Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zidane legt hoge eisen neer bij Chelsea

Laatste update:
/
Real Madrid lijkt zich niet in de strijd om Mauro Icardi te gaan mengen. De voormalige aanvoerder van Internazionale staat nog wel in de belangstelling van onder meer Chelsea en Manchester United. (The Sun)
/
Ivan Rakitic wil voorlopig niet in gesprek met Barcelona over een nieuw contract. De middenvelder stelt de onderhandelingen uit tot aankomende zomer. (Marca)
/
Zinédine Zidane staat open voor de functie van manager bij Chelsea. Hij stapt alleen in als de club Eden Hazard weet te behouden en hij een transferbudget van 230 miljoen euro krijgt. (The Sun)
/
Manchester United mengt zich eveneens in de strijd om Che Adams. De spits van Birmingham City werd eerder al genoemd bij Southampton, Burnley en Arsenal. (The Sun)
/
Marco Verratti blijft Paris Saint-Germain trouw. De middenvelder heeft zijn jawoord gegeven aan een nieuw contract tot de zomer van 2024, met een jaarsalaris van ruim tien miljoen euro. (Paris United)
/
Ernesto Valverde verlengde onlangs zijn contract bij Barcelona. Mede door de onvoorwaardelijke steun van Lionel Messi aan de coach, bood de clubleiding hem een nieuwe verbintenis aan. (El Mundo Deportivo)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oftewel the Sun, als ik zidane was zou ik niet.meer gaan trainen en lekker met de vrouwtje en kinderen op vakantie gaan en gezellige dingen doen.
Hij staat en zal voor altijd in de geschiedenis boeken staan als.een van de beste voetballers in zijn tijd en een van de beste trainers in zijn tijd. Dat kan nauwelijks iemand zeggen.

18 februari 2019 om 00:46

Als hij nooit meer gaat coachen weet ik niet of hij de boeken in gaat als een van de beste trainers van zijn tijd. Tuurlijk heeft hij iets gepresteerd wat geen coach hem na heeft gedaan en dat zal wel een tijd zo blijven, maar hij is slechts 2,5 jaar trainer geweest. Hij is 1 keer kampioen geworden en een keer derde geworden (eerste seizoen geen kampioen kan je hem niet aanrekenen, aangezien hij pas halverwege aan het roer kwam te staan).
Zidane deed dit alles ook maar met 1 club: Real Madrid. Waarschijnlijk ook de beste selectie die hij zich maar kon wensen.

Hij mag zich nog wel elders bewijzen, want ik denk dat er nog vele mensen zijn die twijfels hebben of Zidane ergers anders ook laat zien bij de elite te horen als coach.

18 februari 2019 om 01:34

@marc Juventus

het is nog nooit een coach gelukt 3 keer op rij de Champions League te winnen en er zijn best wel wat coaches geweest die een dreamteam onder hun hoede hadden. als het Guardiola was die deze prestatie had behaald, was het waarschijnlijk meteen de beste voetbalcoach allertijden maar als het Zidane is twijfelen mensen opeens aan zijn capaciteiten.

Zidane heeft gewoon een wereldprestatie neergezet bij Real Madrid en heeft daarom in mijn ogen ontegenzeggelijke kwaliteiten als coach, anders krijg je dit echt niet voor elkaar. zeker niet met een elftal vol met vedettes met hele grote ego's, waarmee hij een prestatie heeft neergezet die nog nooit een coach in het voetbal heeft kunnen evenaren

18 februari 2019 om 01:47

Dat ben ik ook helemaal met je eens. Het is ook een ongekende prestatie, die waarschijnlijk niemand na zal doen. Ik weet alleen niet of je met 2,5 half jaar bij 1 team meteen moet worden bestempeld als de beste van je generatie.
Dat mensen bij Zidane nog twijfelen is puur omdat hij het in een korte periode bij 1 club heeft laten zien. Er zijn zoveel topcoaches die het elders moeilijk hebben.

18 februari 2019 om 19:44

@marc juventus, die twijfel blijft er altijd, daarom zei ik ook een van de beste en niet de beste.
Om inderdaad de beste te zijn vind ik ook dat je langer moet presteren als coach.

18 februari 2019 om 00:54

Je verhaal doet me denken aan Rijkaard die is na Barcelona ook nergens meer trainer geweest.

18 februari 2019 om 00:57

Rijkaard was daarna trainer van galatasaray en saudi arabie na zijn tijd bij barcelona

18 februari 2019 om 18:58

Wow nooit geweten

Dan halen ze voor 230 miljoen Coutinho, Rabiot en De Ligt.

Ik zie Zidane wel zo spelen. 4-3-1-2

Hazard - Higuain

Coutinho

Rabiot - Kante - Kovacic

Alonso - Christiansen - De Ligt - Azpiliqueta

Kepa


Wissels: Willian, Jorginho, Rudiger.

18 februari 2019 om 06:42

Die 3 namen ga je denk ik niet redden voor 230. Daarbij komt ook nog voor jouw opstelling dat kovacic gekocht moet worden net als pipita. En die gaan ook niet voor een appel en een ei weg. Ik denk dat coutinho alleen al die 230 kost. Maar goed wel een leuke opstelling, ik zou zeggen start een fm save op en probeer het zelf .

18 februari 2019 om 08:49

Alonso en Azpi moeten banken. Alonso is veeeels te zwak verdedigend en Azpi is niet meer de oude. Gaat er zelden over heen. Hij kan enkel in een 3-mans verdediging spelen.

18 februari 2019 om 08:52

Kovacic is ook zeer beperkt. Liever 433 en Hudson Odoi vaste rechtsbuiten. Loftus Cheek en Barkley zijn beter dan Kovacic.

Hoe kom je aan 230 miljoen haha zou 200 of 250 logischer vinden.

18 februari 2019 om 07:07

Wordt omgerekend vanuit een ander valuta.

18 februari 2019 om 07:45

200 miljoen pond is 230 miljoen euro gok ik zo.

Als ik Chelsea was zou ik, als dit echt waar is, echt alles proberen om Zidane aan te stellen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren