Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vlaar nog in afwachting van toptransfer naar Londen

Laatste update:
/
Leon de Kogel lijkt opnieuw op huurbasis te vertrekken bij FC Utrecht. Nadat hij vorig seizoen al uitkwam voor VVV-Venlo, gaat de aanvaller dit seizoen aan de slag bij Almere City FC. Met Ruud Boymans, Rubio Rubin en Nacer Barazite haalde FC Utrecht deze zomer drie nieuwe spitsen binnen. In het shirt van VVV scoorde De Kogel vorig seizoen 14 keer in 29 wedstrijden. (RTV Utrecht)
/
FC Emmen hoopt de selectie te kunnen versterken met een ervaren spits. Niklas Tarvajärvi traint al enige tijd mee en de club heeft bij de KNVB dispensatie aangevraagd. 'Als we goedkeuring krijgen gaan we met Niklas en zijn zaakwaarnemer om tafel", stelt directeur Wim Beekman. Tarvajärvi, 31 jaar, speelde voor onder meer sc Heerenveen, De Graafschap, Vitesse en Go Ahead Eagles. (RTV Drenthe)
/
Ron Vlaar kan opvolger worden van spelers als Dennis Bergkamp en Marc Overmars. Arsenal-manager Arsène Wenger wil nog een verdediger naar Noord-Londen halen en hij heeft aangeklopt bij Aston Villa. Ron Vlaar speelde een ijzersterk WK en die vorm heeft hij meegenomen richting de Premier League. Wenger is definitief overtuigd en hoopt de Nederlander nog los te kunnen weken. (Daily Mirror)
/
FC Utrecht presenteert vandaag om 12:30 uur een nieuwe aanwinst voor de selectie. De verwachting is dat het om Timo Letschert gaat. De verdediger van Roda JC Kerkrade zal de rest van het seizoen op huurbasis worden overgenomen. In de huurovereenkomst zit ook een optie tot koop. De ex-speler van FC Groningen leefde om contractuele redenen in onmin met de Jupiler League-club. (RTV Utrecht)
/
Jermain Defoe staat voor een opmerkelijke terugkeer in de Premier League. De man die nog maar vijf maanden actief is in de Major League, hij speelt voor Toronto FC, staat in de belangstelling van Newcastle United en Queens Park Rangers. Bij die laatste club is Harry Redknapp de manager en Defoe kent Redknapp nog van hun gezamenlijke periode bij Tottenham Hotspur. Het salaris kan een struikelblok zijn: Defoe verdient momenteel 115.000 euro per week. (Daily Mirror)
Ron Vlaar is goed genoeg om te slagen bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overmars en bergkamp kunnen volgens mij niet opgevolgd worden door vlaar, maar wie weet.

1 september 2014 om 11:25

Overmars en Bergkamp speelden nieteens op dezelfde positie als Vlaar, hoe kun je die vergelijking maken?

1 september 2014 om 12:48

Ik denk niet op het gebied van grote of positie, maar opvolger als Nederlander zijnde bij Arsenal.

1 september 2014 om 17:22

No shit Sherlock, dat staat letterlijk in de tekst.

Wat zou ik Ron die transfer gunnen zeg! Dat hij na zoveel tegenslagen in zijn carriere via tussenpozen dan toch nog bij de absolute top terecht komt zou echt de kroon op zijn carriere zijn. En verdient want hij is gewoon een hele goede, pure verdediger die bij elke club van waarde kan zijn.

Arsenal heeft Vlaar niet nodig, want dan zal Vlaar alleen maar floppen. Wanneer Arsenal, wat ze ook vaak moeten doen, hun high up the pitch pressing play spelen zal in elke counter Vlaar eruit gelopen worden. Het hangen en counteren spel ligt Vlaar veel beter en daar komen zijn kwaliteiten naar boven.

Met vaak moeten spelen, bedoel ik tegen teams zoals Leicester gisteren, want die weten dat ze geen kans maken tegen Arsenal als ze iets anders dan op de counter spelen doen.

Dus niet goed voor Vlaar en niet goed voor Arsenal

1 september 2014 om 11:24

gewoon 25 miljoen neer leggen voor Hummels en je hebt een goede vervanger of je haalt Raphael Varane die speelt dacht ik niet echt bij Real.

15 miljoen voor hem! en je hebt een waardige vervanger!

1 september 2014 om 11:46

15 miljoen voor Varane? Misschien wel het grootste verdedigende talent ter wereld? Ik zie het niet gebeuren. Heel misshien voor het dubbele.

1 september 2014 om 11:47

In de markt van 6 jaar geleden misschien, maar Varane en Hummels zullen ten eerste niet verkocht worden en anders voor een absolute hoofdprijs.

Sorry, maar je denkt teveel a la Fifa

1 september 2014 om 11:52

Varane komt bij Real weinig aan spelen toe dus zou het opzich niet heel raar zijn!

1 september 2014 om 13:04

uuh wel. Hummels haal je voor 25 echt niet op.ik denk dat je dan meer aan 40/50 miljoen moet denken. Real laat Varane echt niet gaan hoor.

1 september 2014 om 12:07

Ik denk ook niet dat Vlaar zou slagen bij Arsenal. Maar aan zijn snelheid zal het niet liggen. Sprintte niet zolang geleden Hazard er volledig uit. Hij lijkt sloom maar is sneller dan je denkt.

1 september 2014 om 13:06

hij komt alleen wel heel langzaam op gang, zijn snelheid als hij op gang is is wel redelijk hoog.

1 september 2014 om 13:11

Want vlaar was langzaam op 't wk? De beste man sprinte iedereen eruit!

1 september 2014 om 16:31

Mertensacker is ook niet de snelste

Als Vlaar naar Arsenal gaat stop ik met voetbal kijken

1 september 2014 om 12:07

Hoezo? Zo veel minder dan die Mertesacker is Vlaar niet.. Bovendien is het een 'back-up' speler. En in mijn ogen heb je dan een prima speler achter de hand... Dat heeft Vlaar het afgelopen seizoen in de PL bewezen én zeker op dit WK. Je stopt met voetbal kijken? Begin eerst maar eens met voetbal kijken.

Leuk voor Vlaar, maar hij is gewoon niet iemand die Arsenal defensief naar een hoger niveau kan tillen.

Zou een geweldige stap zijn voor Ron Beton!
Nadat Ron vertrok bij Feyenoord dacht ik dat Villa zijn top zou zijn. Hij heeft mij echter zeer verbaasd het afgelopen WK! Een transfer zou dan ook de kers op de taart zijn en zeer zeker verdiend na afgelopen zomer!

Haha mooi werk niklas tarvajarvi na Fc Emmen. Een speler die ik al helemaal vergeten was, waarvan ik ook dacht dat hij gestopt was. Bij heerenveen nog wel leuke dingen laten zien als target man. Hoop dat hij Emmen weer wat sterker kan maken

Vlaar naast Koscielny en perdie per per naar de bank. volgens mij heeft Arsenal dan een vrij stabiele verdediging staan. Als ze vandaag dan ook nog Khedira binnen weten te halen dan zou er een heel gebalanceerd team staan.

Wat zou dit een goeie aankoop zijn voor Arsenal, is toch prima voor op de bank en eventueel zelfs nog basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren