Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zidane besluit middenvelder te laten vertrekken

Laatste update:
/
Hatem Ben Arfa heeft zondag een gesprek gehad met de beleidsbepalers van Olympique Lyon. Er is echter geen akkoord bereikt over een contract en Ben Arfa lijkt in te zetten op een grotere club. (L’Equipe)
/
Kalidou Koulibaly is allesbehalve gelukkig met de 800 000 euro die hij per seizoen ontvangt bij Napoli. Een transfer is aanstaande, want bij Chelsea kan hij vier miljoen euro per seizoen vangen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Voor Lucas Silva zit het avontuur bij Real Madrid er al op. De middenvelder komt niet in de plannen van Zinédine Zidane voor en kan voor het juiste bedrag vertrekken. (AS)
/
Internazionale zoekt de versterkingen niet alleen in het buitenland. Antonio Candreva moet worden overgenomen van Lazio en Sime Vrsaljko van Sassuolo is eveneens een beoogde aanwinst. (La Gazzetta dello Sport)
/
Philippe Mexès staat op het punt om te vertrekken bij AC Milan en hij staat open voor AS Roma. Als trainer Luciano Spalletti hem kan gebruiken, mag hij bellen, zo geeft Mexès zelf te kennen. (Il Messaggero)
/
Ook Liverpool wil nu gaan proberen om N’Golo Kanté binnen te halen. De Frans international zou een afkoopsom van ruim 25 miljoen euro in zijn contract hebben staan en dat wil Liverpool best betalen. (Daily Star)
Lucas Silva is niet goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw koulibaly verdient maar 800k?? Dat is best weinig voor voetbalbegrippen

13 juni 2016 om 12:40

Ik vond het wel grappig klinken, alles behalve gelukkig omdat hij 'maar' 800k per jaar krijgt.
Nu kan hij maar 2 Ferrarri's en 2 Lamborghini's per jaar kopen.
Ik heb te doen met de man!

13 juni 2016 om 16:48

Ik snap wel wat ModricMagic bedoelt. Als je ziet dat vele voetballers meerdere miljoenen per jaar verdienen, dan mag zo'n topverdediger (niet absolute top, maar best wel goed) wel iets meer verdienen. Maar 800k per jaar, daar zou ik al van dromen!

Mooi zo, die maakt plaats voor hazard!

13 juni 2016 om 12:15

ja want Hazard is ook echt een middenvelder. En die gaat echt niet naar Real Madrid hoor...

Sevilla zou zich nu gemeld hebben voor Ben Arfa, meldt L'equipe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren