Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal heeft 70 miljoen euro over voor Duitser

Laatste update:
/
Mino Raiola was woensdag duidelijk en zei dat Mario Balotelli absoluut niet verkocht zou worden door Liverpool. De vraag is of de zaakwaarnemer van de Italiaan wel met de technische leiding van the Reds heeft gesproken, want de gevallen topclub is wel degelijk van plan om Balotelli in de zomer van de hand te doen. De vraag is: welke club wil de aanvaller nog kopen? Bij Liverpool heeft Balotelli niets laten zien. (The Guardian)
/
Paris Saint-Germain is van plan om Salvatore Sirigu te vervangen. De namen van Iker Casillas, Petr Cech en Hugo Lloris zijn al genoemd, maar ook Diego López schijnt nu in beeld te zijn bij de kampioen van Frankrijk. De Spaanse keeper maakte vorig jaar de overstap van Real Madrid naar AC Milan, maar heeft daar nu al spijt van. Mogelijk bevrijdt PSG de 33-jarige Diego López al snel. (Cadena COPE)
/
Marco Reus wordt weer eens gelinkt aan Manchester United. De aanvaller van Borussia Dortmund werd in het verleden al met meerdere Europese topclubs in verband gebracht, en dus ook met United, maar in februari verlengde hij zijn contract, tot de zomer van 2019. Daar laat United zich niet door afschrikken en de Engelsen zouden bereid zijn om in de zomer liefst zeventig miljoen euro te betalen voor Reus. (Metro)
/
Rudi Garcia is niet tevreden over zijn aanvallers en de voorhoede van AS Roma zal dan ook worden aangepakt. De komst van André Ayew (Olympique Marseille) zal waarschijnlijk binnen nu en een week aangekondigd worden en Garcia wil dat Edin Dzeko de nieuwe spits wordt. De Bosnische scherpschutter heeft geen basisplaats bij Manchester City en is op zoek naar een topclub waar hij wel elke week mag starten. (La Stampa)
/
Alessio Cerci heeft nog maar weinig goeds gedaan in het shirt van AC Milan en de Italiaanse topclub zou na een halfjaar alweer afscheid willen nemen van de van Atlético Madrid gehuurde aanvaller. Dat is volgens Cerci echter onzin: 'Fantasieverhalen! Hoe vaak gebeurt het dat er ergens over wordt gesproken, zonder dat mensen de waarheid weten? Ik blijf zeker tot de zomer van 2016 bij Milan", maakt hij duidelijk. (Twitter)
Marco Reus is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je depay al hebt voor die plek waarom dan ook reus

30 mei 2015 om 12:08

Omdat Reus 3 klassen beter is, op meerdere posities kan spelen en united toch geld zat heeft.

30 mei 2015 om 12:43

Waarom dan depay halen als je reus wou?

30 mei 2015 om 13:17

Precies, reus speelde onder andere rechtsvoor, linksvoor, spits en aanvallende middenvelder

30 mei 2015 om 13:18

Perfect verwoord!

30 mei 2015 om 13:48

Dan heb je Januzaj, Depay, Young, Reus en Nani voor 1 positie. Soort van de overtreffende trap van 'luxe probleem'.

30 mei 2015 om 14:06

Nani komt echt veel te kort, gaat misschien ook weg en Januzaj is beter op 10 dan op de flank. Valt dus wel mee qua luxeprobleem. Sowieso, ze spelen volgend seizoen in 4 competities, dan mag je heus wel wat back-ups hebben.

30 mei 2015 om 17:38

Reus kan dan mooi rechtsvoor spelen.

Zou ik een mooie transfer vinden, mocht Ronaldo niet komen. Aan de andere kant loopt hij Depay alleen maar in de weg. Liever dat hij dan naar een team gaat als Arsenal of toch Bayern.

30 mei 2015 om 12:07

Reus zal nooit naar Bayern gaan. Hij is een clubmens en zal nooit naar een directe concurrent van z'n oude club gaan. Ik denk ook dat hij gewoon blijft en volgend seizoen gewoon bij Dortmund speelt.

30 mei 2015 om 12:10

Loopt hij Depay in de weg... Beetje omgekeerde wereld is het niet ?

30 mei 2015 om 12:14

Toch is het totaal niet het type speler dat ze nodig zijn. Ze hebben al Mata, Depay, Di Maria, Fellaini, januzaj voor de aanvallende posities op het middenveld..

30 mei 2015 om 13:03

En rooney niet te vergeten. Die speelt heel goed als spelmaker.

30 mei 2015 om 12:23

Reus depay in de weg lopen? Denk eerder andersom. Reus is drie klasses beter als de gehypte depay

30 mei 2015 om 12:28

Volgens mij lopen de aankopen bij Ajax ook altijd het talent in de weg, niet zo zeer omdat ze beter zijn maar qua doorstroming. Dit is dus hetzelfde geval bij United dan, Reus(aankoop) loopt Depay(talent) in de weg. Dan is het wel beide aankoop maar je snapt het principe.

30 mei 2015 om 13:54

Ik ben een groot Reus fan en Depay not so much. Moet alleen wel zo eerlijk zijn om te zeggen dat Reus (die morgen 26 wordt) 5 jaar ouder is dan Depay. Over 5 jaar zie ik Depay wel net zo goed zijn als Reus. Hij zit op jongere leeftijd bij een betere club, hype of geen hype.

Waarom geen top verdediger. Ze hebben al genoeg klasbakken in de aanval.

Reus is totaal niet nodig. Een goede cv en cdm zijn meer welkom.

Daarnaast is er toch niks mis met Sirigu? Zeer degelijke keeper, waarom moet PSG hem zo nodig vervangen?

30 mei 2015 om 12:41

Omdat PSG Real Madrid-trekjes begint te vertonen en alleen maar grote namen wilt hebben. Sirigu is, met alle respect, een hele degelijke keeper maar is geen superster à la Iker, Fransman (goed voor het local hero-gevoel) als Lloris en heeft ook geen CV waar Real Madrid en AC Milan opstaan à la Diego Lopez.

Ze hebben Memphis net gekocht en kijken ze (misschien) al naar Reus. Reus is natuurlijk een klasse speler, maar dan hadden ze Memphis niet moeten halen vind ik. Uiteindelijk zie ik voor United het liefst dit team:

De Gea
Clyne
Smalling
Jones
Blind
Gundogan
N. de Jong
Di Maria
Rooney
Memphis
Bacca
30 mei 2015 om 12:18

Wow sirieus? hoezo verkies je een nigel de jong boven een veel betere Herrera? En met zo'n jonge achterhoede ga je het ook niet lang volhouden..

30 mei 2015 om 12:20

Sorry was Herrera vergeten maar dan inderdaad Herrara i.p.v. Nigel de Jong

30 mei 2015 om 12:38

Daar staan wel erg veel namen van spelers die (nog) ergens anders spelen. Daarnaast lijkt Gündogan op dit moment sowieso een utopie. De betrouwbare media in Spanje meldden onlangs nog dat Gündogan naar Barcelona gaat en zelfs al zijn medische keuring doorstaan heeft.

En wat Reus betreft, ik snap het wel als ze hem zouden halen. Depay is een goede speler, maar is op het WK na nauwelijks tegenstand van formaat gewend. Een week of vier tegen goede tegenstanders spelen is niet te vergelijken m Hij zal dus (logischerwijs) even nodig hebben om te wennen aan de Premier League, de vele topwedstrijden en de Champions League. Reus daarentegen speelt week in week uit bij een topploeg in de Bundesliga, heeft flink wat ervaring in de Champions League op zak en van hem kun je dus ook verwachten dat hij er meteen staat en presteert op topniveau. Of je dan iemand van 70 miljoen moet halen weet ik niet, maar iemand met zijn ervaring zou zeker wel helpen

30 mei 2015 om 12:56

Ja ze gaan hem medisch keuren, terwijl ze een transferverbod hebben?? geloof je het zelf?

30 mei 2015 om 13:06

Ze mogen spelers wel keuren en kopen, maar niet opstellen of verhuren.

30 mei 2015 om 13:35

wat heb je aan een keuring op dit moment? tussen nu en dat barca weer spelers mag kopen kan er van alles gebeuren met gundogan

30 mei 2015 om 16:02

Het transferverbod houdt in dat de transfer zelf niet mag plaatsvinden tot januari, maar spelers kopen die in januari komen mag gewoon.

Zal ik m maar voor je invullen;
De gea
Clyne-Smalling-Hummels-Shaw/Blind
Gundogan
Herrera - Di Maria
Bale - Rooney - Depay

Blind vind ik altijd uitstekend fungeren op LB. Daar kan die ineens wel snel en fel in een kaats strak vooruitspelen.

Wat een onzin opstellingen zie ik hier!
Denk dat United eerder voor dit gaat en wie weet zelfs nog een CV erbij.
Met deze opstelling heb je nog een prima bank met Januzaj, Fellaini, Carrick, Blind, Smalling, v.persie

De Gea
Clyne
Jones
Rojo
Shaw
Gundogan
Herrera
Depay
Di Maria
Reus
Rooney
30 mei 2015 om 12:43

Je bedoelt die van? Dat united eerder daarvoor gaat?

30 mei 2015 om 12:43

Mij*

30 mei 2015 om 13:03

We zitten redelijk op 1 lijn. Het liefst zie ik Hummels of Varane nog komen.
Di Maria op rechts zou ik niet doen, werkt niet. Linksmid of op 10 is die vele malen beter.

30 mei 2015 om 13:37

mata zal eerder een basisplaats krijgen dan depay. mata wordt erg gewaardeerd

Cerci heeft niks laten zien en mag inderdaad weg, had er meer van verwacht moet ik zeggen, was een ontzettend goede speler bij Torino

30 mei 2015 om 17:20

Heeft idd bij zowel Atletico als bij Milan niks laten zien, maar met een goede coach kan hij onder de juiste omstandigheden een behoorlijk niveau halen, zoals bij Torino.
Het is ook maar een huurspeler dus niet zo heel duur..

Ik hoop dat Manu er volgend jaar zo uit komt de zien, hummels misschien voor rojo

De Gea
Clyne
Smalling
Rojo
Blind
Herrera
Carrick
Di Maria
Depay
Kane
Bale
30 mei 2015 om 13:21

geen Rooney?

30 mei 2015 om 13:36

blind zal geen basisplaats hebben als shaw en carrick fit zijn.

Oja en Rooney ipv Kane

Ik vond Blind dit seizoen erg goed spelen op linksachter , meer laten zien dan shaw

ManU heeft al depay gekocht dan zou het zonden zijn om reus ook nog te kopen

Van gaal bakt er niks van, ookal komt reus.
Volgend jaar halen ze de top3 niet geloof me maar.

Een aanval Depay-Rooney-Reus. Een middenveld met de punt naar achteren, op de '6' positie Moutinho/Vidal/Schweinsteiger/De Rossi en op '8' Herrera en '10' Di Maria.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren