mag ik aannemen dat je bedoeld dat hij alleen Bale verkeerd neerzette?

4 september 2015 om 11:51

@lelijknatnek: allereerst compliment voor je naam ;-)
Daarnaast bedoelde ik inderdaad Bale die structureel op verkeerde positie stond.

4 september 2015 om 12:21

Ook Enrique had ook met zijn opstellingen gerotzooid vorige jaar toen hij pas begon en toen wou iedereen hem weg maar na de winterstop was hij opeens de beste weer.

Trainers hebben tijd nodig dus geduld hebben.

Zeer foute zet om Ancelotti buiten te gooien!! En zeker om Benitez binnen te halen.

4 september 2015 om 13:27

Ik was het eerst niet met je eens, maar gelukkig heb je sterke argumenten gebruikt..

Of Benitez het goed gaat doen of niet dat is voor iedereen alleen maar gissen. De tijd zal het uitwijzen. Wel blijf ik het belachelijk vinden hoe er met Ancelotti is omgegaan. Iemand die sinds jaren het imago van de club Real Madrid weer wat liet verbeteren, toch zijn prijzen meepakte waaronder de alom gewilde decima. Dan snap je niet dat zo'n man na een minder seizoen eruit gegooid wordt. Geef hem dan nog een seizoen om het te verbeteren en werkt het dan niet trek dan je conclusie. Maar deze manier van handelen blijf ik zeer discutabel vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren