Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger ziekt Mourinho en aast op dure landgenoot

Laatste update:
/
Divock Origi wil zichzelf dit seizoen tonen aan de fans van Liverpool. De Belgische aanvaller deed dat vorige week al met een hattrick tegen Southampton in de Capital One Cup, maar er is meer op komst. “Toen ik hier net aankwam, was het duidelijk wat er van me verwacht werd. Ik heb tijd nodig gehad om te wennen, maar ben er klaar voor. Ik ga het vanaf nu laten zien”, belooft de spits. (Daily Mirror)
/
Victor Osimhen heeft volgens topscouts alles om het in de toekomst te gaan maken in Europa. De nu nog zestienjarige spits maakt onderdeel uit van de Afrikaanse ‘Ultimate Strikers Academy’, maar hij maakt vooral furore in de jeugdteams van zijn land Nigeria. Internazionale wil niet langer wachten: de Italianen hopen ‘de nieuwe Drogba’ in de winterstop in te lijven. (Corriere dello Sport)
/
José Mourinho ziet in Antoine Griezmann de man die het seizoen van Chelsea nog kan redden, maar Arsène Wenger wil daar een stokje voor steken. De coach van Arsenal heeft namelijk ook een oogje op de aanvaller van Atlético Madrid en wil in januari proberen om zijn landgenoot naar Londen te halen. Arsenal is overigens ook bezig met de komst van Nolito van Celta de Vigo. (The Guardian)
/
Oleg Shatov en Igor Smolnikov hebben hun contracten bij Zenit Sint-Petersburg verlengd. De 25-jarige middenvelder en de 27-jarige rechtsback liggen nu tot de zomer van 2020 vast in het Petrovsky Stadion en in de verbintenis van Shatov is een gelimiteerde transfersom van 15,2 miljoen euro opgenomen. Dat bedrag bedraagt voor Smolnikov naar verluidt veertig miljoen. Shatov geniet interesse van Borussia Dortmund. (Sport-Express)
/
Besiktas gaat zich in de winterstop mogelijk versterken met Douglas Silva Bacelar, een 25-jarige centrale verdediger van Dnipro Dnipropetrovsk. Trainer Myron Markevich heeft bevestigd dat de Turken interesse hebben en dat de Braziliaan een transferverzoek heeft ingediend. Galatasaray, Fenerbahçe en Lazio zitten ook achter Douglas aan. Hij heeft in Oekraïne nog een contract tot nieuwjaarsdag 2018. (Diverse Turkse media)
Bij welke club zou Antoine Griezmann beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar moet hij dan gaan spelen want ik vind griezman geen echte 9 hij is een soort schaduw spits en als je hem dan in de basis wilt moet je hazard wilian of fabregas weghalen en dat vind ik juist niet slim chelsea heeft een nieuwe cm nodig bijvoorbeeld een modric

11 december 2015 om 12:07

Perongeluk verstuurd excuses.
On topic: En voor arsenal vind ik hem ook geen bruikbare spits aangezien het geen pure 9 is en ozil al in bloedvorm is. Ik zou als arsenal zijnde gaan voor een cavani, benzema, benteke, lukaku of als het kan zelfs een martinez

griezmann zou tenminste weer een aankoop zijn die arsenal echt beter maakt. Lijkt me beter dan weer veel geld voor nolito neer leggen.

11 december 2015 om 12:22

Nolito zou zo'n 18-19 miljoen moeten kosten, Griezmann minstens 60 aangezien Atleti zelf destijds 30 miljoen voor hem neertelde. Et zit dus een enorm verschil (logisch ook gezien leeftijd, potentieel en talent/ Contracduur) tussen Nolito en Grizzi qua prijs. Intussen is hij enorm gegroeid als speler en toch de aanvallende ster na Messi en Ronaldo in de PD. Komt er nog eens bij dat Griezmann zich enorm verbonden voelt aan Spanje, waar hij al sinds kleins af aan woont en leeft, hij gaf 3 dagen geleden voor de camera's van Espn nog aan dat hij niet naar Engeland nog Franrijk wenst te gaan, omdat hij gelukkig is in Spanje en omdat hij Spanje terecht de sterkste competiitie vind. Van Atleti naar Arsenal of Chelsea is trouwens geen stap vooruit. Griezmann is praktisch onhaalbaar.

11 december 2015 om 12:40

Toch heeft de PL een grote aanstrekkingskracht. Nergens leefr het voetbal zoals in engeland en het salaris was griezman kan krijgen zal ook niet mis zijn.

11 december 2015 om 14:19

@alexdelpiero10 dat hij een stuk duurder is dan nolito weet ik. Maar van spelers van het caliber nolito heeft arsenal er genoeg en dat is ook altijd hun probleem.
De laatste jaren komt er steeds 1 echt grote speler en zulke spelers hebben ze gewoon nodig als ze serieus prijzen willen winnen.

En wat voetballers zeggen voor de camera's vind ik allemaal niet zo spannend. 99% is alleen maar politiek correct geantwoord.

T zou prima kunnen dat hij liever bij atletico blijft, maar dat merkt arsenal dan wel vanzelf.

Voordat Ozil naar Londen kwam was Reyes met 20 miljoen de duurste aankoop.
Noem de voetbalwereld verziekt of niet, maar met zulke aankopen red je het tegenwoordig niet in de top.
Je kunt een keer geluk hebben met een paar verrassingen en jeugdspelers die doorbreken, maar je zult niet structureel prijzen winnen.

Voor zover ik de potentie en de ontwikkeling van griezmann kan beoordelen is dat een prima speler om weer eens flink voor te betalen.

Griezmann voor op de flank dat neem ik aan, want een echte spits is het niet. Denk wel dat het een aardig kansloze missie is om hem binnen te halen. Nolito zou ook zeker welkom zijn als extra winger.

11 december 2015 om 13:42

Gooner4

Is Wenger ook nog van plan een klasse spits erbij te halen of niet? Griezmann zou fantastisch zijn voor Arsenal, alleen erg duur. Kunnen ze geen poging voor Isco + Jese wagen?

11 december 2015 om 15:40

Er is geen ruimte voor Isco met Özil, Cazorla, Wilshere en Rocisky.

11 december 2015 om 15:55

Zowel Rosicky als Cazorla worden ouder. Wilshere speelt niet op dezelfde positie als Isco. Ik zie in Isco een goede LM in het Arsenal systeem.

12 december 2015 om 19:26

Als het goed is wordt er in de zomer wel een spits gehaald. Griezmann kan wel, maar is gewoon meer een winger dan echt enige spits.

Isco en Jesé zou zeer mooi zijn, al is Isco niet bepaald nodig.

Griezmann is goeie speler absoluut een versterking maar waar zou hij moeten spelen? Arsenal heeft voldoende kwaliteiten op de flanken. Voor Arsenal is Griezmann onnodig ik zou eerder gaan voor een snelle rappe spits en verdedigende/controlerende middenvelder en een CV. 60 mil voor Griez is onnodig.

Ik kan me niet voorstellen dat Atletico Griezmann laat gaan en ook niet dat hij zelf wil vertrekken daar.

Fans hopen op Griezmann, Wenger haalt Kokorin. Vreemd dat het normaal gesproken betrouwbare The Guardian hiermee komt. Wenger telt echt geen zestig miljoen in januari, voor niemand niet. Bovendien laat Atletico hun ster echt niet gaan midden in hun seizoen.
Laat Wenger liever Wiliam Carvalho, Bender of Xhaka kopen, daar zit Arsenal meer om verlegen.

Het gaat nooit lukken natuurlijk, want Cholo laat zijn talisman echt niet gaan. Al zou het wel super zijn als Griezz voor Arsenal zou spelen hoor. Griezmann, Özil, Sánchez, Ox, Giroud in optima forma. Heerlijk zou het zijn. Veel speed, doelpunten en voetballend vermogen. Maar ja, het blijft bij speculeren denk ik.

griezzman zou bij arsenal goed doen lekker snel en goed op de flanken, misschien iets zoals Barcelona proberen
griezzman benzema en sanchez
achter de spits ozil dan zou het nog wel iets kunnen worden dit jaar
kleine investering maar daar wordt arsenal niet warm of koud van, ze hebben immers geld genoeg

Haha zou me niet eens verbazen als Wenger en Mourinho elkaar gewoon proberen te naaien

Arsenal is echt een club voor Griezmann! Ik zou zeggen 433 false 9 formatie, dus Griezmann als schaduwspits. Wenger moet gewoon 75m op tafel leggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren