Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Voormalig Ajacied krijgt transfervrije status

Laatste update:
/
De kans om naar PEC Zwolle te verkassen heeft NAC Breda-doelman Jelle ten Rouwelaar niet onberoerd gelaten. De keeper heeft serieus overwogen om naar Zwolle te verhuizen. “Het was een lastige beslissing om niet op het aanbod van PEC in te gaan”, geeft Ten Rouwelaar toe. “Maar ik sta volledig achter mijn keuze om bij NAC te blijven. Ik heb veel aan de club te danken en vertrek niet zomaar”, benadrukt de goalie. (Voetbal International)
/
Thibaut Courtois is de nieuwe keeper van Chelsea en het is de bedoeling dat dit voorlopig zo blijft. Trainer José Mourinho gaf de Belgische doelman de voorkeur boven Petr Cech en wil Courtois niet kwijt; de sluitpost ligt momenteel nog voor twee jaar vast op Stamford Bridge, maar als het aan Mourinho ligt krijgt de Belg een nieuw contract. Courtois kan waarschijnlijk binnen enkele weken bijtekenen tot medio 2019. (Daily Mail)
/
Mounir El Hamdaoui is binnenkort transfervrij op te halen uit Italië. De aanvaller komt niet in de plannen van Vincenzo Montella voor en heeft geen rugnummer gekregen bij Fiorentina. Het contract van de dertigjarige El Hamdaoui loopt nog een jaar door en omdat het er niet naar uitziet dat deze verbintenis nog afgekocht wordt, heeft Fiorentina besloten om de verbintenis te laten ontbinden en de voormalig Ajacied een transfervrije status te geven. (La Nazione)
/
Anderlecht liet in de voorbije transferperiode 24 miljoen euro lopen. “We kregen twaalf miljoen vanuit Qatar aangeboden voor Matías Suárez en een club uit het voormalige Oostblok wilde hetzelfde geven voor Aleksandar Mitrovic”, verklapt manager Herman Van Holsbeeck. Anderlecht sloeg de biedingen af. “Ik ben eerlijk: zonder Champions League hadden we Suárez moeten verkopen”, aldus Van Holsbeeck. (Het Nieuwsblad)
/
Oussama Assaidi speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Stoke City en wilde graag terugkeren naar het Brittania Stadium. Dat leek niet te gaan gebeuren, maar op de laatste dag van de transfermarkt kwamen Stoke en Liverpool toch tot een akkoord. 'Ik ben de mensen bij deze club heel erg dankbaar. Het voelt als thuis komen en ik ben heel blij met deze overstap", laat Assaidi weten. (Sky Sports)
Feyenoord moet Mounir El Hamdaoui oppikken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou zeker niet verkeerd zijn voor Feyenoord. Gewoon een 1 jarig prestatie contract geven. Bevalt hij kan je verlengen en is dat niet zo mag hij een andere club gaan zoeken.

4 september 2014 om 00:39

Ja lijkt me inderdaad wel leuke spits voor feyenoord als feyenoord iets in zijn contract zet met betrekking tot gedrag, want dat is een groot probleem van deze jongen..

4 september 2014 om 09:14

Deze jongen zorgt altijd en overal voor problemen. Past daarom ook niet bij fnrd. Feit dat ze hem in Italië een transfervrije status geven zegt ook genoeg. Anders hadden ze hem wel aan een andere club gesleten. Misselijk figuur. Niet meer en niet minder.

Hmmm zou het wat voor feyenoord kunnen zijn? Of vasthouden aan te vrede

4 september 2014 om 00:43

Snap niet dat elke spits die beschikbaar is aan Feyenoord wordt gelinkt. Te Vrede doet het gewoon goed. Niet elke spits die haalbaar is is van waarde voor Feyenoord

4 september 2014 om 00:52

Te vrede doet het 'goed' omdat ie scoort maar vind het voetballend geen niveau feyenoord.

4 september 2014 om 01:24

Te Vrede doet het niet echt goed. Net als Immers heeft hij veel te veel kansen nodig om hem tussen de palen te krijgen.

4 september 2014 om 01:43

Als hij zo verder gaat en de teller staat aan het eind van het seizoen op 20-25 doelpunten dan zie ik het probleem niet

4 september 2014 om 05:49

vind dit meer een speler voor Kaiserslautern of Bochum. zo lekker potje ballen in de 2e Duitse Divisie, hier en daar een keertje Bundesliga 1 spelen.

kan prima mee met het niveau, redelijke salarissen.

4 september 2014 om 07:03

Beetje magertjes niet? 1 echte spits in de selectie...

4 september 2014 om 08:51

@jeron: Kazim Richards, Elvis Manu en Anass Achabar kunnen ook allemaal in de spits. In uiterste nood hebben in het verleden zelfs Schaken en Immers al eens in de spits gestaan (al ben ik daar zelf zeker geen voorstander van). Ook hebben we met Wessel Dammers nog een talent dat is aangesloten bij het eerste (wel te pril nog, maar misschien in uiterste nood ook nog een optie). Qua breedte zit het dus wel goed.

El Hamdaoui is ook ex- Tottenham en ex- AZ, maar daar hoor je niemand over......
Ik denk dat het geen goede spits voor Feyenoord is. Hij is geen speler die de bal vasthoudt en met z'n rug naar de goal kan spelen. Ik vind het meer een counterspits, en dan kan je in de traditionele top 3 al slecht terecht. Naast dat ie wat vervelende trekjes heeft, ook al een reden om niet met deze spits in zee te gaan

4 september 2014 om 02:03

toch eeen goeie voetballer, heeft bij ajax toch leuke dingen laten zien

4 september 2014 om 09:16

Hoogtepunt bij Ajax was voor mij toch vooral dat we hem niet meer hoefden te zien. Ben ik FdB nog steeds dankbaar voor. Goh wat had/heb ik een hekel aan dit omhooggevallen verwende nest met zijn misplaatste arrogantie en geldwolven gedrag.

El hamlap leuk voor een jaar daarna altijd en overal uitgekotst ..goede voetballer voor 1 jaar. per club

Meneer zal zich nu ook te goed vinden verwacht ik.

het zegt al genoeg als ze niet eens een rugnummer krijgen.. en dat komt dan na de Eredivisie.. zo laag zitten ze al

4 september 2014 om 08:38

Nee BVB-09 zo laag zit HIJ al.

Twente of Vitesse... aub niet naar Feyenoord. Nog een 30 jarige die allang stil staat. Of misschien is de woestijn wat voor hem. Toch zonde van deze jongen. Had/heeft veel kwaliteit maar is er door gedrag niet uitgekomen helaas

Ajax, Feyenoord en Vitesse zoeken nog een scorende spits... Denk dat hij sportief nog wel iets wil laten zien dus t valt te proberen. T zal Feyenoord wel worden.

Haha wanneer elhamaoui het ergens verkloot heeft neemt men 'n foto in het nationaalshirt van Marokko. We kennen m toch meer van AZ, AJAX En Malaga 'n beetje.

4 september 2014 om 08:40

Idd wat deze wereldvoetballer (althans dat vinden vele hier) heeft maar 16 interlands gespeeld.

Deze vent hoeft van mij echt niet te komen en dat gaat ook zeker niet gebeuren. Ten eerste ben ik er niet van overtuigd dat hij ons naar een hoger niveau gaat tillen, iets wat je wel mag verwachten van iemand met zijn salaris. Daarnaast is hij een moeilijk mannetje met een groot ego en dat verstoort het groepsproces waar Feyenoord nu in zit. Daarnaast is het salarisbudget nagenoeg helemaal op en is er alleen nog ruimte om de contracten van Tonny en Jean Paul op te waarderen en verlengen. En met Te Vrede hebben we al een spits die vrijwel elke wedstrijd scoort en groeiende is. Lijkt mij een uitgemaakte zaak dus.

Mooi dat Assaidi weer bij Stoke speelt, verwacht dat hij dit seizoen weer de nodige goals meepikt bij Stoke City, en ook de nodige assists

4 september 2014 om 22:42

volgens mij is begrijpend lezen niet je sterkste vak?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren