Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vier clubs willen Diego Costa bij Chelsea losweken

Laatste update:
/
John Terry kan nog één keer goed zijn zakken vullen. De centrale verdediger van Chelsea heeft een miljoenenaanbieding ontvangen van het Al-Nassr van Dan Petrescu. (The Sun)
/
Everton heeft nog altijd belangstelling voor Willian José. De club van Ronald Koeman is bereid om zijn transferrecord te breken voor de aanvaller van Real Sociedad. (Daily Mail)
/
Diego Costa heeft de Chinese clubs voor het uitkiezen. De aanvaller van Chelsea staat in de belangstelling van Tianjin Quanjian, Guangzhou Evergrande, Hebei China Fortune en Jiangsu Suning. (Goal)
/
Rui Pedro verlengde in de zomer zijn contract bij FC Porto, maar daar trekt Chelsea zich niets van aan. De club uit Londen wil de spits graag vastleggen. (Daily Mail)
/
Arsenal heeft Alexis Sánchez laten weten dat hij geen 350000 euro per week kan verdienen op zijn nieuwe contract. Clubs uit China hopen de Chileen nu in te lijven. (Daily Express)
/
Aiden McGeady gaat Everton inruilen voor Preston North End. De buitenspeler uit Ierland speelt dit seizoen al op huurbasis voor de club uit de Championship. (Liverpool Echo)
Denk jij dat Diego Costa aan zijn laatste seizoen bij Chelsea bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Costa vertrekken in de zomer en hoop dat chelsea vol gaat voor die belotti is gewoon een jongere versie van Costa. Jammergenoeg kost belotti volgens torino 100 miljoen! Dat zie ik chelsea niet betalen dus een plan b zou Tammy abraham als backup terug halen voor : Alexis Sanchez. Voor de mensen die Tammy niet kennen hij laat een goeie indruk achter in de championship en hoop dat batsman (batshuayi) uitgeleend word ik weet dat hun beide Veel talent hebben ,maar ik heb liever iemand uit eigen jeugd.

15 april 2017 om 21:36

Ik denk niet dat hij het redt en verwacht ook dat hij weer wordt uitgeleend. De concurrentie is moordend als je ziet dat een aankoop als batshuayi op de bank zit. En ik vind hem op de laatste wedstrijden na voor ajax niet consistent genoeg om in de selectie te zitten.

15 april 2017 om 21:44

Voor het niveau dat Chelsea nastreeft zou die ondertussen topscorer van de Eredivisie moeten zijn. Dat was Janssen vorig jaar en die verzuipt nu bij Tottenham, dan is Traore zeker niet degene die het gat van Costa gaat opvullen.

15 april 2017 om 22:28

Klopt, maar laten we eerlijk wezen: die speelden wel in een nog ietwat sterkere Eredivisie. Dit jaar zijn je grootste concurrenten Ricky van Wolfswinkel en Samuel Armenteros. Daarbij, Suarez werd in 2010 gewoon met afstand topschutter met 35 goals, en had als naaste concurrent Bryan Ruiz van een schitterend draaiend Twente.

Van Persie heeft na zijn vertrek jaren een beetje ingevallen bij Arsenal voor hij echt doorbrak, wat ik bij Traore dus ook zou verwachten. Net als Robben eigenlijk, die was goed maar niet de wereldtop die Chelsea destijds op handen nam. Dat is wel wat van je verwacht wordt als je nu Costa's schoenen gaat proberen te vullen. Ibra was wel echt een schot in de roos voor Juve, maar daar Chelsea gewoon een spitsenkerkhof is durf ik niet van Traore te verwachten dat hij de nieuwe Zlatan bij ons zal gaan worden.

Tuurlijk is dit allemaal random gespeculeer, maar ik heb hem zelf ook wel een beetje gevolgd. Werd gelyncht door de Ajacieden omdat hij op de vleugels zo voorspelbaar stond te voetballen, dus dat hoeven we niet van hem te verwachten. Nu in de spits doet hij het beter, maar als je met Chelsea in de halve finale CL tegen Barcelona staat dan kun je het je niet veroorloven kansen te missen die Traore tegen Schalke miste. Hij poeierde er maar wat op los. Ik geef hem graag nog een paar jaar, maar momenteel zou hij naar mijn mening een forse achteruitgang op Costa betekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren