Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vraagprijs voor Belg van 40 naar 30 miljoen euro

Laatste update:
/
Mapou Yanga-Mbiwa hoopt dat AS Roma de buidel trekt deze zomer. De centrale verdediger stelt dat de selectie wel versterking kan gebruiken en hoopt vooral op de komst van Edin Dzeko. De Bosniër van Manchester City wordt al langer met i Giallorossi in verband gebracht. “Hij is een geweldige speler en heeft alle kwaliteiten om in de Serie A een succes te worden”, klinkt het. Dzeko ligt bij City nog tot medio 2018 vast. (Goal)
/
Sevilla is niet in de markt voor Jesús Navas. De 29-jarige rechtsbuiten komt bij Manchester City lang niet altijd als basisspeler aan spelen toe en zou dus terug kunnen keren in Andalusië. “Navas is een speler van wie wij hier veel houden, maar we hebben nog geen poging gedaan om te onderhandelen. We denken ook niet dat Navas Manchester op dit moment zou willen verlaten voor Sevilla”, zegt directeur Monchi. (SPORT)
/
Zenit Sint-Petersburg heeft de vraagprijs voor Axel Witsel verlaagd. De Russen hoeven geen veertig, maar dertig miljoen euro, al lijkt een transfer daarmee nog niet dichterbij te zijn gekomen. AC Milan, dat serieuze belangstelling heeft in de middenvelder, is namelijk niet van plan om verder te gaan dan twintig miljoen. Witsel speelt sinds september 2012 bij de kampioen van Rusland. (La Gazzetta dello Sport)
/
Lukas Podolski hoopt zich via Galatasaray te verzekeren van deelname aan het EK van 2016. De aanvaller denkt prima in beeld te blijven bij Joachim Löw, de bondscoach van wereldkampioen Duitsland. “Ik heb regelmatig contact met hem, maar ik hoef hem vanwege mijn ervaring niet per se om raad te vragen. Ik maak mijn eigen beslissingen”, aldus Podolski. Löw was in het seizoen 1998/99 de trainer van Fenerbahçe. (BILD)
/
Luiz Adriano hoopt snel aan de bak te kunnen bij AC Milan. De aanvaller, die voor acht miljoen euro werd overgenomen van Shakhtar Donetsk, neemt binnenkort deel aan het trainingskamp in China. “Ik wacht nog op mijn visum en ben er helemaal klaar voor. Ik ben trots om het shirt van deze roemruchte club te dragen, er is een droom uitgekomen. Ik hoop dat ik via Milan in beeld blijf voor de Braziliaanse ploeg”, zegt hij. (Sky Italia)
Maakt Axel Witsel AC Milan echt sterker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het kan aan mij liggen maar ik vind die Witsel niet echt een speler waarvoor je naar het stadion komt. Zo'n subtop speler, daar haal je de top niet mee.

11 juli 2015 om 21:14

30m is idd veel geld voor hem maar voor dit Milan is hij wel zeker een hele goede versterking.

11 juli 2015 om 21:15

Is gewoon een prima speler en al helemaal voor AC Milan. Vind Witsel toch beter als De Jong, Bonaventura, Van ginkel (die geloof ik weer terug is gekeerd),en poli. Dus is gewoon ook een goede aankoop net als Adriano en Bacca. Het zijn gewoon spelers die AC Milan een stap hogerop helpen.

11 juli 2015 om 21:20

Van ginkel is naar stoke

11 juli 2015 om 21:36

Dankje

11 juli 2015 om 21:39

Witsel is niet beter dan de Jong

11 juli 2015 om 23:33

witsel is op alle vlakken beter dan De jong.

11 juli 2015 om 23:41

Ander type speler ten eerste en ten 2e Daarom speelt Nigel al jaren bij topclubs in de BPL en de Serie A en witsel in rusland..

12 juli 2015 om 00:16

Witsel speelt in Rusland vanwege het geld legend... had destijds ook andere opties, maar die betaalde niet zoveel (zowel in salaris als in transferbedrag). voor zowel de club als Witsel was Zenit dus aantrekkelijker...

12 juli 2015 om 01:00

Beter dan de jong ? Vgm heb jij totaal geen idee waar je over praat... ik ga niet eens uitleggen waarom...

12 juli 2015 om 04:03

Het feit dat jij niet kan uitleggen waarom zegt al genoeg. Jullie houden van de jong omdat hij een Nederlander is maar Witsel is toch een klasse beter. Witsel is 30miljoen waard, bij De jong mag je blij zijn als je boven de 15miljoen uit komt. Witsel staat in belangstelling van verschillende topclubs, zoals Real Madrid en Juventus. De jong zie ik alleen gelinkt worden aan Man Utd (ook als is dat zelden) omdat Louis Van Gaal daar toevallig de dienst uit maakt. Je moet gewoon toegeven dat Witsel op bijna alle vlakken beter is als onze Nigel

13 juli 2015 om 00:38

Witsel is absoluut 30 miljoen waard. De Jong mag zijn schoenen poetsen, punt!

11 juli 2015 om 21:48

Dus di wordt ook niet gekocht voor 30 miljoen maar voor d helft.

12 juli 2015 om 01:08

Pro-Verum, ben ik het helemaal mee eens. Er zijn zat middenvelders doe je beter kan halen. Met de Jong heb je nog altijd alles wat hij heeft behalve een afro. Ik denk dat met de huidige middenvelders een Witsel niet veel toevoegt!

Vind dat Witsel een versterking is in elke top ploeg ! Zeker voor Milaan dat stilaan terug naar top komt ,

11 juli 2015 om 21:16

Milaan komt nog niet stilaan terug naar de top. Vorig seizoen hebben ze ook niks gepresteerd. Of ze terug komen moet dit seizoen laten blijken

11 juli 2015 om 21:28

Witsel is een speler dat veel toevoegd aan Milan dus je kan alleen maar blij zijn als de vraag prijs word verlaagd

en wat vinden hier van ??

witsel 25miljoen
romagnoli 25miljoen

Diego Lopez
Abate
Romagnoli
Paletta
De Sciglio
Bertolacci
de Jong
witsel
L.Adriano
Bacca
Ibrahimovic
11 juli 2015 om 21:39

Bacca op de vleugel ?

11 juli 2015 om 21:54

Leuk team voor de zesde plek. Luiz Adriano en Bacca zijn spitsen die staan nu in een keer achter de spits in een hele ander rol. Er staan gewoon te veel spitsen. Romagnoli is een redelijke verdediger maar hij is nog te jong. Paletta is gewoon slecht. .bertolacci is inderdaad wel een goeie voetballer. Maar AC Milan heeft toppers nodig. Witsel is een prima speler voor Milan, alleen Milan gaat Witsel waarschijnlijk niet halen. Nee als ik Mihaljovic was zal ik zo spelen:

Diego Lopez
Abate
Naldo
Abdendour
De Sciglio
De Jong
Witsel
Bonaventure
Sneijder
Luiz Adriano
Bacca
11 juli 2015 om 23:25

En dan kom je met Naldo en Sneijder... En ook nog eens de Sciglio op links

12 juli 2015 om 12:31

De Scilgio moest natuurlijk Alex Sandro zijn. Sneijder zal toch leuk zijn voor AC? Naldo is een prima verdediger hoor.

Maar 30 miljoen voor Witsel is nog steeds heel veel geld.
15 miljoen zou ik genoeg vinden.

12 juli 2015 om 04:05

@ambassador 30miljoen is veel maar 15miljoen is te weinig. En aangezien Wijnaldum als 18 tot 20 miljoen kost is witsel dit zeker wel waard.

Witsel zou na het aantrekken van Bacca een mooie opsteker zijn voor AC Milan. Middenvelder met groot loopvermogen en sterk aan de bal.

mijn opstelling

diego lopez
abate
silva
Romagnoli
De Sciglio
de jong
pjanic
verrati
Bertolacci
bacca
Ibrahimovic
11 juli 2015 om 23:26

Heel realistisch..

Als ze Witsel en Romagnoli weten te halen zou dit de beste opstelling zijn

Lopez
Abate
Romag/Laport
Paletta
Antonelli
Witsel
De Jong
Bertolacci
Bona/Suso
Bacca
Adriano

Dat jullie witsel en de jong vergelijken is al het stomste Wat er is. 2 hele andere spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren