Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Dijk verhuist voor zestig miljoen naar Londen

Laatste update:
/
Monchi ontkent dat het al vaststaat dat hij naar AS Roma gaat. De bij Sevilla vertrekkende directeur zegt dat hij heeft onderhandeld, maar dat er nog geen akkoord ligt. (Sky Italia)
/
Bayern München laat Kingsley Coman en Joshua Kimmich niet gaan. Trainer Carlo Ancelotti geeft aan dat de aanvaller en de middenvelder in Beieren blijven. (BILD)
/
Chelsea is overtuigd van de komst van Virgil van Dijk. The Blues menen Manchester City met een bod van een kleine zestig miljoen euro afgetroefd te hebben. (Daily Mirror)
/
Lucas Bijker vindt het jammer dat sc Heerenveen de optie in zijn contract nog niet heeft gelicht. De linksback geeft wel aan dat hij openstaat voor nieuwe onderhandelingen. (Omrop Fryslân)
/
Anderlecht haalde Lukasz Teodorczyk onlangs voor 4,5 miljoen euro definitief binnen, maar dat betekent niet dat de Pool volgend seizoen ook nog bij <i>Paars-wit</i> speelt. De club denkt twintig miljoen voor de spits te kunnen vangen. (Het Nieuwsblad)
/
Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Keisuke Honda ligt, maar een vertrek lijkt aanstaande. Seattle Sounders en Hull City worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor de Japanner. (Gazzetta dello Sport)
Is Virgil van Dijk goed genoeg voor Chelsea, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook wel overdreven veel zeg.

31 maart 2017 om 15:26

Met hedendaagse prijzen? van Dijk was dit seizoen de meest stabiele verdediger van de premier League. Daarnaast is die jong en heeft die nog een contract bij Southampton. Het lijkt (en is) veel omdat dit soort bedragen bij verdedigers minder voor komen maar als er een verdediger in zijn leeftijdscategorie waard is, is hij het wel

31 maart 2017 om 15:30

Niet als je ziet wat er voor bijvoorbeeld een stones werd betaald.

Ben wel heel benieuwd hoe van Dijk het gaat doen bij een absolute topclub. Mocht hij naar Chelsea gaan, dan zou het heel mooi zijn als Southampton Ake er voor terug krijgt.

Zo heeft van Dijk zijn stap omhoog en kan Ake eindelijk eens enige vastigheid verkrijgen en zich bij Southampton zien verder te ontwikkelen.

60 miljoen voor van Dijk en 60 miljoen voor de Vrij. De nieuwe gouden verdedigingsduo van Chelsea. Het duo dat chelsea naar de champions league titel zal leiden en het Nederlands elftal weer naar een Wk.

Ach ja dromen mag...

31 maart 2017 om 15:36

Ik denk eerder dat ze Zouma als partner van hem willen

Wat een hoop geld voor van Dijk zeg jonge jonge, maar goed de transferwereld is al jaren achterlijk.
Maar voor van Dijk uiteraard wel mooi als hij naar een club als Chelsea kan!

31 maart 2017 om 16:28

Heb het al vaker gezegd maar heeft alles te maken met de salarissen die spelers tegenwoordig krijgen.

Van Dijk heeft een contract voor nog 5 jaar en verdiend een x aantal miljoen per jaar wat je moet afkopen. Southampton wil ook winst maken op die jongen waar ze zelf een slordige 15/17miljoen euro voor hebben betaald, Celtic schijnt ook 10 ofzo te krijgen en speler en makelaar krijgt ook nog wat.

Dus dan ga je naar de 50/60 miljoen euro wat Southampton wil hebben.

Als Van Dijk geen clausule in zijn contract heeft heeft Southampton dat gewoon goed gezien door die jongen vorige zomer direct een nieuw contract te geven voor 6 jaar.

Zie meerdere bronnen het hierover hebben, weet niet wat ik ervan moet denken. Ik zie liever Zouma en Christensen aan het werk volgend seizoen. Ben blijer met Jim White's (Sky) claims dat Hazard een nieuw contract gaat ondertekenen.

Er waren in de winter ook meerdere ''bronnen'' die het de hele tijd over een aanstaande transfer van 50-70 miljoen hadden en een heuze bidding-war tussen City en Chelsea. Ik neem het voor nu nog met een korreltje zout, hoewel ik het zeker hoop. Van Dijk is een beest en verdient die stap.

31 maart 2017 om 16:32

Kon groningen ook lekker van mee profiteren!

60 miljoen! Dat is echt wel een bak geld voor een verdediger. En bij Nederlandselftal is ie niet eens zeker van een basisplaats.

31 maart 2017 om 16:33

Jawel hoor. Heeft geloof ik altijd in de basis gestaan wanneer hij was opgeroepen. Onder Blind waren Van Dijk en Bruma het eerste centrale duo.

1 Juli 2013: van Dijk voor 3 miljoen verkocht aan Celtic.
1 September 2015: van Dijk voor 15 miljoen verkocht aan Southampton.
Nu zijn de prijzen de laatste jaren echt bizar veel hoger dan pak en beet 10 jaar terug, maar zelfs in de huidige markt vind ik 35 a 40 miljoen een mooie marktconforme prijs. De vraag in deze, hoe komt Virgil uit deze lange blessureperiode; Dat is toch wel de belangrijkste vraag.
Chelsea is wel de meest geschikte club, aangezien die het type spel spelen wat hem ligt.

31 maart 2017 om 16:59

* 60 miljoen waarover in de tekst wordt gesuggereerd vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant. 40 miljoen is, vind ik een betere prijs.

van Dijk heeft of een actieve zaakwaarnemer of is een dankbaar speculatie object.
Geloof me, Conte gaat voor Italiaan.
Om Capello te citeren: voor een verdediger ga je nooit naar Nederland.
In Italië hebben ze t uitgevonden en er staan echt wel een stuk of 5, 6 voor van Dijk id pikorde.
Geruchten als dit... mooi laten gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren