Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal probeert bizarre transfer te realiseren

Laatste update:
/
Real Madrid lijkt de slag om Abner, een achttienjarig toptalent van Coritiba, te gaan winnen. De jonge Braziliaanse vleugelverdediger werd de voorbije periode al in verband gebracht met half Europa: zo zouden Bayern München, Newcastle United, Manchester City, Liverpool en Roma de Zuid-Amerikaan willen hebben. Real Madrid lijkt het nu echter eens te zijn met de werkgever van Abner en dus maakt de Koninklijke een goede kans. (AS) (AS)
/
José Mourinho zei zaterdag klaar te zijn op de transfermarkt, maar wil in werkelijkheid nog een speler halen voor zijn middenveld. Naast Cesc Fàbregas had de coach van Chelsea zijn ogen gericht op Paul Pogba, maar de vraagprijs van Juventus, zestig miljoen euro, lijkt een transfer in de weg te staan. Liever maakt The Special One dan ook werk van Sami Khedira, die hij ook al eens naar Real Madrid haalde. De Duitser is met 25 miljoen euro een stuk goedkoper dan Pogba. (Daily Express)
/
Yaya Touré heeft aangegeven dat hij bij Manchester City wil blijven, maar daar heeft Louis van Gaal geen boodschap aan. De keuzeheer van the Red Devils bereidt een bijzondere transfer voor: Manchester United wil een enorm bod gaan doen op de sterspeler van de stadsgenoot. De 31-jarige Touré kost in ieder geval vijftig miljoen euro en voor United ongetwijfeld nog meer. (Daily Star)
/
AC Milan opende de deur naar Adem Ljajic, maar AS Roma heeft die deur keihard dichtgeslagen. De club uit de Italiaanse hoofdstad is niet van plan om de middenvelder te verkopen en zeker niet aan een directe concurrent als AC Milan. De club uit Milaan zocht toenadering om Ljajic te huren van Roma, maar daar hadden i Giallorossi al helemaal geen interesse in. (Tuttosport)
/
Atlético Madrid neemt geen halve maatregelen na de verkoop van Filipe Luis aan Chelsea. Eerder versterkten los Colchoneros zich al met Guilherme Siqueira en nu wil de club ook werk maken van de komst van Alberto Moreno. De linksback is nog altijd eigendom van Sevilla, al lijkt het een kwestie van tijd voor hij die club verlaat. Atlético heeft vijftien miljoen plus Leo Baptistao en Javi Manquillo over voor de Spaans international. Liverpool wil Moreno ook nog graag hebben. (AS)
Yaya Touré naar Manchester United is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet slim. Hij kan nog 2-3 jaartjes mee. Kan je beter voor Vidal gaan.

20 juli 2014 om 03:08

Kroos was de man die Man United nodig had maarja Ander Herrera is ook niet een slechte plan B

50 miljoen betalen voor een 31-jarige. Van Gaal mag dan een beetje gek zijn, maar zo gek is ie nou ook weer niet.

20 juli 2014 om 00:46

Hier geloof ik ook niets van. Van Gaal wil juist de onbekendere spelers binnenhalen die hij nog een beetje kan kneden.

20 juli 2014 om 08:22

Idd en V. Gaal heeft liever spelers die niet te mondig zijn, en/of onrust brengen. Maw. Dit is onzin!

20 juli 2014 om 09:11

Mja aan de andere kant..stel van Gaal zit in totaal 3 jaar bij United dan heeft hij er wel plezier van.

20 juli 2014 om 13:58

Kan die beter Reus halen die is minstens zo goed en nog wat jonger. Gaat bovendien niet zeiken om een verjaardagstaart ofzo.

Denk dat ze meer zouden moeten betalen dan ze zouden kunnen

Moet je niet willen, gaat na een jaar janken als je zijn verjaardag vergeet voor meer geld, en hij is al oud, nog steeds erg goed maar ik zou lekker voor een vidal gaan.

20 juli 2014 om 01:04

Hahaha inderdaad gewoon vidal halen anders wordt het teveel drama.

20 juli 2014 om 11:11

Wat jij zeg allemaal , heb jij onder een steen geleefd ofzo . Yaya mocht niet naar zijn broer die k*** had .

Ik hoop dat dit niet waar is want 50 mil. voor Touré is te veel, wat shirynak zegt vidal is een veel beter optie.

en josé mourinho waarom wilt ie pogba? ik zie pogba echt niet naar Chelsea gaan..

Meer dan 50 mil voor een 31 jarige speler????geloof er echt helemaal niets van.zonde voor het geld.

Veel te veel geld voor een speler van 31, kan die dat geld beter investeren in jonge spelers die hij zelf beter en naar zijn eigen stijl kan maken.

Gaat het niet worden.. denk zelf dat ze zo gaan spelen volgend seizoen:

De Gea
Rafael
Jones
Hummels
Shaw
Herrera
Vidal
Mata
Rooney
Januzay
Van Persie
20 juli 2014 om 01:44

Moeten ze nog wel even met 100 miljoen over de brug komen om Hummels en Vidal te halen, en ik denk ook niet dat een nieuwe rechtsback overbodige luxe zou zijn. Rafael is toch niet van topniveau. Overigens zou ik Mata en Januzaj omdraaien, dan spelen ze allebei beter, hoewel ik Januzaj het liefst in de as zie.

20 juli 2014 om 02:01

Vind het doodzonde dat Mata op de flank wordt gebruikt, hij komt het beste tot zijn recht op de "10", daar kan hij met passes strooien en de aanvallers bedienen.

20 juli 2014 om 02:29

Het probleem is dat als je iedereen op #10 zet die op #10 het best is je heel weinig buitenspelers meer overhoudt.

20 juli 2014 om 09:58

Daarom moet je RVP of Rooney verkopen en Robben halen.

20 juli 2014 om 09:57

Paar probleempjes Herrera en Vidal spelen allebei het liefst vanaf rechts en zijn allebei rechtsbenig. Mata speelt ook het liefst vanuit het centrum en is als linksbuiten vrij eenvoudig te verdedigen. Rooney is een spits en mist zeg maar de finesse om rvp te bedienen, daar zou ik altijd Mata neerzetten.

Het wordt steeds gekker met die geruchten... Als van Gaal al iemand haalt zal dat zeker toure niet zijn en al helemaal niet voor 50 miljoen...

Over Strootman in combinatie met United hoor en lees je weinig meer, had hem graag onder van Gaal in Manchester zien voetballen.

20 juli 2014 om 08:49

In een eerder IDW bericht deze week was te lezen dat Van Gaal hem in de winterstop wil halen. Vanwege de blessure van Strootman leek het hem verstandig om hem eerst weer wat 'ritme' te laten opdoen alvorens hem te halen. Zul je ongetwijfeld nog meer over gaan horen dus!

De kranten moete vol blijkbaar. Wat een onzinbericht. Dat gaat United natuurlijk nooit doen

Vidal komt zeer waarschijnlijk en met de Vrij erbij zijn ze wel klaar, dan staat er ook een mooi elftal een jaartje top 4 en het seizoen erop kampioen.
Eigenlijk zouden ze nog moeten proberen Verthongen te halen dan heb je in mijn ogen echt het elftal dat van Gaal voetbal kan spelen. Maar Verthongen gaat niet komen, dan gewoon Jones opstellen die jongen wordt ook nog veel beter onder van Gaal.

de Gea
Rafaël
de Vrij
Verthongen
Shaw
Vidal
Mata
Herrera
Rooney
van Persie
Januzaj

Atletico kan best Moreno willen halen voor 15 miljoen en batistaou maar Manquillo gaan ze echt niet verkopen of ruilen... Hij pronkt op zo wat elke poster in het nieuwe shirt van Atletico

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren