Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger informeert naar beschikbaarheid van spits

Laatste update:
/
Didier Drogba wil op een dag manager van Chelsea worden. De clubicoon heeft veel te danken aan Chelsea en ooit wil hij terug naar Londen, zo heeft hij al afgesproken. “Er is een afspraak met de clubleiding: ik keer terug. Waarom niet als manager? Maar misschien ook als sportief directeur, trainer in de opleiding, als spitsentrainer of als adviseur”, zegt de spits van Montreal Impact. (BBC)
/
De concurrentie bij Bayern München is moordend, maar Sebastian Rode is niet van plan afscheid te nemen van de club. “Ik ben zeven weken geblesseerd geweest en dat is iets waar je rekening mee moet houden”, zo geeft de 25-jarige middenvelder te kennen. “Anders had ik vaker en meer gespeeld. Ik heb geen plannen voor een transfer en de club wil niet van mij af”, vertelt Rode. (Kicker)
/
De kans lijkt groot dat Alexandre Pato in Engeland terechtkomt. “Ik heb met enkele clubs gesproken. Ik heb ook al met Arsène Wenger geluncht en hij heeft naar onder anderen Pato geïnformeerd. Ze kennen hem allemaal goed”, zegt sportief directeur Edu Gaspar van Corinthians. In de slotfase van de zomerse transferperiode deed het Manchester United van Louis van Gaal nog navraag naar de 26-jarige Braziliaan. (Daily Mirror)
/
FC Porto huurt Aly Cissokho dit seizoen van Aston Villa, maar de linkerverdediger keert in januari mogelijk terug naar Birmingham. “Ik heb nog niet met hem gesproken, maar ik ken hem goed, want ik heb bij Olympique Lyon met hem gewerkt. We zien wel wat er gebeurt en of hij een optie is of niet. Hij is natuurlijk wel een goede mogelijkheid”, zegt Villa-manager Rémi Garde, die Kieran Richardson wil vervangen. (Birmingham Mail)
/
Gerónimo Rulli maakt een prima indruk tussen de palen van Real Sociedad en tal van Europese topclubs hengelen naar de diensten van de Argentijn. Real Madrid, Valencia, Villarreal en Juventus zien in de doelman een uitstekende toevoeging op het keepersgilde, dus Real Sociedad kan spoedig een bod verwachten. Rulli is dik zeven miljoen euro waard, maar door alle interesse schiet de prijs de lucht in. (Mundo Deportivo)
Ik zou Alexandre Pato graag bij Arsenal willen zien

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen ik de kop las over de beschikbaarheid, hoopte ik dat wenger hoopte of sanogo weer beschikbaar wilde zijn voor arsenal, helaas..

Hoop echt dat Wenger hem binnen haalt. Natuurlijk is het een gok, maar die mag best genomen worden voor 20 mln ofzo. Pato heeft enorm veel talent, alleen is het hopen dat hij de blessures achter zich kan laten. Dat is hem goed gelukt afgelopen 2 jaar, al hebben we het natuurlijk wel over Arsenal.

27 november 2015 om 20:34

De top medische begeleiding bij Arsenal zal deze jongen wel blessurevrij houden. (!) grapje he.

Als drogba bij Chelsea faalt als MANAGER, dan vergeet iedereen wat hij heeft gedaan toen hij bij de clib SPEELDE.-Pato was op een dag een echte topper, ik hoop dat hij zijn niveau ooit terughaalt.

Die goal in de CL tegen Barca ga ik nooit vergeten.

28 november 2015 om 11:45

Prachtig he, in 25 seconden geloof ik!

Pato zou toch al naar Tottenham Hotspur gaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren