Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal wil Koeman liefst 27 miljoen euro bieden

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur kaapt Danny Ings mogelijk weg bij Burnley. De 22-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al zeven keer in 21 officiële wedstrijden voor the Clarets en deze maand komt het wellicht nog van een transfer. Tottenham had ook Saido Berahino en Jay Rodriguez van respectievelijk West Bromwich Albion en Southampton op het oog, maar lijkt nu dus voor de felbegeerde Ings te gaan. (Daily Mail)
/
Glen Johnson staat toch open voor een nieuw contract bij Liverpool. De dertigjarige vleugelverdediger zou niet van plan zijn om (veel) salaris in te leveren en leek dan ook voor een transfervrije aftocht te staan, maar manager Brendan Rodgers schijnt de Engelsman te hebben overtuigd om water bij de wijn te doen. Johnson komt nog altijd in de plannen van de coach voor en blijft nu mogelijk toch langer bij Liverpool. (Daily Mail)
/
Louis van Gaal blijft geïnteresseerd in Nathaniel Clyne. De 23-jarige vleugelverdediger ontwikkelt zich goed bij Southampton en afgelopen zaterdag zaten er bij de bekerwedstrijd tegen Crystal Palace scouts van Manchester United op de tribune voor de rechtsback. The Mancunians zouden bijna 27 miljoen euro willen betalen voor Clyne. Ronald Koeman zit niet op een vertrek van de verdediger te wachten. (ESPN)
/
Dimitar Berbatov keert mogelijk terug in de Premier League. De aanvaller speelde al voor Tottenham Hotspur, Manchester United en Fulham, maar komt sinds de winter van vorig jaar uit voor AS Monaco. De Bulgaar scoorde al twaalf keer in 27 Ligue 1-wedstrijden in Frankrijk en staat nu in de belangstelling van Queens Park Rangers. The Hoops zijn bereid om Berbatov een weeksalaris van 93.500 euro uit te keren. (Daily Star)
/
Darren Fletcher staat op het punt om een contract te tekenen bij West Ham United. De dertigjarige middenvelder loopt na dit seizoen uit zijn verbintenis bij Manchester United en die club kan nog wat aan de Schot verdienen, door hem deze maand te verkopen. Fletcher gaat waarschijnlijk voor drieënhalf jaar aan de slag bij the Hammers en clubs als West Bromwich Albion en Valencia vissen dus achter het net. (The Telegraph)
Is Nathaniel Clyne 27 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scoorde fantastisch tegen Liverpool na die fraaie assist van Tadic

27 januari 2015 om 00:46

Ja, hele goed rechtsback die goed opkomt (en kan scoren) en verdedigend ook z'n mannetje staat. Zou het niveau van ManU wel aankunnen maar hoop dat hij bij Southhampton blijft.

Danny Ings, geweldige uitstraling. Ajax had naar verluid interesse maar die kunnen z'n salaris niet betalen, denk ik. Milik en Ings (ipv Sigi) zouden twee prima spitsen zijn.

27 januari 2015 om 13:37

Ings zn uitstraling is inderdaad geweldig, het huidige salaris zouden ze wel kunnen overnemen maar als er een grote engelse club komt die 3x zoveel wil betalen is het natuurljk over en uit voor ajax, ookal acht ik ze op voorhand kansloos vanwege zijn engelse nationaliteit

Southampton blijft keer op keer goede spelers voortbrengen/spelers halen de zich goed ontwikkelen.
Ings is denk ik nog niet toe aan de step

26 januari 2015 om 19:16

Ze staan ook bekend om hun goede jeugdopleiding

26 januari 2015 om 20:17

Daar is Bale toch opgeleid?

26 januari 2015 om 20:20

Ja, samen met Walcott en Oxlade-Chamberlain.

Clyne heeft nog een contract van 1,5. Jaar zou lekker wat geld zijn voorkomen voor een opvolger

Bijna 100k per week voor Berbatov, echt wat een schijtbeleid bij qpr, hopelijk vliegen ze direct uit de pl en komt er een mooie club als forest, wigan of leeds ofso voor in de plek, al hebben bovengenoemde ook niet echt een lekker seizoen.

26 januari 2015 om 19:38

Als Berbatov nog een beetje de spits is die hij was en hij heeft er zin in dan houdt hij QPR gewoon in de premier league. Berbatov heeft echt heel veel talent maar helaas ontbreekt het hem aan snelheid en wilskracht. Als hij die twee kwaliteiten wel had gehad dan was hij niveau Ibrahimivoc.

26 januari 2015 om 20:04

denk niet dat hij bij Monaco vertrekt, hij is daar echt op zijn plaatst en is zo wat de belangrijkste man daar, zonder hem zou het veel minder goed gaan.

26 januari 2015 om 20:18

Ben ik met je eens. Wat een gevoel, techniek en inzicht heeft die man. Jammer genoeg niet alles van gemaakt.

26 januari 2015 om 21:57

Desondanks was hij tijdens zijn Spurs periode de beste spits in de premier league en heeft hij bij een van de allergrootste clubs ter wereld gespeeld. Er had wellicht nog meer ingezeten.

Koeman moet gewoon 27+januzaj vragen, ze zijn wanhopig dus leggen alles neer. Kan hij op zij gemak een talent scouten die nog beter blijkt te zijn als Clyne

26 januari 2015 om 20:39

In de zomer heeft ie nog maar 1-jarig contract dus zal zijn waarde enorm dalen.

26 januari 2015 om 22:33

Zo dom zijn ze ook weer niet....

Burnley moet er alles aan doen om Ings te houden, dan maken ze een kans om in de PL te blijven. Mocht ik van Burnley zijn ik haal nog een goeie 2 e spits met ervaring in de PL. Iets voor op het middenveld en centraal achteraan (indien hier de financiële middelen voor zijn) want daarin zitten ze toch wat krapjes .

27 januari 2015 om 13:34

ik kan me erg goed vinden in dit bericht, de financiele middelen zijn er zeker, burnley had geen sschulden toen ze promoveerden naar de premier league, en met de 120 miljoen die ze nu op jaarbasis krijgen is er ook wel wat mogelijk maar we voeren een heel zuinig beleid want we willen niet eindigen als qpr dat als we degraderen dat we perse moeten promoveren het jaar erna om onze kop boven water te houden

Of Clyne 27miljoen waard is laat ik even in het midden, ik persoonlijk vind hem wel de beste rechtsback van Engeland.

27miljoen?? Voor dat bedrag kan the saints een goede opvolger + versterkingen halen! Ik zeg doen!

Moet van gaal eerst eens beginnen met spelen in een formatie met een rechtsback in plaats van dat 3-5-2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren