Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal geeft naam van opvolger alvast prijs

Laatste update:
/
Wilfried Bony kreeg vorige week zaterdag tegen Southampton een rode kaart. De aanvaller ging hard door op Maya Yoshida en incasseerde zijn tweede gele prent, maar manager Garry Monk vindt niet dat de 25-jarige Ivoriaan stevig moet worden toegesproken. 'Hij is ongelooflijk sterk en wil zijn fysiek gebruiken, maar dat gaat dan nog weleens mis. Hij heeft een gezonde dosis temperament, het was gewoon een ongelukje", aldus Monk. (Sky Sports)
/
Frank Lampard staat eventueel open voor een langer verblijf bij Manchester City. De middenvelder wordt tot januari gehuurd van New York City FC, maar manager Manuel Pellegrini liet al doorschemeren dat hij wel langer met Lamps door wil. "Maar de clubs moeten beslissen, dat is niet aan mij. We zien wel wat er gebeurt, ik ga gewoon door met trainen en voetballen", reageert de topscorer aller tijden van Chelsea. (Sky Sports)
/
Louis van Gaal weet al wie zijn opvolger kan worden bij Manchester United. De 63-jarige Nederlander denkt dat Ryan Giggs, zijn huidige assistent-trainer, het in zich heeft om het stokje over te nemen: "Hij sprak onlangs tijdens een etentje vol lof over Giggs. Hij beschreef hem als iemand die alle kwaliteiten bezit om de volgende manager van de club te worden en zei dat hij het vak nu aan het leren is", zegt een ingewijde. (Daily Mail)
/
Ravel Morrison speelt de komende drie maanden op huurbasis voor Cardiff City. De 21-jarige middenvelder geldt eigenlijk nog altijd als een supertalent, maar ook bij West Ham United kwam het er nooit echt helemaal uit. "Zijn talent is bekend, maar het gaat ook om gedisciplineerdheid. Als hij dat onder de knie krijgt, heeft hij hier weer toekomst. Rond Kerst nemen we een beslissing", zegt manager Sam Allardyce van West Ham. (Sky Sports)
/
Ricardo Rodríguez kan een nieuw contract tekenen bij VfL Wolfsburg. De 22-jarige linkerverdediger wordt in verband gebracht met onder meer Manchester United, Barcelona en Real Madrid, maar Wolfsburg wil hem niet laten gaan. "Hij is erg belangrijk voor ons en we gaan eens polsen hoe hij tegenover een nieuw contract staat. Want een contractverlenging is wel onze prioriteit", zegt sportief directeur Klaus Allofs. Rodríguez ligt nu nog tot medio 2016 vast. (Kicker)
Ryan Giggs wordt na Louis van Gaal trainer van Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rodriguez zal ook wel flink gaan cashen daar in Wolfsburg. Zoveel goede backs lopen daar niet rond, dus VW mag weer bijspringen.

Zou wel prachtig zijn. Zit giggs bijna heel zijn leven bij manu

Ik zie ook niet in waarom niet. Kent de club en het spelletje door en door.
Zou mooi zijn als dat een soort 2e SAF kan worden.

27 september 2014 om 20:43

Een tweede SAF? Dit zou een overtreffing van SAF zijn als hij naast zijn loopbaan als speler ook zo lang trainer van Man Utd zou zijn.

Giggs opvolger van Louis van Gaal???
Volgens mij was dit al bekend voor de start van de competitie.
Of is dit nieuws omdat van Gaal het geroepen zou hebben???

28 september 2014 om 02:17

Nou er was toch sprake van dat Klopp het na Van Gaal zou overnemen?

28 september 2014 om 04:13

Ik hoop eerlijk gezegd dat klop het nog 2/4 jaar gaat overnemen daarna giggs pas
Ook al denk ik dat hij er al klaar voor is
beetje ervaring opdoen bij klop is ook goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren