Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zidane hoefde topaankoop Bayern niet te hebben

Laatste update:
/
Davinson Sánchez wordt mogelijk de eerste aanwinst van Barcelona voor komend seizoen. De negentienjarige Colombiaanse centrale verdediger moet overkomen van Atlético Nacional. (Daily Mirror)
/
Manchester United is nog altijd geïnteresseerd in Mauro Icardi. De club is bezig met de komst van Zlatan Ibrahimovic, maar zou voor de zekerheid ook alvast de directie van Internazionale hebben opgebeld. (Sky Italia)
/
Zinédine Zidane heeft afgezien van de komst van Renato Sanches. Real Madrid zou een eerste optie hebben gehad op de middenvelder, maar de trainer zou andere kwaliteiten hebben gezocht. (El Confidencial)
/
Borussia Dortmund hoopt zich te versterken met Ömer Toprak. De club van trainer Thomas Tuchel ziet in de Turk de opvolger van Mats Hummels en wil een bod van twintig miljoen euro uitbrengen. (Milliyet)
/
Napoli maakt geen kans meer op de komst van Martin Cáceres. De verdediger, die binnenkort transfervrij is, kan een driejarig contract tekenen bij zowel AC Milan als AS Roma. Roma biedt echter een hoger salaris. (Mediaset)
/
SC Heerenveen gaat weer zaken doen in Scandinavië. De Friezen hebben een bod uitgebracht op de 21-jarige Noorse middenvelder Anders Trondsen van Sarpsborg 08. (Dagbladet)
Real Madrid had best plek gehad voor Renato Sanches

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind juist dat Renato Sanches een uitstekende speler zou zijn geweest voor Real. Toch een ander type dan James en Isco. Is ook beter dan Kovacic

28 mei 2016 om 23:00

Beter dan Kovacic? haha.

Davinson Sanchez heeft het bod van Barcelona B (jawel B dus) afgeslagen. Talentvolle verdediger maar maakt altijd wel een foutje ergens. Alleen tegen Rosario Central thuis was hij uitmuntend. Maar misschien ook omdat Central zich in de eigen 16 gingen begraven.

29 mei 2016 om 10:41

Snap wel dat het een teleurstelling is voor hem,
maar het was al meteen bekend dat hij eerst naar Barca B zou gaan om zich daar te kunnen ontwikkelen en zich aan te passen aan wat er gevraagd wordt van een verdediger van Barca..

Wat ik vrij logisch vind voor een verdediger van 19 die pas een aantal wedstrijden gespeeld heeft in de Colombiaanse competitie en de Copa Libertadores.

In het 2e had hij zich zonder druk aan kunnen passen en in de kijker kunnen spelen.
Aangezien Enrique veel potentie in hem ziet en de bedoeling had om hem versneld naar het 1e te halen als hij het daar goed deed.

Ik vraag me bij Renato Sanches af of hij niet veels te vroeg vertrekt. Goede speler hoor, daar niet van. Maar zo'n jongen gaat toch zeer waarschijnlijk op de bank belanden bij Bayern? Waarom niet eerst nog twee of drie jaar bij Benfica spelen, titels pakken, een paar bekers en misschien een keer de EL. 100+ wedstrijden, vaste waarde worden bij Portugal, CL wedstrijden spelen en dan als grote meneer vertrekken.

Turkije maakt een grote fout om Toprak niet te selecteren door die incident. Tore is goed maar aanvallers heb je wel en het is niet zo dat hij het verschil maakt. Toprak is met 2 vingers in zijn neus de beste Turkse CB sinds Alpay, in zijn goeie jaren was dat een Beest, wss de beste Turkse CB aller tijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren