Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal moet vrezen voor verliezen van zijn baan

Laatste update:
/
Ondanks de dramatische uitschakeling in de Champions League is Roman Abramovich maar wat blij met José Mourinho. De flamboyante Portugees kan een nieuw contract tekenen bij Chelsea: er ligt een nieuwe verbintenis voor vier seizoenen klaar. Mourinho, die met Chelsea goed op weg is richting het kampioenschap van de Premier League, kan uiteraard een mooie salarisverhoging verwachten. (Daily Express)
/
Liverpool gelooft de Spaanse media niet en denkt dat Dani Alves nog steeds te benaderen is. De rechtsback van Barcelona heeft volgens de media al getekend bij Paris Saint-Germain, al ontkende hij dat later zelf. Liverpool geeft het niet op en zoekt gewoon contact: de 31-jarige Braziliaan kan op Anfield de opvolger worden van Glen Johnson. Ook Manchester United volgt de zaak rond Davi Alves met veel interesse. (Sport)
/
Manchester United maakt het seizoen sowieso af met Louis van Gaal, maar de directie gaat na het voetbaljaar toch goed overleggen over de positie van de coach. Van Gaal zal goed in de gaten moeten houden wat er gebeurt met Carlo Ancelotti bij Real Madrid. Als Ancelotti beschikbaar is voor United, hoopt de club toe te happen. Dat zou dus het einde van Van Gaal betekenen. (Daily Mail)
/
Héctor Bellerín kan een nieuw contract tekenen bij Arsenal. De twintigjarige verdediger deed dit seizoen al zeventien keer mee in het eerste elftal van the Gunners en manager Arsène Wenger is erg te spreken over de Spanjaard. De huidige verbintenis van Bellerín loopt nog tot de zomer van 2017 door, maar Arsenal wil hem dus voor een nog langere periode binden. Hij speelde eerder voor Barcelona. (Daily Mail)
/
Een grote naam in de trainerswereld is Maurizio Sarri niet, maar daar komt mogelijk verandering in. De 56-jarige coach, die Empoli na zes jaar afwezigheid terugbracht naar de Serie A, is een van de kandidaten om de kwakkelende Filippo Inzaghi op te volgen bij AC Milan. Sarri is weliswaar een ervaren trainer, maar werkzaam bij een topclub was hij nog nooit. (Sky Italia)
Carlo Ancelotti zou een betere trainer zijn voor Manchester United dan Louis van Gaal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Mourinho nog lang bij Chelsea blijft. Het is goed om zeker te weten dat de coach nog lang bij de club blijft. Mourinho is de perfecte coach voor Chelsea en moet ons nog naar vele prijzen leiden. Hoop dat hij volgend jaar nog wat gaat veranderen aan de selectie spelers als Mikel, Ramires en Oscar kunnen vertrekken. Hoop echt op de komst van Anderson en jeugd spelers moeten ook vaker spelen.

14 maart 2015 om 21:23

Oscar weg? Vind hem zelf juist een goede speler.

14 maart 2015 om 21:32

Kan niet constant presteren. het is al de zoveelste seizoen waarin hij ver terug zakt na een goed begin. Hij een enorme loopvermogen en kan leuke passes geven, maar daar houd het wel bij op. We hebben spelers nodig die uit het niets een actie kan maken die de wedstrijd beslist.

14 maart 2015 om 21:50

Dan koopt Chelsea die toch weer gewoon?

14 maart 2015 om 22:11

Aze, wees eerlijk, hoe komt dat? Want voordat Mourinho er was was Oscar een heerlijke speler om naar te kijken, maar dat is sinds Mourinho er zit enorm veranderd.

14 maart 2015 om 22:32

Het zou best kunnen dat et aan Mourinho ligt, want bij de Nationale ploeg peelt ie wel geweldig. Aan de andere kant, onder Mourinho heeft hij ook periodes waarin hij erg sterk speelt, maar kan het nooit vast houden.

14 maart 2015 om 21:56

Anderson en Varane en Clyne zouden mooie aankopen zijn.

14 maart 2015 om 21:58

Edit
Anderson , Varane

14 maart 2015 om 22:02

Varane zeker een mooi aankoop, maar denk niet dat hij haalbaar is.

Lijkt mij dat geen enkele coach dit manchester united (met deze verdediging) beter zal laten spelen als Louis van Gaal. Ze moeten sowieso investeren in een nieuwe verdediging, welke coach ze er ook voor hebben staan.

15 maart 2015 om 11:35

denk ik ook niet. Enige waarom ze Ancelotti zullen aantrekken is Ronaldo proberen los te kweken bij Real, aangezien Ancelotti en Ronaldo een goede band hebben met elkaar.

Dan kan daley blind maar vast een kussentje gaan kopen, voor op te gaan zitten..

14 maart 2015 om 21:28

Hoezo? De zitplaatsen op Old Trafford lijken me zacht genoeg.

14 maart 2015 om 21:31

Wordt wel een lange zit, 3 jaar, kussentje brengt dan toch nog wat extra comfort..

15 maart 2015 om 00:40

Blind speelt op het middenveld en doet het behoorlijk goed. Die blijft wel in de basis. Hij is toch wel belangrijk.

15 maart 2015 om 15:35

Tuurlijk

United moet eerst zijn selectie uitbalanceren voordat het naar trainers gaat kijken. Momenteel heb je Januzaj, Mata, Rooney, Van Persie, Di Maria, Herrera en Fellaini die allemaal heel goed als 10 kunnen spelen. Verder is de verdediging prut, zijn er te weinig vleugelspelers en is het middenveld uit balans. Daar zal nog flink aan geschaafd moeten worden voordat de manager van grote betekenis kan zijn.

Er lopen 11 spelers op het veld en er zitten spelers op de reserve bank plus een hoop bobo's op de eretribunne die allemaal aan de azijn emmer gezeten hebben.
Waarom ?
Eén rede : de trainer.
Hij laat United on- United spelen.
Hij-moet-weg.
Liever vandaag als morgen.

Van Gaal zijn succes hangt toch grotendeels af van de kwaliteit van de nederlandse spelers.
Met Ajax had hij een gouden generatie. Die hij dan mee nam naar Barcelona. Op een bepaald moment kon je het verschil tussen het nederlands elftal en Barcelona alleen zien aan de kleur van het truitje..
Met het afgelopen WK heeft hij zijn geluk opgebruikt. Een hoop middelmatige spelers, met een super Robben op kop.
Niemand snapt zijn aankopen bij United, maar de schuld ligt zeker niet alleen bij hem. Een ploeg die 3 verschillende trainers heeft op zo een korte tijd behaald zelden een goed resultaat ( ferguson - moyes - van gaal )
United moet nu terug voor stabiliteit gaan, dat is wat United is.
1) nieuwe trainer
2) grote kuis in spelers = te dure contracten afbouwen of ze proberen verkopen
3) het talent dat er is dan kansen geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren