Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Xavi bedankte voor hereniging met Guardiola

Laatste update:
/
PSV heeft een Zuid-Afrikaanse aanvaller op proef. De negentienjarige Tyrane Sandows mag zich de komende tijd in Eindhoven bewijzen: hij komt momenteel uit voor São Paulo in Brazilië, waar hij sinds 2006 voor speelt. De speler deed dinsdag nog mee in een oefenwedstrijd van Jong PSV tegen Fortuna Düsseldorf (0-0). Sandows vergeleek zichzelf eerder in de Braziliaanse media met Lucas Moura van Paris Saint-Germain. (Eindhovens Dagblad)
/
Theo Zwarthoed mocht keepen tegen Feyenoord, maar hoeft vooralsnog geen contract te verwachten bij FC Volendam. De doelman traint mee bij de club uit zijn woonplaats en stond donderdag tussen de palen toen er tegen Feyenoord werd geoefend, omdat Erik Heijblok, Theo Timmermans en Mitchel Michaelis geblesseerd waren. Technisch coördinator Misha Salden is echter niet van plan om Zwarthoed vast te leggen. (Noordhollands Dagblad)
/
Xabi Alonso werd aangetrokken door Bayern München, maar was niet de eerste keus. Trainer Josep Guardiola had het eigenlijk voorzien op Xavi, de middenvelder met wie hij bij Barcelona vier seizoenen lang met veel succes samenwerkte. De routinier wilde Barça echter niet verruilen voor de Duitse topclub, waarna Guardiola aanklopte bij Real Madrid. Alonso had wél oren naar een buitenlands avontuur. (El Mundo Deportivo)
/
Louis Saha is ervan overtuigd dat Radamel Falcao het goed gaat doen bij Manchester United. De Fransman speelde zelf 4,5 jaar op Old Trafford, waarin hij goed was voor 48 goals in 121 wedstrijden, en weet zeker dat de Colombiaan een succes gaat worden bij United. “Daar is geen twijfel over mogelijk. Hij is een echte goalgetter, hij heeft dat instinct. Ik was als speler zeker niet van zijn kaliber”, geeft Saha aan. (Sky Sports)
/
Leeds United is op zoek naar een nieuwe manager en de club heeft een sollicitatiebrief van Robbie Fowler ontvangen. De legendarische oud-spits van clubs als Liverpool en Leeds United zette in 2012 een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. De 26-voudig international van Engeland wil dolgraag aan het werk als manager en een baan bij een van zijn ex-clubs zou hij absoluut zien zitten. (Sky Sports)
Denk je dat Xavi goed bij Bayern München had gepast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had ik toch wel leuk gevonden, een hereniging tussen Xavi en Guardiola. Past precies in het voetbal natuurlijk wat Pep wil spelen bij Bayern, al heb je met Xabi Alonso ook geen verkeerde .

11 september 2014 om 13:45

Thiago had dat vast minder leuk gevonden
Eerst naar Bayern gaan omdat Xavi je bij Barca in de weg staat en dan volgt hij je naar Bayern

12 september 2014 om 00:26

Haha, ja nou je het zegt! :D

Tsja bayern is of Spaanse spelers of gewoon de rest van de bundesliga kopen. Ik ben misschien niet geheel objectief, want ik vind bayern een misselijk ploegje vooral die Rummenigge die elke keer sneren naar iedereen uitdeelt en vooral ruzie uitlokt met borussia. Ik kan ook geen enkele sympathie opbrengen voor Bayern alleen voor Guardiola Alaba en Lahm.


Hij is al wel aan de oude kant , maar is in mijn ogen de beste middenvelder in de afgelopen jaren . Elke voetballiefhebber weet dat
Xavi Hèrnandez speler is die een wedstrijd kan domineren met zijn inzicht, slimheid En prachtige balletjes op maat .
Jarenlang het brein achter het grote Barcelona geweest ( Xavi, Iniesta, Messi ) . Hiermee heeft hij het Tiki Taki beroemd gemaakt ook mede door Pep Guardiola .
Wie wil zo'n speler nou niet in zijn selectie ?
Al heeft Bayern natuurlijk ook spelers van wereldklasse .




Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren