Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger wacht op bevredigend bod uit Istanbul

Laatste update:
/
Wilfried Zaha gaat Manchester United wederom verlaten. In januari werd de aanvaller verhuurd aan Cardiff City en dit keer mag hij ervaring opdoen bij Queens Park Rangers. Vorig jaar werd de 21-jarige buitenspeler met hoge verwachtingen naar Old Trafford gehaald, maar tot op heden is niet gebleken waarom. Wat niet is kan nog wel komen: Zaha is nog jong en zijn contract bij de club van Louis van Gaal loopt nog vier jaar door. (Daily Mail)
/
Ondanks een prijskaartje van dertig miljoen euro blijft Tottenham Hotspur gecharmeerd van Mattia Destro. De spits van AS Roma is al de hele zomer een voornaam doelwit van de Londense club en het is niet ondenkbaar dat the Spurs voor het sluiten van de transfermarkt met een formeel bod komen. Ook VfL Wolfsburg schijnt ondanks de komst van Nicklas Bendtner nog altijd in de race te zijn. (Il Messaggero)
/
De wegen van Lukas Podolski en Arsenal gaan nog deze maand scheiden. Arsène Wenger is namelijk van mening dat zijn ploeg de aanvaller eigenlijk helemaal niet nodig heeft en bovendien is het ook een goed moment om de aankoop van dertien miljoen euro van de hand te doen. De wereldkampioen heeft nog een contract voor twee seizoenen en diverse clubs uit Duitsland en Turkije hebben meer dan gemiddelde interesse. (Fanatik)
/
Het is maar de vraag of Podolski bij een transfer bij Galatasaray aan de slag gaat. De club uit Istanbul wil de Duits international graag aantrekken, maar echt overtuigend komen de biedingen van de Süper Lig-club niet over. Het tweede bod bedroeg ongeveer tien miljoen euro en Wenger is niet van plan om de aanvaller met verlies van de hand te doen. De Fransman verwacht een beter voorstel in de komende twee weken. (Fanatik)
/
Sergio Romero heeft een behoorlijk WK achter de rug, maar Sinisa Mihajlovic zit niet op de doelman te wachten. De trainer van Sampdoria heeft liever dat de Argentijn wederom vertrekt, na zijn eerdere verhuurperiode bij AS Monaco. Liverpool stelt een deal met gesloten beurzen voor: Romero naar Anfield en Sebastián Coates naar Genua. Sampdoria is immers nog op zoek naar een verdediger. Wordt vervolgd. (Sky)
Lukas Podolski is goed genoeg voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zal als arsenal zijnde Poldi niet laten gaan.. kan nog gebruikt worden....

17 augustus 2014 om 15:23

Tja, arsenal is sws niks meer sinds de verkoop van Bendtner...

Zou een domme aankoop zijn van Prandelli.
Niet dat Podolski slecht is ofzo maar de buitenlanders regel houd het tegen
Ze moeten gewoon het geld dat ze aan Podolski uit willen geven geven aan Hakan Calhanoglu en hem samen met Sneijder als Aanvallend middenvelders en Melo en Selcuk Inan als Centrale middenvelders.

Dit zou mijn opstelling zijn:
dm Muslera; ra Veysel Sari , lcv Semih Kaya , rcv Aurelien Chedjou , la Alex Telles ; cm Felipe Melo , cm Selcuk Inan , cam Sneijder ; la Bruma , ss Hakan Calhanoglu , ra Olcan Adin

17 augustus 2014 om 15:14

Calhanogulu is deze zomer van HSV naar Leverkussen gegaan, dus die gaat niet naar Turkije dit seizoen.

Als er een mooi bod op hem gedaan word denk ik dat we hem het beste kunnen laten gaan. Hij past gewoon niet echt in ons spelletje, en qua salaris klopt het ook totaal niet, alleen Sanchez en Ozil krijgen meer...

17 augustus 2014 om 16:19

Precies Arsenal kan hem wel missen hij voegt weinig extra's toe voor een aardig bod rond de 20m zou je hem zeker moeten kunnen verkopen.

Raar verhaal van Fanatik. Sinds wanneer gaat Wenger over financiële zaken?
Podolski is hooguit 5m waard. Iemand die niet altijd speelt, waarschijnlijk aardig verdient en dat wil blijven doen.

Aldus fanatuk de grote grap van turkije

Arsenal kan wel zonder hem en hij drukt fors op de begroting dus ik zie hem wel vertrekken

Podolski is net wat te goed om reserve te zijn. Voor een goed bod gewoon laten gaan, gun hem een transfer ook wel.

Liverpool hoeft niet een 2de keeper te halen met Jones zit je goed als het mij vraagt. Een extra vleugelspeler zou nog wel handig voor de rest zit het denk ik wel goed bij Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren