Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal reserveert 140 miljoen euro voor duo

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur wil Fernando Llorente verlossen van diens situatie bij Juventus. Llorente heeft door concurrentie van spelers als Carlos Tévez en Álvaro Morata geen basisplek in Turijn en hij moet bovendien plaatsmaken voor Paulo Dybala. In Londen moet Llorente in de voetsporen treden van Roberto Soldado en Emmanuel Adebayor, die op de nominatie staan om te vertrekken van White Hart Lane. (Daily Express)
/
Ashley Williams bevestigt de woorden van Swansea City-voorzitter Huw Jenkins. Die verklaarde onlangs dat de stopper niet weg wil en dat blijkt te kloppen. 'Nee, om eerlijk te zijn ben ik daar totaal niet mee bezig. Ik ben op mijn plek in deze stad, bij deze club. Ik weet wat ik hier heb en denk absoluut niet na over een andere uitdaging in de Premier League", zegt de dertigjarige Williams. (BBC)
/
Louis van Gaal gaat in de zomer circa 140 miljoen euro uitgeven aan versterkingen. Het is inmiddels wel duidelijk welke spelers voor dat geld gehaald moeten worden: Paul Pogba, Mats Hummels en Dani Alves. Het gehele bedrag van 140 miljoen euro gaat mogelijk op aan de eerste twee: Dani Alves is transfervrij, al lijkt de Braziliaan een voorkeur te hebben voor Paris Saint-Germain. (Daily Mail)
/
Voor Matteo Darmian is er geen aanleiding om te speculeren over zijn toekomst. De jonge rechtsback van Torino wordt genoemd bij de grootste clubs van Europa, maar dat doet hem weinig. "Ik weet het niet, dit is niet het juiste moment om daarover te praten", zegt de Italiaans international. "Ik wil het goed doen voor mijn land en concentreer me daarna weer op Torino. Dat is voor mij het enige dat telt", aldus Darmian. (Tuttosport)
/
Domenico Criscito verlengde twee weken geleden zijn contract bij Zenit Sint-Petersburg, maar daar hebben ze bij Fiorentina zogezegd maling aan. La Viola wil de 28-jarige linksback komende zomer terughalen naar de Serie A en het liefst op huurbasis. Mocht de samenwerking bevallen, dan kunnen de Florentijnen de huurovereenkomst aan het eind van het seizoen 2015/16 omzetten in een vast contract. Dat is althans het plan. (La Nazione)
Denk je dat Manchester United volgend seizoen een serieuze gooi kan doen naar het kampioenschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 maart 2015 om 18:09

Schijntje toch, lijkt wel koopzondag.

28 maart 2015 om 18:25

Ik vind dat onze EU en de politiek zich maar is een keer met het voetbal mogen gaan bemoeien, want deze bedragen worden steeds gekker alsof we het geld in deze tijd niet beter kunnen gebruiken, zo een grote crisis zoveel werkeloosheid en de grote rijke clubs geven voor onze neus zulke achterlijke bedragen. Ten eerste hebben die clubs in een paar jaar tijd het hele transfersysteem verpest en ten tweede is dit gewoon een houding van we hebben schikt aan de wereld wij doen wat we willen. Net als voetballers die dik 4 miljoen per maand verdienen en de normale mensen met een gezin elke maand met moeite rond komen. Ik ben 24 jaar en al heel me leven voetbal fan maar ik begin ieder jaar voetbal steeds meer te haten

28 maart 2015 om 18:38

Laat de voetbalclubs eens gerust en ontwikkel zelf een talent waarmee je zoveel geld vergaart. Lekker makkelijk om jaloers te zijn en te haten op de voetbalclubs.
Ze zijn daar alleen maar geraakt door goede investeringen en een fatsoenlijk business model. En voor je komt klagen over schulden.. daar wordt al iets aan gedaan nl de financial fairplay en die werkt aangezien er al een aantal clubs die jij hekelt op de vingers werden getikt. Altijd dat kansloze gezeik. Ga zelf wat doen met je leven, wordt rijk en we zullen zien of je dan nog de rijke clubs zo hekelt.

28 maart 2015 om 18:46

Haha wordt beetje volwassen dan begrijp je het zelf ook, ik kan er niks aan doen dat jij nog zakgeld van je moeder krijgt en met je papa tot 11 uur savonds naar de 'grote clubs' mag kijken. Misschien als je zelf je geld gaat verdienen begrijp je wat beter wat ik bedoel. Clubs als bijvoorbeeld Bayern München dat zijn clubs waar ik respect voor heb, die zogenaamde rijke clubs van jou die ik zogenaamd haat zijn allemaal in bezit van een stinkend rijke eigenaar die dit allemaal als hun eigen spelletje zien, maar jij bent inderdaad zeker zo een simpele die het heel stoer vind dat voor een Bale als voorbeeld 100 miljoen betaald wordt

28 maart 2015 om 18:47

En financial fair play hahaha dat wordt gecontroleerd door de FIFA en Uefa die zijn ook zo fair zeker

28 maart 2015 om 18:49

En om er nog aan toe te voegen ik heb zelf absoluut geen geld problemen maar ik kijk wel naar het nieuws

28 maart 2015 om 18:57

hey man voetbal zijn bedrijven dat is business en bedrijven investeren op verschillende manieren om resultaten te bekomen , that's all .....
als de politiek zich ergens mee bemoeit loopt het gegarandeerd mis omdat dan mensen die niets van het spelletje kennen mee gaan bepalen ..... neen bedankt daarvoor !

28 maart 2015 om 18:58

Laat de politiek en de EU zich maar eens met zichzelf bemoeien ipv nog een bedrijfstak kapot maken. Die hebben ze namelijk de afgelopen jaren al genoeg kapot gemaakt.

28 maart 2015 om 19:01

Wat natuurlijk ook meespeelt is dat door ons, de mensen die niet miljoenen verdienen, genoeg vraag is naar het voetbal. Daardoor kan sky een miljarden deal maken met de premier League en natuurlijk gaan de clubs uit de premier League dat niet weigeren. Geef ze eens ongelijk.

28 maart 2015 om 19:09

bayern is wel rijk geworden door in de jaren 70 het olympisch stadion volledig gratis en voor niets te hebben gekregen,..... dit plus een goed beleid heeft de club op topniveau gezet ... zij hebben steeds een goede instelling en een neus voor business gehad maar als je je 'huisje' zomaar gratis en voor niets onder je kont krijgt geschoven is het wel makkelijk hé , terwijl de concurrentie nooit zulk een 'geschenk' heeft kunnen genereren en uitbaten , dat is een wereld van verschil en trouwens oneerlijke concurrentie .

het nieuwe stadion dat ze nu hebben daar hebben ze mee in geïnvesteerd maar als je 40 jaar o euro hebt betaald voor een stadion heb je natuurlijk wel een appeltje voor de dorst opzij liggen!

trouwens bayern is net een koopclub als iedere andere club , ze kopen alles wat een beetje deftig kan voetballen weg bij hun concurrenten voor miljoenen en verzwakken op die wijze hun concurrentie , dat is natuurlijk hun goed recht maar het is ook een tactiek die weinig verschilt met de andere Europese toppers !

28 maart 2015 om 19:15

Precies gaat nergens meer om en dan noemen man utd fans city een koop club laat me niet lachen stelletje hypocrieten

28 maart 2015 om 19:15

Koopzondag? Bij ons zijn tegenwoordig de winkels altijd open op zondag....
Ik denk niet dat hummels gaat slagen in manchester. Ze kunnen beter melvin platje kopen die staat gegarandeerd voor succes.

28 maart 2015 om 19:20

Ik blijf alsnog bij mijn mening iedereen kan vinden wat die wilt en iedereen mag zijn mening hebben maar ik vind het gewoon belachelijk dat er zulke prijzen betaald worden voor standaard spelers en mede daardoor het voetbal kapot maken. Wat hebben wij nu nog in Nederland om van te genieten qua voetbal? En laten we anders net als onze vrienden bij Ultimate Team een transferlimiet invoeren voor spelers, stel je maakt nu een transferlimiet dat een speler maar maximaal 50 miljoen mag kosten dat zou al een enorme verandering in het voetbal brengen

28 maart 2015 om 19:43

Zou je denken? Ik denk dat de salarissen dan volledig de pannen uit zullen schieten. Stel pogba is 50 miljoen.. Dan zal de gehele wereldtop dat bieden en zullen ze met salaris gaat uitvechten wie hem krijgt

28 maart 2015 om 19:53

Dan zet je daar ook een limiet op

28 maart 2015 om 19:54

Of tenminste een limiet op aan wat een club aan salaris aan de hele selectie per maand mag betalen en dan verdelen over de spelers

28 maart 2015 om 20:31

Je hebt respect voor Bayern, maar niet voor United? Volgens mij heb jij geen flauw benul van hoe Man U aan haar schulden is gekomen. Man U had zonder de Glazer family op hetzelfde niveau als Bayern gezeten qua financien. Qua beleid is het misschien zelfs nog wel beter, aangezien zij ondanks enorme schulden waar zij niets aan kunnen doen, toch nog elk jaar miljoenen winst maken.

28 maart 2015 om 22:23

als SKY dat bedrag wil investeren wil dat zeggen dat ze genoeg klanten in het bestand hebben die maandelijks hun bijdrage betalen om voetbal vanuit de luie zetel te bekijken en dat ze voldoende commercials kunnen verkopen voor,tussen en na de wedstrijd , dat ze de buitenlandse rechten ook nog kunnen verzilveren en dat ze er dan ook nog winst aan over houden .... dat is de markt van vraag en aanbod, er geld aan verliezen zal niet gebeuren !

28 maart 2015 om 22:28

DenHaagMauri heeft volkomen gelijk, naar mijn mening zijn spelers als Messi en Ronaldo niet eens meer dan 10miljoen waard. Deze wereld is toch te gek voor woorden.

28 maart 2015 om 22:35

Kijk naar Johan Cruijf of Maradonna die voor respectievelijk 1.2miljoen (in 1973) en 4.0miljoen euro (in 1984) naar Barcelona gingen, en volgens mij is iedereen het met me eens dat deze spelers beter waren dan Gareth Bale nu is. Oftewel een gekte.

140 miljoen... Pff, Herrera doet het goed in het middenveld. Ik zie liever een Schneiderlin ofzo komen om ernaast te spelen. Of nog beter: uit de eigen jeugd. Pereira, Weir, Rothwell, Fosuh Mensah.. Gewoon eens een kans geven. Nu ja, Van Gaal en de staff zullen wel beter weten hoe goed die werkelijk zijn maar ze lijken toch stuk voor stuk goeie voetballers.

28 maart 2015 om 18:18

Dat is het nadeel als je in de jeugd van bijvoorbeeld United zit. Je moet er gewoon direct staan als je voor het eerste elftal in aanmerking wil komen. En voor een coach is het natuurlijk ook een moeilijke beslissing om iemand op te stellen waarvan je niet weet wat het niveau precies is.

Wat dat betreft kan je denk ik beter in een jeugdopleiding spelen van een minder grote club. Dan kan je nog een keer fouten maken.

De bedragen zijn tegenwoordig hoog, maar voor 140 miljoen kan je toch ook wel wat meer waar voor je geld krijgen volgens mij.

28 maart 2015 om 19:05

Ik geef je volkomen gelijk. Ik denk wel dat jeugdspelers altijd dat extra beetje krediet krijgen als ze een fout maken maar je kan natuurlijk beter géén maken.

United leent nu redelijk wat spelers uit aan tweedeklassers. Daar krijgen ze de kans zich te bewijzen maar de kloof tussen het eerste elftal van United is natuurlijk nog steeds erg groot.

De jeugdspelers die dit jaar redelijk wat matchen meespeelden (dan heb ik het over Blackett, Mcnair) maakten niet zo'n grote indruk op me en vooral Mcnair leek heel onrustig aan de bal. Dan kan je je idd wel de vraag stellen of de anderen wél meteen kunnen meedraaien.

Aan Alves moet je niet meer beginnen, daar is het beste al zolang vanaf.
Ja hij zal gratis zijn maar wil wel een top salaris en dan kun je net zo goed inzetten op iemand met potentieel en toekomst.

140 miljoen is veel geld. Maar als dit gerucht waarheid is, dan doet United eindelijk goede aankopen. Precies de spelers die ze nodig hebben. Alves kan nog een aantal jaar mee en is top. Hummels spreekt voor zich. Pogba is een speler die nu al ijzersterk is en straks nog beter wordt. Het zijn geruchten, maar dit zou goed besteed geld zijn. Ondanks dat we het natuurlijk over een bizar bedrag hebben....

28 maart 2015 om 18:27

Ik neem aan dat Pogba pakweg 100mln moet kosten. Ik vind het nogal veel geld.

Hoeveel heeft hij nu echt laten zien? En ook waar heeft hij dit laten zien?
Hij doet het absurd goed bij Juve, een club die gewoon met kop en schouders boven de rest uitsteekt in de Serie A.

Als hij het net iets meer zou laten zien in de grote CL wedstrijden dan zou ik er nog ever na denken maar op dit moment vind ik het gewoon veel voor hem.

28 maart 2015 om 20:03

Manchester united gaat zichzelf op deze manier ook wel heel erg voor schut zetten door 100 miljoen te betalen voor een speler die jezelf uit de jeugd opleiding hebt laten lopen

29 maart 2015 om 13:22

Natuurlijk zetten ze zichzelf voor schut. Maar dat doen ze nu ook al met de huursom van Falcao en alle andere versterkingen. Sta nergens meer van te kijiken daar.

Ik heb het liefst hummels lacazette en clyne.
Ddg clyne hummels smalling shaw.
Mata herrera carrick di maria.
Rooney lacazette.

Sjonge jonge, die Alves is de glans wel een beetje van af, zoveel geld voor een respectievelijk oudje.

28 maart 2015 om 18:34

Alves is transfervrij

28 maart 2015 om 19:51

Zijn salaris is wel aardig veel. Veel meer dan bijvoorbeeld dat van Janmaat of Van der Wiel.

Zie liever Varane, Bale en Pogba komen!

De Gea
Jones
Varane
Rojo
Shaw
Carrick
Mata
Pogba
Di Maria
Rooney
Bale
28 maart 2015 om 19:54

Als er geen aanvallers vertrekken is Bale niet nodig. Pogba is cruciaal, en misschien is Hummels of Varane (maakt niet zo heel veel uit) wel nog belangrijker.

Ik zou Depay wel proberen te kopen.

De Gea
Jones
Varane/Hum
Rojo
Shaw
Pogba
Blind
Di Maria
Rooney
Depay
RVP

pfff bedragen gaan nergens meer over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren