Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 5/8)

Laatste update:
/
Juninho Pernambucano is in dienst van Vasco da Gama nog immer een plaag voor elke doelman, maar ooit wil hij als trainer aan de slag. Het liefst bij zijn voormalig werkgever Olympique Lyon. "Waarom niet", vraagt de vrijetrappenkoning uit Brazilië zich af. "Maar het iets voor later. Nu moet Rémy Garde het vertrouwen krijgen om zijn ideeën tentoon te spreiden." Wordt wellicht vervolgd. (O Globo)
/
Internazionale kijkt goed in Brazilië rond voor toekomstige versterkingen. De club van Wesley Sneijder en Luc Castaignos heeft drie talenten uit het Zuid-Amerikaanse land op het oog. Lucas, een aanvallende middenvelder van Sao Paulo, staat hoog op de verlanglijst. En dat geldt ook voor verdediger Juan (Internacional de Porto Alegre) en middenvelder Casemiro, ploeggenoot van Lucas. (Corriere dello Sport)
/
Hakim Slimani heeft afgelopen week het eerste serieuze contractvoorstel voor Gregory van der Wiel ontvangen. De zaakwaarnemer, die vorige week vrijdag samen met de verdediger van Ajax een delegatie van de AS Roma op Schiphol ontmoette, laat momenteel zijn licht schijnen over een vijfjarig contract. De Oranje-international kan in vijf jaar tijd een bedrag van 13,2 miljoen euro verdienen. (Guerin Sportivo)
/
Doncaster Rovers wil Lassana Diarra van Real Madrid huren, maar dat is niet de enige bekende naam die op de verlanglijst staat. Ook Mahamadou Diarra, die momenteel zonder club zit, en West Ham United-aanvaller Frédéric Piquionne genieten interesse van de Championship-club. De laatstgenoemde heeft in zeven wedstrijden voor de Londenaren nog geen enkel doelpunt gemaakt. (Diverse Britse tabloids)
/
De belangstelling voor Tommy Hoban neemt toe. De pas zeventienjarige centrale verdediger speelde vijf maanden geleden zijn enige wedstrijd voor Watford en geniet belangstelling van Arsenal. Nu heeft ook Manchester City de naam van de Iers jeugdinternational aan haar schaduwlijst toegevoegd. Hoban wil het seizoen sowieso bij Watford afmaken, daar hij dicht tegen het eerste elftal aanzit. (The Guardian)
/
Arsène Wenger haalde André Santos als opvolger van Gaël Clichy, maar desondanks klopt hij in januari bij Barcelona aan. De manager van Arsenal wil Maxwell in de winterse transferperiode van de Catalanen overnemen. De ex-speler van Ajax en Internazionale zou afgelopen zomer eigenlijk als wisselgeld in de transfer van Cesc Fàbregas naar Londen zijn verkast, maar Barcelona hield dat uiteindelijk tegen. (The Sun)
/
Florentino Pérez heeft zich niet geliefd gemaakt bij diverse politieke partijen in Madrid. De gemeente heeft enkele terreinen naast het Santiago Bernabéu, met een waarde van 22 miljoen euro, met Real Madrid geruild tegen enkele terreinen in een ander stadsdeel van de hoofdstad, die 'maar' 488.000 euro waard zijn. De gemeente heeft de waarde van de terreinen voor Real plotseling vertwintigvoudigd. (El Confidencial)
/
Pérez was door zijn activiteiten in het bedrijfsleven al niet geliefd onder diverse politici, maar dit is voor velen het toppunt. Ook de rol van burgemeester Alberto Ruiz Gallardón wordt aan de kaak gesteld. Het is zelfs zo dat de terreinen naast het stadion bestemd waren voor sportieve doeleinden ten behoefte van de inwoners, maar Pérez heeft het voor elkaar gekregen om het gebied voor privé-doeleinden te kunnen gebruiken. (El Confidencial)
De Italiaanse competitie past .... bij Gregory van der Wiel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Juninho trainer wordt bij de jeugd van Lyon. Ondanks dat de jeugd van Lyon een van de sterkste is zal het een prima ervaring zijn voor Juninho om evt. hoofdtrainer te worden bij Lyon.
Toch zie ik Garde nog wel een aantal jaar bij Lyon blijven.

Hoppa weer 20mln staatssteun naar Real Madrid, wel een monsterdeal natuurlijk!
2jaarsalarissen voor Kaka verdiend!

Wil de reporter mij de link sturen met het bericht in de krant?
Ik zie het namelijk niet staan..?!

Onzin..

Die Perez is gewoon de Berlusconi van Spanje. Iemand die misbruik maakt van zijn macht.

Wat doet Perez nou? Fraude plegen?
Heeft ie niet genoeg?
Hoeveel geld wil een mens in z'n leven maken...

Heeft Maxwell voor AC Milan gespeeld?
Vz maakt weer eens een foutje. Geeft niet hoor. Kan gebeuren

On: V/D Wiel kan lekker verdienen daar zeg. Ik hoop dat hij weggaat. Met Ligeon hebben we een prima vervanger in huis en een lekkere zak geld. V/D Wiel speelt de laatste tijd toch erg matig.

Iedereen heeft het erover dat Spanje naast het nog kwetsbare Griekenland ook al zo'n kwetsbaar land is en dan toch weer ca 20 mln in Real stoppen. Heel raar. Lijkt mij zelfs iets om aan de kaak te stellen in de Europese commissie.

Van der Wiel moet niet naar Italië gaan. Past daar totaal niet.

Als verdediger moet je je gewoon met verdedigen bezighouden daar. Terwijl zijn kracht juist in het opkomen ligt.

7 oktober 2011 om 15:40

15 miljoen en hij mag gaan van mij. Ik denk dat de verdediging nieuwe impuls nodig heeft, spelers komen te zijn die vechten voor een plaats. Van der Wiel vecht niet meer voor zijn plek

7 oktober 2011 om 15:46

Ik bekeek het nu even niet vanuit het perspectief van Ajax, maar vanuit die van Gregory.
Als hij aan z'n carrière denkt, moet hij gewoon niet naar Italië.

7 oktober 2011 om 15:55

Daar heb je gelijk in, ik vind arsenal wel mooie club voor hem.

7 oktober 2011 om 16:04

Maar als hij het ergens kan leren is het daar wel. Daarbij spelen backs in Italië ook gewoon een aanvallende rol hoor.

Wenger ga je nu echt maxwell halen? Iedereen zegt Wenger haal meer ervaring of een topspeler.
Laat de kracht van Wenger nou juist het halen van jonge talenten zijn. Je ziet toch dat wanneer die iemand met ervaring wil halen het gewoon allemaal verkeerde keuzes zijn.
Schoenmaker blijf bij je leest! Wenger koop jonge talenten!

Hopelijk gaat Twitternicht V der Wiel snel weg.
Voegt echt niets toe heeft een leuk seizoen een keer gedraaid en voor de rest is het maar middelmaat wat hij wekelijks laat zien. Alleen maar stoer doen als meneertje weer eens met zijn vriendjes loopt te shoppen in de bijenkorf.

Ik ben heel benieuwd of het gericht van VD wiel op waarheid berust. Ik vind VD Wiel alles behalve een sterke indruk malen dit seizoen. Hij oogt nonchalant en wordt mijns inziens zwaar overschat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren