Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Özil houdt droom van terugkeer nog intact

Laatste update:
/
Manchester United heeft Matheus Marcosi op proef. De zestienjarige Braziliaan kan op het middenveld en in de verdediging uit de voeten en speelt nu nog voor Desportivo Brasil. (Daily Mail)
/
Andreas Christensen, Thorgan Hazard en Mahmoud Dahoud staan in de belangstelling van Manchester City. Het drietal draagt nu nog het shirt van Borussia Mönchengladbach. (Sport)
/
Mesut Özil hoopt op een dag terug te kunnen keren naar Real Madrid. De middenvelder is niet ongelukkig bij Arsenal, maar Real is en blijft zijn droomclub. (BILD)
/
Leonardo Bonucci kan jaarlijks vijf miljoen euro gaan verdienen bij Juventus. Dan moet de verdediger, gewild bij zo'n beetje alle Engelse topclubs, wel tot medio 2021 gaan bijtekenen. (Tuttosport)
/
De FA zoekt een nieuwe bondscoach en Eddie Howe is een kandidaat. Hij zegt trouw te zijn aan Bournemouth, maar noemt het bondscoachschap wel de ‘ultieme baan’ en is dus zeker geïnteresseerd. (Sky Sports)
/
Ayoze Perez belooft dat hij in januari niet zal vertrekken bij Newcastle United. De aanvaller wil the Magpies dit seizoen sowieso helpen om terug te keren naar de Premier League. (Sky Sports)
Denk je dat Real Madrid Mesut Özil ooit nog terughaalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na het ondertekenen van zijn nieuwe contract zal dat toch op zijn vroegst over twee jaar zijn. Het is de vraag of Real dan nog wel op hem zit te wachten...even heel speculatief.. Als Isco en James blijven teleurstellen zal Real toch op korte termijn een nieuwe aanvallende middenvelder halen.. Die zal dan samen met Asensio om de '10' plek strijden. Als Isco en/of James hun beloften gaan inlossen is Ozil helemaal niet nodig. Ik zie geen aannemelijk scenario waarin Ozil opnieuw de grote man wordt bij Real wanneer hij zijn nieuwe contract ondertekent.

29 september 2016 om 15:32

Precies, hij zou overigens wel een versterking zijn. Maar Real zal dit nooit doen omdat die plek al meer dan druk genoeg bezet is.

Ik zou het wel leuk vinden als Ozil zou terug komen...

Onzin, Ozil werd als oud vuil weggedaan. Nu real heeft hem niet nodig, als ze James al niet nodig hebben hebben ze Ozil ook niet nodig.

29 september 2016 om 15:58

Als oud vuil weggedaan? Jij hebt geen idee waar je het over hebt. Dat geeft op zich niets, maar als je dan complete onzin gaat verspreiden is dat naar. Bij Real was men van mening dat er op elke positie concurrentie moest zijn. Ook op de plek van Ozil. Men was niet tevreden over de opties op 10 wanneer Ozil geblesseerd was en besloot Isco te halen als reserve/concurrent. Ozil zelf, ondanks dat ie eerste keuze zou blijven, had geen zin in die concurrentie en vond dat zelf onnodig en vroeg om te vertrekken. Real Madrid gaf hem daar toestemming voor. Iets wat ze bijvoorbeeld bij Di Maria en Alonso ook deden. Als spelers vragen om te vertrekken wordt ze geen haarbreed in de weg gelegd. Wat jij hier oppert is wel erg ver van de waarheid.

Ik durf niet te zeggen dat Ozil dolgraag wil terugkeren bij Real Madrid, maar ik geloof het zelf wel. Hij is gegroeid als speler maar ook vooral als persoon. Hij lijkt mentaal sterker. En hij heeft een aantal prachtige seizoenen bij Real gehad dus het zou me niet verbazen als hij ja zou zeggen als hij de kans kreeg.

29 september 2016 om 17:54

Ohja? Hoezo vind jij dat? Zulke grote woorden maar dat niet kunnen staven met enkele argumenten of zelfs niet jouw eigen idee over wat er gebeurd is geven.

Dit is absoluut geen onzin. Real was erg tevreden over Ozil en het was absoluut niet de bedoeling om hem te vervangen. Maar wel om voor concurrentie te zorgen op elke positie en de 10 was zo'n beetje de enige plek waar dat niet het geval was op dat moment. De 10 en de rechtsback, waar Carvajal op hetzelfde moment voor terug werd gehaald. Dat alles was buiten Ozil gerekend die het daar niet mee eens was en het als een gebrek aan vertrouwen opvatte en daarom wou vertrekken. Wat Real hem dus gunde

Ik dacht dat er een paar maanden geleden ergens stond dat Ozil een fan was van Barça voordat hij bij Real kwam en dat er dus nu, omdat hij bij Arsenal zit, een kleine kans zou zijn dat hij naar Barça zou gaan. Nu is Real zijn droomclub? Maar beide info's komen uit de wandelgangen dus......

29 september 2016 om 18:01

Dat klopt, Ozil was ook fan van Barca voor ie bij Real terechtkwam. Maar ik geloof niet dat ie nu alsnog naar Barca zou gaan. Maar dat is gewoon een berekende gok, ik kan het natuurlijk niet zeker weten

dat tweede gerucht is oud nieuws... werd hier al een tijdje geleden gepost

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren